site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yardımseverlere Kaymakam Tanrıseven’den Teşekkür Plaketi

Yardımseverlere Kaymakam Tanrıseven’den Teşekkür Plaketi
23.09.2017
A+
A-

İzmir Valiliği İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğünün İnsani Yardım Kampanyası çerçevesinde, İlçemizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşları ile meslek odaları ve özel kuruluşların desteği ile toplam 521 koli gıda ve hijyen malzemesi AFAD’a teslim edilmişti. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, İnsani Yardım Kampanyasına destek veren kişi ve kuruluşlara makamında teşekkür belgesi takdim etti.

Kaymakam Tanrıseven “Bu tür kampanyalara destek olalım. Yardımlarımızı esirgemeyelim, empati yapalım. Bu yardım kampanyasında adı geçen herkese tekrar çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’da “Kaymakamımızın öncülüğünde her türlü yardıma hazır olduklarını” belirtti.

DESTEK VERENLER

Yardım kampanyasına destek veren kuruluşlar şöyle; Selçuk Belediyesi, Ticaret Odası Başkanlığı, Ziraat Odası Başkanlığı, Migros Selçuk Şubesi, Pehlivanoğlu Selçuk Şubesi, 14 Mayıs Mahalle Muhtarlığı, İsabey Mahallesi Muhtarlığı, Sultaniye Mahalle Muhtarlığı ve Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanlığı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.