site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yeniden Sema Yeşilçimen

Yeniden Sema Yeşilçimen
28.12.2014
A+
A-

binali

AK Parti Selçuk 5. Olağan Kongresi Selçuk Efes tiyatro salonunda yapıldı. Yoğun bir katılımın olduğu kongrede seçim öncesi yaşanan ikinci liste krizi son dakika da Binali Yıldırım’ın araya girmesi ile çözüme kavuştu. Yapılan kongrenin ardından Sema Yeşilçimen yeniden İlçe Başkanı oldu.

YEŞİLÇİMEN: GENELDE DE YERELDE DE İKTİDARIMIZI KORUYACAĞIZ
AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen Kongrede yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; Şuan da bu salonda duygularımı ifade etmek için kelimeler bulamıyorum. Biz bu salonda toplantı yapacaktık, fakat bu salonu bize vermediler. Parti binamızın duvarlarını yıkarak salon oluşturmuştuk. O dönemleri hatırlıyoruz. Ben hepinize çok teşekkür ederim. Biz öyle güzel şeyler başardık ki, 25 yıldır giremediğimiz salonlarda toplantı düzenliyoruz. Değil bu salonlara sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın resimlerini bizleri bile sokmadılar. Her şeye rağmen Selçuk halkı, bize ve başkanımıza inandı. 2014 yerel seçiminde, yönetim kuruluna, kadın kollarına ve gençlik kollarına demiştim ki, biz öyle bir seçim yaşayacağız ki hepiniz torunlarınıza bunu anlatacaksınız. Sakın bu işi hafife almayın bu nedenden dolayı sokaklar bizim olacak ve sonuçta okulların koridorları, adliye binaları her yer bizim oldu her yer. Biz 93 sandığımıza 568 tane müşahit atadık. Okullara girdiğimiz zaman, okul bahçesinden itibaren partili partisiz herkes aynen bana şunu söyledi; Sayın başkan ne kadar kalabalıksınız, bütün koridorlar bütün bahçeler Ak Parti. Sayın Belediye Başkanımızın güler yüzü, inanılmaz derecede tevazu davranması, bizim partililerimiz ile birlikte olan gücümüz dahil hepsi bir araya geldi ve bu zaferi kazandık. Bu zaferi kazanan, yolda, miting alanlarında bir hedef için koşan, sokaklarda çalışma yaparken geçmiş dönemin intikamından inanılmaz derece korkup yine de perdesini aralayıp selam veren vatandaşımın da biz de hakkı var. Çocuklarımızın genç arkadaşlarımızın hepinizin hakkı var. Bundan sonra Belediyeyle beraber, sayın başkanımızla beraber bu ilçe için güzel olabilecek her şeyi el birliği ile kararlaştırıp yapacağız inşallah. Yüce Rabbim bize bu salonlarda, bu bayrakları asma, bu resimleri asma mutluluğu verdi ya Allah’tan başka hiçbir şey istemiyorum. Bu daha başlangıç, henüz 1 yıl oldu, daha çok uzun yıllar yerelde de genelde de bu iktidarımızı koruyacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız.

SEMA YEŞİLÇİMEN’İN KONUŞMASINI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

BAKICI: SELÇUK’TA İŞ VE İNŞAAT DÖNEMİ BAŞLIYOR
Selçuk’un AK Partili Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı Kongrede yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Bu gün bize yakışan bir seçim olacak, bu tablo onu gösteriyor. Birlik ve beraberlik bizim şanımızdır. Bizde Ak Parti de asla ve asla ayrışma olmaz. Bu inançla biz yola devam ediyoruz ve bu inançla da bir çok zafer kazanacağız. Bu gün iki konu üzerinde durmak istiyorum. Bunlardan bir tanesi hizmetlerimizle ilgili, bir diğeri ise birlik beraberliğimiz ve hangi temellere dayanacağıyla ilgili. Biz, toplum olarak, birey olarak önce iyi bir yurttaş olmanın özelliklerini göstereceğiz, iyi bir hemşehri olmanın özelliklerini göstereceğiz. Yaptığımız işleri en iyi yapan insanlar olacağız. Bu özellikleri ahlakla, dürüstlükle birleştirip adaletle süsleyerek en iyi noktaya çektiğimiz zaman bizi kimse yıkamaz. Dolayısıyla biz önce insan temasını oluşturacağız. Bu temayı oluştururken de etrafını iyice dolduracağız. Biz herkese el uzatan olacağız, herkesin derdiyle dertlenen olacağız, işte o zaman biz hep beraberiz demektir. Bireysellikten toplumsallığa yönelecek adımları güçlü bir şekilde atacağız. Bunu en iyi şekilde yapan Ak Parti’nin ta kendisidir. Dolayısıyla Ak Parti’nin %50’nin üzerinde oy almasının ana nedeni de bu birlik beraberlik ve kimsesizlerin sahibi olmasıdır. Selçuk’ta bunu en iyi şekilde ortaya koyup herkesi sahipleneceğiz. Dolayısıyla Selçuk’ta herkesin sahibi olduğu kurumlar olacaktır. Tüm kurum ve kuruluşlar ile bu ilkeyi Selçuk’ta hayata geçireceğiz, uzlaşıyı sağlayacağız. İkinci konumuz hizmetlerle ilgili, Şuan da yaklaşık 9 ay oldu. Selçuk’ta bu 9 ay içinde bir restorasyon dönemi yaşadık. Doğruyu, yanlışı, eksiği tespit ettik. Projelerimizin alt yapısını oluşturduk. Bu arada bunları yaparken de nesnel anlamda küçük küçük işler yaptık. Selçuk’ta 2105’ten itibaren projeler dönemi başlıyor, iş ve inşaat dönemi başlıyor” dedi.

