site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yaşlılar Günü Pamucak’ta kutlandı

Yaşlılar Günü Pamucak’ta kutlandı
05.10.2016
A+
A-

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleri, Pamucak Sahilinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleri, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında bir araya geldi. Pamucak Sahilinde düzenlenen yemekte yaşlılar, neyzen Murat Gezer, müzisyen Kamber Karameşe ve Caner Düdükçü’nün müzik dinletisiyle hoşça vakit geçirdi.

Huzurevi sakinlerinin kendileri için her zaman çok değerli olduklarının altını çizen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, “Böyle günler bir araya gelmemizde bir vesiledir. Sizlerin mutlu olması, yüzlerinizin gülmesi bizim için ayrı bir anlamı olan bir husustur. Dolayısıyla sizler ne kadar huzurlu olursanız; mutlu olursanız, bizler de o kadar huzurlu ve mutlu olacağız. Bundan sonraki süreçte de aynı mutluluk içerisinde bir arada olmak kaydıyla sizlere sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. Sağlıklı bir şekilde daha nice seneler Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlamanızı diliyorum” dedi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü çerçevesinde düzenlenen yemekte konuşan ve konuşmasında yaşlılara duyulan saygının Türk kültürünün bir parçası olduğuna dikkat çeken Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, “Özel günlerde de her zaman yanınızda olmaya, her zaman her sıkıntınızla ilgilenmeye çalışıyoruz” dedi. Akıncılar Huzurevi’nin her zaman huzurlu bir ortamı olduğunun altını çizen Kaymakam Boyacı, tüm huzurevi personelinin görevini layıkıyla yerine getirdiğini söyleyerek kendilerine teşekkür etti. Sadece 1 Ekim’de değil; her gün yaşlılara saygı duyulması gerektiğini ifade eden Kaymakam Boyacı; “Bizim kültürümüzde büyüğe saygı, çevrede bulunan eş dost, akraba olan yaşça büyüklere alakalı ve saygılı olma üzerine yetiştirilir. Bu bizim toplumsal düzenimiz, örf ve adetlerimizde, aile terbiyemizde mevcut olan bir şeydir” dedi.

Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesislerde düzenlenen etkinliğe, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve eşi Havva Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı,  Belediye Meclis üyeleri ile Huzurevi sakinleri katıldı.

selcuk-belediyesi-akincilar-huzurevi-sakinleri-1-ekim-dunya-yaslilar2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.