site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yeni programlar açılacak

Yeni programlar açılacak
20.09.2017
A+
A-

İlk ve orta öğretim kurumlarının yanı sıra yükseköğrenim kurumlarının da eğitime başlaması sebebiyle Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu Selçuk yerleşkesinde 2017- 2018 Öğretim Yılı Açılış Töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Efes Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Hatipoğlu açılışta yaptığı konuşmada Selçuk’taki Efes Meslek Yüksekokulu’nun ikinci öğretim yılı törenini birlikte gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek “Bu yıl okulumuz bünyesinde Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı’nı açıyoruz. Mevcut açık program olan Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencilerimiz de bu yıl mezun olacak. Bunların yanı sıra İkram Hizmetleri ve Kültürel Miras Programlarımızı da burada açmayı hedefliyoruz” dedi.

Selçuk birlikte başarıyor

Efes Meslek Yüksekokulu açılışında konuşma yapan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; Selçuk’un yükseköğrenim açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Bakıcı; “ Turizm ve Otel İşletmeciliğinden sonra Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programın açılması bizim için mutluluk vericidir. Müdürümüzün de ifade ettiği gibi seneye de İkram Hizmetleri ve Kültürel Miras Programlarının açılması ile önemli bir aşama kaydetmiş olacağız. Selçuk bunun daha fazlasını hak ediyor. Her kimin üzerine bir sorumluluk düşüyorsa yerine getirecektir. Hep birlikte çalışacağız; eksiklikleri gidereceğiz. Bir araya gelmesini bileceğiz. Selçuk bu bağlamda birçok şeyi son zamanlarda kazanmaya başladı. Bu hepimiz açısından mutluluk vericidir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Efes Meslek Yüksekokulu Güvenlik Kulübesi ’nin yapılmasına katkı sunan Selçuklu işadamı Levent Karavan’a da bir plaket verildi. Plaketi veren Başkan Bakıcı, “Eğitim ve öğretim kurumlarımıza herkesin katkı sunması çok önemlidir, bizim için değerlidir. Sayın Levent Karavan’ a bu vesileyle teşekkür ediyorum.” dedi.

Programa Selçuk protokolünün yanı sıra ilk defa öğrenime başlayan öğrencilerde yer aldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.