ZEYNEL BAKICI’NIN KONUŞMASINI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YILDIRIM: CHP KAYBETMEYİ HAZMEDEMEDİ
Cumhurbaşkanlığı Özel Danışmanı Binali Yıldırım, AK Parti Selçuk 5. Olağan Kongresi’ne katıldı. Dakikalarca ayakta alkışlanan ve partilileri selamlayarak konuşmasına başlayan Yıldırım, Selçuk’da bir demokrasi şöleni yaşandığını söyledi. 30 Mart yerel seçim kampanyasını Selçuk’dan başlattıklarını hatırlatan Yıldırım, “Bunun bir anlamı vardı. Selçuk medeniyetlerin beşiğidir. Selçuk buram buram tarih turizm kokan bir yerdir. ‘Ama bir şey eksik burada AK Parti hizmeti eksik’ dedik. Selçuk bize inandı, kendi evladını Zeynel Bakıcı hocamızı belediye başkanı seçti. Bu seçimler İzmir’in sembol seçimleri oldu. CHP’liler bunu asla hazmedemedi. Yenilgiyi içlerine sindiremediler. Ama çalışa çalışa içlerine sindire sindire Selçuk ‘AK Parti’ dedi. Selçuk hizmet bayrağını daha da yukarıda dalgalandıracak. Selçuk’daki seçim İzmir Büyükşehir’in habercisidir. İzmir’in her köşesinde hemşehrilerimizle buluştuk, Hayat İzmir’i, 35 projeyi anlattık. Türkiye’yi nasıl hizmetle buluşturduysak, İzmir’i de buluşturacağımızı, şahlandıracağımızı anlattık” diye konuştu.

“AK PARTİ HİZMET EDER, KİŞİLERLE UĞRAŞMAZ”
Selçuk Belediyesi’nin AK Parti belediyeciliği ile buluştuğunu bunun ilçenin kaderini değiştirecek hizmet anlayışıyla buluşmak anlamına geldiğini ifade eden Binali Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti; “Başkanımız Zeynel Bakıcı tam bir halk adamı. Gururlanma, kibirlenme yok. Selçuk’un büyümesi ve kalkınması için kadın erkek çalışıyoruz. Bir olan beraber olan partinin kuruluşundan beri hizmet eden kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Siz AK Partiye yakışanı yaptınız. Hiç endişelenmeyin, tasamız da kederimiz de mutluluğumuz da bir. Biz köklü bir neslin devamıyız. Fedakarlık yaparız ama bunu yenilgi olarak kabul etmeyiz. Omuz omuza verip davamızın peşinden gideriz. AK Parti kadroları ben değil, biz der. Hesap kitap olmaz. Belediye Başkanımız 9 aydır ilçemizde. Nerede ne yapılacak çalışmalarını yürütüyor. Manzara aldığımız diğer ilçelerden farklı değil. Muazzam bir borç yükü. Diğer ilçelerde de durum aynı. Bıraktıkları borcun tutarı toplam 160 trilyon. İşte bunların hizmet anlayışı bu. Biz har vurup harman savuralım demişler. Nasıl olsa bir AK Parti iktidarı gelir, işleri düzeltir diye bol bol israf yapmışlar. Ama AK Parti kişilerle uğraşmaz, memleketin geleceğini inşa etmekle, projelerle uğraşır”

