site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yeni Emniyet Müdüründen MHP Ziyareti

Yeni Emniyet Müdüründen MHP Ziyareti
04.08.2012
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde yapılan yaz dönemi atamaları ile bazı ilçe emniyet müdürlerinin yerleri değiştirildi. Selçuk’ta yeni emniyet müdürü atanan ilçeler arasında yer aldı.

Önceki hafta göreve başlayan Selçuk’un yeni Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, ilk çalışma gününden itibaren çok sayıda ziyaretçiyi makamında ağırlamıştı. Yeni Emniyet Müdürü Fatih Çankaya da kendisine ‘hoş geldiniz’ demek için ziyarette bulunanlara iade-i ziyarete başladı.

Bu kapsamda MHP Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret eden yeni emniyet müdürü Çankaya’yı ilçe binasında İlçe Başkanı Levent Görür, MHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Yılmaz, Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener ve partililer karşıladı. Gayet samimi bir ortamda geçen ziyarette iyi dilek temennileri dile getirildi.

Selçuk ilçe Başkanı Levent Görür Selçuk’un yeni Emniyet Müdürü Fatih Çankaya’ya görevinde başarılar diledi. Selçuk MHP olarak Selçuk için ellerinden gelen her fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını dile getiren Selçuk MHP İlçe Başkanı Levent Görür; ‘ihtiyaç olduğunda Selçuk MHP olarak buradayız’ mesajı verdi.

Yeni Emniyet Müdürü Çankaya ise şunları söyledi; ”Selçuk zor bir ilçe değil, Alışıyoruz yavaş yavaş yeni görev bölgemize, bu fazla da zamanımızı almaz. Bizim sıcakkanlı insanlarımızın yaşadığı bu coğrafyanın güzel bir geleneği bu ziyaretler. Ben çok memnunum bu yapılan ziyaretlerden. Bizlerde mümkün mertebe ziyaretimize gelenlere iade yapmaya çalışıyoruz. Bunlar bizlerin örf ve âdetidir.

Selçuk’ta çalışan ekip sayısı şuanda ilçemizin emniyetini sağlamak için yeterli. Amacımız mevcut personelimizi daha etkin ve daha verimli şekilde çalıştırmak. Hakan Abi Selçuk’ta çok güzel şeyler yapmış bizlerde kendi yöntemlerimiz ve sistemimizle bunu daha da ileriye çıkarmaya çalışacağız. Selçuk’ta görev yapacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Görevimizi Selçuk ve Selçuklular için en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    yenı mudurumuz iş yapmak için gelmiş biz bunu anladık.kendısıne selçuk halkı olarak yardımcı olmalıyız..insallah fatıh mudurumuzude bir takım ihtiraslara kurban etmeyiz.

  2. Çabuk İnanmayan dedi ki:

    Sayın yeni Emniyet müdürümüz Hoşgeldi,umarım Selçuk’ta bulunmaktan memnum olur.Başarılar,Saygılar…

  3. YILMAZ dedi ki:

    sayın fatih çankaya ilçemize hoşgeldiniz sizleri bu şekilde halkımızla iç içe görmek çok güzel, göreviniz hayırlı ugurlu olsun, hakan bey selçuk için çok çalıştı inşallah sizde daha iyisini yaparsınız

  4. şaziye söğütçü dedi ki:

    yeni emniyet müdürümüz selçuğumuza hoş geldiniz yeni görev yeriniz hayırlı uğurlu olsun eliniz yüzünüz düzgün insana benziyorsunuz inşallah yanılmam yandaş değil haklıysa haklının haksızsa onun ayrımını yaptığınız sürece insanları etiketine siyasi görüşüne bakmadan görevinizi yapacağınıza inanıyor saygılarımı sunuyorum

  5. FIRAT KAÇMAZ. dedi ki:

    fatih bey yeni görev yeriniz selçuk ilçemiz, hayırlı uğurlu olsun ilçemizde. meslek hayatınızın vermiş olduğu gururla, şimdiden başarılar diliyorum size saygılarımla.

  6. Hakkı... dedi ki:

    Müdürüm tebrik ediyorum.MHP’yi ziyaret etmişsin çok mutlu oldum müdür dediğin her partiye girip çıkmalı seni kutluyorum herkesle ilişkiniz hep böyle devam ettsin.

  7. ahmet demirkapı dedi ki:

    yeni emniyet müdürümüze hoş geldin der selçumuz için hayırlı olmasını temenni eder personeliyle bütün olmasını huzur içinde hep beraber ama hep beraber olmak dileğiyle başarılar dilerim