site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yakup Çanbaz CHP Selçuk Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı

Yakup Çanbaz CHP Selçuk Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı
13.12.2017
A+
A-

Geçen hafta İlçe kongresini yapan Selçuk CHP İlçe Örgütü yarın saat 13.00 da yeni gençlik kolları başkanını seçiyor.

Bu süreçte CHP Selçuk Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Yakup Çanbaz‘ın yarın yapılacak olan CHP Selçuk Gençlik Kolları Başkanlığı seçimine ilişkin yapmış olduğu basın açıklaması şu şekildedir.

“İçinde olmaktan mutluluk ve gurur duyduğum bu büyük ailenin en onurlu görevlerinden birine bugün itibari ile talibim. İçinde yetiştiğim gençlik hareketi ve benimle beraber yol yürüyen arkadaşlarım beni bu onurlu göreve aday olmama layık gördüler. Yaşadığımız zamanın zorluğu ve tüm olumsuz şartlar beni ve beraber yol yürüdüğüm arkadaşlarımı asla korkutmamış aksine bizi mücadelenin daha da içine çekmek için teşvik etmiştir. Çünkü Mustafa Kemal’in gençliği hiçbir şart altında yılmaz ve yorulmaz. Çünkü Mustafa Kemal’in gençliği Atasının gösterdiği hedeften hiçbir surette vazgeçmez. Ülkemizde yaşanan faşizmi yıkmak için Genel Başkanımızın başlattığı bu kutsal yürüyüşe en iyi şekilde destek olmak adına Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk Gençlik Kolları Başkanlığına adayım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.