SELÇUK’A MÜJDELİ HABERLER
İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Selçuk’a eli boş gelmediklerini müjdeli haberlerle geldiklerini dile getirdi. Yıldırım, “Selçuk’un 100 yataklı bir hastane beklentisi var. Sağlık Bakanımızla değerlendirdik. 2015 içerisinde Selçuk Devlet Hastanesi’nin temellerini atıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun. Ayrıca Başkanımız geçenlerde içme suyunun yetersiz ve içilemediğini söyledi. ‘Hazineye ait bir yer var, bunların İZSU’ya verilmesi gerekiyor’ dedi. Bende Milli Emlakla konuştum. Bu alanı İZSU’ya tahsisini yaptık. Selçuklu hemşehrilerimizin en güzel hizmeti alması için canla başla çalışırız. Üzerimize düşeni yaparız. Hayırlı uğurlu olsun. Bunun yanında Selçuk’un en önemli sorunu Koruma İmar Planı onaylandı. Bunun içinde Efes Antik Limanı da var, su yolu da var. Selçuk’daki tarihi ve kültürel varlıklarımızı ihya etmek var. Tarih mirasımızı gün ışığına çıkarmak için kaynak tahsisi yaptık. Hayırlı olsun. Burada yerel seçim çalışmaları içerisinde bir şey söylemiştim. İZBAN’ı önce Torbalı’ya sonra Selçuk’a getireceğiz demiştim. Torbalı bitti bitecek. Selçuk’un da şantiyesi kuruldu, kazması vuruldu. İzmirlilere ve Selçuklulara hayırlı olsun Gerek Küçük Menderes Havzası’nda gerekse kuzeyde Bakırçay Havzası’nda yer alan bölgelerde doğalgaz hazırlık çalışmaları devam ediyor. Biz bir söz verdiysek eninde sonunda onu yerine getiririz. Hiç merak etmeyin” dedi.
Sema Yeçilçimen Başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ
Nasır Massa, Ali Kireç, Zahide İlki, İbrahim Bağlar, Ömer Becer, Bahar Öztürk, Sami Devrim, Nihat Kasap, Murat Kurt, Mehmet Taş, Osman Günaydın, Halil Taşpınar, Osman Fethi Uygur, Mustafa Ozan, Hasan Arabacı, Halil Düztaş, Orhan Karagüzel, Yaşar Elbeyi, Gürsel Okumuş

ASİL İL DELEGELERİ
Sema Yeşilçimen, D. Zeynel Bakıcı, Cumhur Katrancı, Süleyman Germe, Osman Başterzi, Bayram Bozdemir, Orhan Karagüzel, Ali Kara’dan oluştu.

belediye-baskani-zeynel-bakici

binali-yildirim

DSC_2939

selcuk-akp-kongresi-salondan-gorunum

yeni-akp-yonetimi

YORUMLAR
  1. Baris Cayla dedi ki:

    Saygideger Baskanim tebrik eder basarilarinizin devamini dilerim

  2. Anonim dedi ki:

    Sema Başkanımı tebrik ediyor başarılar diliyorum.

  3. Mustafa dedi ki:

    Sultan hanımla yola devam.

  4. Erdoğan Arna dedi ki:

    Demokrasi adına yüz karası bir eleştiri muhalefet olmazmı ayıp sanki hiç muhalefet dünyaları olmadı neyse hayırlı olsun fakat üzüçü olan Selçuk kazanımları koskoca bir sıfır tek kazanım dünya gözüyle gördüğümüz cem evi gerisi çak cuk hastane Atılaçak temel söyleminden öte bir santim ilerleme yok Birde Selçuk için değişmen bir kazanım var Bayan Başkan yeşilçimen neyse Selçuk kazansın temennisi ile bekleme kekleme son bulsun

  5. Anonim dedi ki:

    Bayram ne oldu ??

  6. ali tekel dedi ki:

    tebriller sema abla

  7. selcuklu dedi ki:

    25 yıldır giremiyoruz demiş sema hanım o 25 yılın 10 yılı kamil beyle yönetmedilermi selçuk u kendi kendilerini mi sokmadılar salonlara enteresan

  8. Anonim dedi ki:

    arkadakiler işe alınmayı bekleyenler galiba. en çok kim kendini gösterirse o alınacak. parmak ucunda yükselin yükselin.. sema ablanızın eteğinden ayrılmayın..

  9. Ferhat Tekol dedi ki:

    Hem Ak parti hem Selçuk muz için hayirli olsun.

  10. efesli dedi ki:

    KALAN SON DÖRT YIL GÖRECEĞİNİZ BAŞKA YOK AVUNUN DURUN

  11. selçuk dedi ki:

    izbanı torbalıya selçuk a İzmir B.şehir getirmemiş meğer bunlar getiriyormuş pehh.pehhh nasılda inanıyorlar buna pehhhh!!!!! İzmir metrosunu yaptırmamak bitirmemek için ankarada herşeyi yapan sanki bunlar değil, …yalan bunların hayatı olmuş.

  12. vatandaş dedi ki:

    Selçuk halkı yerel seçimlerde kime nereye oy vereceğini artık çok iyi biliyor.Yüksek sesli yapılan propagandalara inanmıyor.Hizmet görmediği partiye oy vermiyor.Ayrıca belediye kadrolarına alınan elemanlara da bakıyor.Uzun yıllar Selçuk’ta yaşamayanlara ya da olmayanlara kadrolar verildi.Selçuk gençleri hiç dikkate alınmadı.Şimdi de makama yakın olanlar istihdam ediliyor.Seçmen mührü nereye vurur haberiniz olsun…

  13. kadirkalayci dedi ki:

    birazda öz eleştiri yapalım bi akpli olarak ineyi ken dimize batıralım yahu ablacım ben kulaklarım la duydum sen yerini genç bi arkadaşa bırakacaktın nolllduuu koltuk yumuşak galibaaa eee bayram abii biz ikinizide soldan saga getirmeyi başardık siz solcular bizden den daha çok demokratsınız ve demokrasiye inanıyosunuz akp de demokrasi var ama sendeki bu geri vitesin nedenine bi cıksaydınız da ermeydanına görseydik bukaçak dövüşünnedeni ne siz şimdi kime ne anlatacaksınız