site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yandaş Medyada Erdoğan Bayraktar Paniği

Yandaş Medyada Erdoğan Bayraktar Paniği
26.12.2013
A+
A-

Yandaş Medyada Erdoğan Bayraktar paniği

Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet skandalının ardından istifalar art arda gelmeye başladı. İçişleri Bakanı Muammer Güler’in ardından Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da ‘bakanlıktan’ istifa ettiğini açıklamıştı.
İki bakanın ardından gözaltına alınan oğullar arasında tek serbest bırakılan olan Abdullah Oğuz Bayraktar’ın babası olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, hem bakanlıktan hem de milletvekilliğinden istifa etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın istifasının ardından Başbakan Erdoğan’ı da istifaya davet etmesi yandaş basını panikletti. Hükümete yakın gazeteler ve bazı internet siteleri Erdoğan Bayraktar’ın Başbakan Erdoğan’ı sattığını ilan etti.
Bir çok yandaş sitede Erdoğan Bayraktar’ın istifası verilirken, Başbakan Erdoğan’a yaptığı, “Başbakan da istifa etmeli” sözleri yer almadı.
NE DEMİŞLERDİ, NE DEDİLER?
Yandaş basın geçmişte yaptığı davranışlardan ötürü korumaya çalıştığı Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar için ne başlık atacağını şaşırmıştı. Şimdi ise, Erdoğan’ı satan bakan olarak lanse ediyorlar.
Sözcü

Erdoğan Bayraktar

Erdoğan Bayraktar 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.