site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yağışlar Selçuk’ta İşyerlerinin Su Basmasına Sebep Oldu

Yağışlar Selçuk’ta İşyerlerinin Su Basmasına Sebep Oldu
28.01.2013
A+
A-

SU BASAN GIDA URETIM YERI DHA VEYSEL EROL

Yağan yağmur Ege’de birçok yeri olduğu gibi Selçuk’ta da bazı yerleri maddi zarara uğrattı. Selçuk’ta iki gün boyunca aralıksız süren yağışlar bazı işletmelerin su basmasına sebep oldu. Su basan işyerleri binlerce liralık zarara uğradı. İşyeri sahipleri ise zarara yol açan yağmur sularını boşaltacak ilgili bulamadık diye şikâyetçi oldular.

Ege’nin her yerinde olduğu gibi Selçuk’ta da yağmur iki gün boyunca aralıksız yağdı. Selçuk’tan Aydın istikametine giden, kara yolunun Selçuk çıkışındaki sağ tarafında ki arazi içinde biriken sular. Aynı yerdeki iki iş yerini basınca Gıda üretimi yapan işletmelerde büyük maddi hasar yaşandı. Lokum ve şekerleme üreticisi Resul SATICI, 200 metre karelik üretim bölümüm ile 20 metrekarelik, ofisim göbek boyu su altında kaldı. Tüm teknik aletlerim çalışamaz hale geldi. Zararım şimdilik 50-60 bin TL civarında sağ olsun bina sahibi sekizden beri ilgilendi. Zoraki ilgililere ulaştı ama onlarda saat on ikiye doğru geldiler. Sadece suyu seyretti. Hatta Alet takım yetersizliğinden şikâyet ettiler. Merkezden istedikleri halde gelmiyormuş. Kaç saat oldu suyun önünü açacak bir dozer bile yok dediler. İş yerimi de boşaltmadılar dedi.

Bina sahibi Mahmut KOÇ’ta sabah sekizden beri kiracıma destek için koşturuyorum. O ona, öbürü ötekine gönderdi. 4 saatte izsu çalışanlarına ulaştım. Ama hala bir şey yapan yok. Bundan sonra yapsalar da ne olacak sanki insanlar zarar ettikleri kadar ettiler. Bizim yanımızdaki bu arsaya karşımızdaki sanayiden gelen sular birikiyor. Defalarca müracaat ettim ama dinleyen yok bir gün böyle olacağı belliydi. Geçmiş senelerde bu kadar olmuyordu dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

MEKAN SAHIBI MAHMUT KOÇ YAZIK OLDU KIRACIMA DIYOR DHA VEYSEL EROL

SU BASAN GIDA URETIM YERI DHA VEYSELE ROL

YORUMLAR
  1. selçuklu dedi ki:

    Bu olay su basma degil,izsuyun rezaleti,sonuç ortada olay çok basit…..sanayiden gelen derenin çıkış yolu selçuk aydın karayolunun altından geciyor,ve dere agzı bp kostak petrolün alt kısmındaki tarlaya doluyor,,belediyenin yaptığı yol yükseltmesiyle orada bir gölet olusuyor,,bu gölette toprak altından bina altından sızarak işyerine doluyor,,,selçuk izsu yetkilisi 3 yıldır izmire anlatamadık boru göndermiyorlar diyorrrr…….yazıkkk