site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yaz Kursları çocukların yüzünü güldürdü

Yaz Kursları çocukların yüzünü güldürdü
02.07.2016
A+
A-

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte eğitim gruplarına gösterdiği yoğun ilgi ile dikkat çeken Selçuk Belediyesi, Yaz Spor etkinlikleri çerçevesinde Yüzme Kursu açtı. 07-14 Yaş grubu çocukların eğitim alacağı Yüzme Kursuna oldukça yoğun ilgi gösterildi. Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzunda ilk yüzüşlerine başlayan 135 öğrenci, 2 ay boyunca eğitim alacak.

Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz spor kurslarını çocuklarla tanıştıran Selçuk Belediyesi, ilk olarak Yüzme Kursunu açtı. Oldukça yoğun başvurunun yapıldığı yüzme kursunda 135 öğrenci eğitim alacak. 07-14 yaş grubu çocukların katıldığı 2016 yılı yüzme kursu 1 Eylül tarihinde sona erecek. Eğitim sonunda tüm öğrencilerin sertifika alacağı yüzme kursu, Salı-Perşembe ve Cuma günleri 10:00-12:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Diğer kurslarda başlıyor

Yaz Spor Kurslarına Yüzme kursu ile başlayan Selçuk Belediyesi, ayrıca Pilates, Resim Kursu, Görsel Sanat ve Tasarım, Karakalem Teknikleri, Renkli Resim Teknikleri, Akrilik Quilling (Kağıt Telkari), Güzel Sanatlara Hazırlık Kursları, Gitar, Klarnet, Bağlama, Ney, Yetişkin Korosu ve Çocuk Korosu kurslarını da açacak.

Her türlü kültür ve sanat faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini kaydeden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, açılacak olan yaz kurslarına oldukça yoğun talep gösterilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaz Kurslarının çocukların kültür ve sanata olan bakış açısını daha da arttıracağına inandığını kaydeden Başkan Bakıcı; “ Belediyemiz tarafından yapılan yeni düzenlemelerle Selçuklu hemşerilerimizin tatillerinin çok daha keyifli geçireceklerine inanıyorum. Birçok dalda açılan kurslarımıza katılım gösteren çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.