site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yağız Emlak Halkın Güvenini Kazandı

Yağız Emlak Halkın Güvenini Kazandı
16.08.2015
A+
A-

ugur-murat

Selçuk’ta Yağız Emlak olarak faaliyet gösteren Murat Çetinbaş ve Uğur Kömürcü’ye ait firma, emlak sektöründe adından sıkça söz ettiriyor. Lienz Caddesi’nde faaliyet gösteren Yağız Emlak sektörün aranan isimleri arasında.

İZMİR’İN tarihi ve turistik ilçesi Selçuk’ta son yıllarda en çok gelir kaynaklarından birisi de inşaat sektörü. Hızla gelişen sektör ilçede uygun fiyatlı evlerin sayısını arttırıyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarında en çok tercih ettiği araç emlak olarak göze çarpıyor. 3 yıl önce Selçuk’ta açılan Yağız Emlak olarak hizmet veren firma kısa sürede emlak sektöründe adından sıkça söz ettirdi. Kısa sürede emlak sektörü üzerine kendisini geliştiren Murat Çetinbaş ve Uğur Kömürcü Lienz Caddesi’nde müşterilerine hizmet veriyor. Yağız Emlak, Selçuk halkına ev, dükkan, arsa, tarla, bahçe alım satım ve kiralama konularında yardımcı oluyor.

TERCİH EDİLEN BİR İLÇEYİZ

EMLAKÇILIK kolay bir meslek haline geldiği için çok fazla tercih edilmeye başlandığını ifade eden Yağız Emlak firmasının sahiplerinden Uğur Kömürcü, “Biz bu işe sevdiğimiz için girdik. Mesleğimizi severek yapıyoruz. Aynı zamanda Selçuk halkına da yardımcı oluyorum. Selçuk halkından talep çok fazla. İnşaat sektöründeki son yıllardaki bu hızlı artış yeni binaların yapılmasına neden oldu. Alım ve satım işi her geçen gün artıyor. Selçuk’ta her gün çok sayıda yeni bina yükseliyor. Selçuk İzmir’de çok sayıda insanın ilgisini çekmeye başladı. İzmir’den insanlar yatırım için Selçuk’a gelip ev ve arsa alıyorlar. Böyle olunca da talep çok fazla artıyor. Şehir hayatından sıkılan da kendisini Selçuk’un doğal güzelliklerine atıyor. Bizde gelen talebe en iyi şekilde karşılık verebilmek adına çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.