site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yenilenen statta ilk turnuva

Yenilenen statta ilk turnuva
18.01.2016
A+
A-

Yenilenen Selçuk Efes Stadı’nda Mercedes-Benz Ege Kupası bugün başlıyor.

Selçuk Belediyesi’nin katkı sağladığı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası’na Selçuk Stadı da ev sahipliği yapıyor.Selçuk Efes Stadı, U16 Milli Takımlar Turnuvası 16 yaş altı genç futbolcuların heyecanlı rekabetine sahne olacak.

18-23 Ocak 2016 tarihlerinde Selçuk Stadı dışında İzmir ve Manisa’da da oynanacak Ege Kupası’na bu yıl U16 Milli Takımımız’ın yanı sıra, Amerika Birleşik Devletleri, Çek Cumhuriyeti, Belçika, Ukrayna, Yunanistan, Norveç ve Romanya katılıyor.

Böyle büyük bir turnuvanın Selçuk’ta yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Mercedes-Benz Ege Kupası’na yenilenen sahamızda ev sahipliği yapmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Yenilenen sahamızın açılışını böyle önemli bir turnuva ile yapmakgurur verici. U16 Milli Takımı’mıza Mercedes-Benz Ege Kupası’nda başarılar diliyorum ve halkımızı bu turnuvayı seyretmeleri ve milli takımımıza destek vermeleri için stadımıza bekliyorum” dedi.

Karşılaşmaların yer ve zamanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=1370

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.