site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yaşar Alptekin salladı : CHP’ye oy verenin

Yaşar Alptekin salladı : CHP’ye oy verenin
02.06.2015
A+
A-

Yaşar Alptekin

Bir dönemin ünlü mankeni Yaşar Alptekin, verdiği röportajla salladı. Yaşar Alptekin ‘CHP’ye oy verenin imanı olmaz’ dedi. Erdoğan için de ‘ölürüm’ açıklaması yaptı.

Eski manken ve sinema oyuncusu Yaşar Alptekin bugün yaptığı açıklamalarla gündemin ilk sıralarına çıktı. ‘Erdoğan için ölürüm kardeşim’ diyen Alptekin, “Müslüman olan CHP’ye oy vermez” sözleriyle tepki aldı.

Yeni Akit gazetesinden Hüseyin Kulaoğlu’nun sorularını yanıtlayan Yaşar Alptekin’in açıklamalarından olay yaratan bölümler şöyle:

“ERDOĞAN’A ÖMRÜMÜ VERİRİM”

– Birbirine zıt kutuplar, sırf Erdoğan’ı düşürmek için birleşiyorlar. Bu nasıl bir hırstır… Allah affetsin! Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyorum kardeşim. Erdoğan hakkında kim ne derse desin, Allah benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın… Erdoğan’a ömrümü veririm.

“CHP’YE DESTEK VERİRSEN İMANINDAN ŞÜPHE EDERİM”
– Türkiye’de şu an yaşanan Müslümanlık, hiçbir devirde yaşanmadığı kadar rahat yaşanıyor. Bu ülkede bir zamanlar camiler satılmıştı. Camiler ahıra çevrilmişti. Kur’an’dan kese kağıdı yapılmıştı. Başörtüsü yasağı konuldu. Bunları kim yaptı? CHP zihniyeti yaptı. Sen CHP’ye destek verirsen, ben o zaman senin imanından şüphe ederim.

FETHULLAH GÜLEN’İN BEDDUASINI GÖRÜNCE…
– Üzüldüm. Yanlıştı. Her insanın bir eşref saati vardır. Yani yanlış bir zamanlama, yanlış bir hareket diye düşündüm. ‘O küçücük öfke şeytandandır’ derler ya; bir anlık öfke insanın hayatına mal olur. Şimdi bir anlık öfkeyle söylenmiş bir söz, bak nerelere geldi. Gülen’ciler çok kan kaybetti. Bank Asya devredildi. Eskiden hizmetteki ağabeyler göğsünü gere gere dolaşıyordu. Kendini belli ediyordu. Şimdi herkes kendini gizliyor. İşini gizli gizli yapıyor. Sokağa çıkacak yüzleri kalmadı.

“BİR MÜSLÜMAN NASIL CHP’YE OY VERİR”
Şimdi bir kere cemaatler, siyasete karışmamalı. Çünkü bunlar ayrı kulvarlar. Geçenlerde bir sofi, CHP’ye oy vereceğini söyledi. Ben de hemen, Kadir Mısıroğlu’nun kitabını aldım ve ona hemen postaladım. “Git, kime oy vereceğini gör” dedim. Bir Müslüman nasıl CHP’ye oy verir. Sen git imanından şüphe et. Namazını gözden geçir. Hem namaz kılıyorsun, hem Müslüman’ım diyorsun hem de CHP’ye oy veriyorsun. Müslüman olan CHP’ye oy vermez. Yani bu çok yaman bir çelişki! Kimsenin kabul edemeyeceği bir şey..

YORUMLAR
  1. Dalyork dedi ki:

    Selçuk Haber amacın ne? Ara sıra ulusal haber verirsin anlarım da bu nedir? Onca haber içinden bunu mu yayınladın? Yerel haber mi bulamıyorsun? Ben size haber yaparım 🙂 iletişim adresimi vereyim istersen

    ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ DEĞERLİ OKUYUCUMUZ.
    GAZETEMİZDE YEREL HABERLERİN YANI SIRA HER TÜRLÜ ULUSAL HABERLERDE YER ALMAKTADIR.
    İLETİŞİM NUMARAMIZ: 0 506 749 45 80
    [email protected]
    MEMİŞ ESENER

  2. aaaaaa dedi ki:

    ben müslümanim diyenlerin bu ne olduğu belli olmiyan yaratığı taşa tutmalı cünki haşa kendini allah yerine koyuyor kimin imanlı kimin imansız olduğuna hanki sıfatla karar veriyor yalaka

  3. sssss dedi ki:

    sende iman varmıki