site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Vural ‘Erdoğan’dan Masallar’ Kitabıyla Vurdu

Vural ‘Erdoğan’dan Masallar’ Kitabıyla Vurdu
27.12.2013
A+
A-

vural-dolarli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Pazar günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yapacağı aday tanıtım toplantısı öncesinde İl Binası’nda basın mensuplarıyla buluştu. 17 Aralık operasyonu ve AKP’nin politikası üzerinden sert eleştirilerde bulunan Vural, ‘Erdoğan’ın Masalları’ isimli, içinde dolar fotoğrafları bulunduğu kitapçığı Türkiye kamuoyuna sundu. Pazar günü yapılacak tanıtım toplantısı hakkında da konuşan Vural yerel seçimlerde İzmir için ‘’İzmir ne AKP ne CHP, tek başına MHP diyecek’’ ifadelerini kullandı.

İZMİR MESAJI: ‘’SAĞIMIZI DA SOLUMUZU DA…’’

29 Aralık Pazar günü Kültürpark 3 No’lu holde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapılacak organizasyon hakkında bilgilendirmelerde bulunan Oktay Vural, İzmirlilerin tek başına MHP diyeceğini iddia ederek şunları kaydetti: ‘’İzmir’de sayın genel başkanımız Pazar günü burada olacak İzmir’de ilçe belediye başkan adaylarımızı İzmir kamuoyuna tanıtacaktır. İzmirliler artık ne AKP ne CHP tek başına MHP diyecektir. Herkesi MHP’de buluşmaya davet ediyorum. Bugün cumhuriyetimizi bölücülerle paylaşma isteyenler, maddi ve milli değerlerimizi hortumlayanlara, İzmir’e hizmet etmeyenlere, yabancılardan vesayet alma yoluna giden ana muhalefete hepsine karşı kim olursanız olun kucağımızı açtık. Sağımızı da solumuzu da bu milli değerler üzerinde dürüst, namuslu siyasete davet ediyoruz. MHP olarak il teşkilatımızın uzun süren çalışmaları ve genel merkezimin yaptığı son yoklamayla belirlenen Büyükşehir Belediye başkan adayımız ve ilçe adaylarımızla birlikte İzmirlilerin iradesine talibiz. İzmirlilere hizmete talibiz. MHP olarak 30 Mart’a kadar, İzmirlilerle her alanda birlikte olacağız. İki siyaseti de deşifre edeceğiz. Bu iki siyasete karşılıkta İzmirlileri iktidara taşıyacağız’’ diye konuştu ve il-ilçe teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

oktayvural

‘’SOYGUN ÇETESİ İŞ BAŞINDA’’

17 Aralık’ta operasyonu üzerinden AKP ve Başbakan’ın tutumunu eleştiren Vural, “11 yıldır ülkeyi tek adam mantığıyla yöneten bölücülerle kol kola giren manevi değerleri aşındıran bir anlayışın sor çırpınışlarını görüyoruz. AKP döneminde bir soygun çetesi iş başındadır. Tablo budur. Soyulan milletin değerleridir.11 yıldır ülkeyi yöneten AKP boğazına kadar yolsuzluk içinde… Kir paçalarından akmaktadır. Hala yolsuzluğu savunacak bir mücadele başlatmışlardır. Savunmakla arsız ve yüzsüzlük zirve yapmıştır. Bu ahlaki çöküntüyü gösteriyor. Yolsuzlukla mücadele etmek yerine üstünü örtmek asrın yüzsüzlüğüdür. Manen çökmüş bir AKP zihniyeti vardır karşımızda. Başbakan savaş kabinesi kurdu soruşturmayı yapan savcılara suç duyurusunda bulunan Bekir Bozdağ’ı bakan yaptı. Kendisini Başkomutan ilan edecek herhalde. Düşman kim. Kime karşı mücadele veriyorsun. Mu millet mi sana düşman. Geldiğimiz noktada yel değirmenleriyle savaşan Donkişot’a döndü Başbakan. Allah akıl fikir versin” ifadelerini kullandı.

‘’BAŞBAKAN’IN YAKINLARINA BAYA HAYRI DOKUNMUŞ’’

Operasyon kapsamında tutuklanan işadamı Rıza Sarraf için, Başbakan’ın ‘hayırsever’ demesinin şuursuzca yapılmış bir açıklama olarak değerlendiren Vural, “Başbakan yolsuzluk yapanları savunmuyor. İktidarın 5’te 1’ini rüşvete boğan Sarraf için hayırsever diyecek kadar şuursuzdur. Tapelerden anlaşılıyor ki Başbakan yakınlarına baya bir hayrı dokunmuş” şeklinde konuştu.

ELİME KİTAP GEÇTİ: ‘’ERDOĞAN’IN MASALLARI…’’

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Egemen Bağış’ın çantasında kitap da olabileceği yönündeki açıklamasına hak verdiğini ifade etti,  yanında getirdiği sayfalarında dolar olan ‘Erdağan’dan Masallar’ adlı kitabı gösterdi. Vural, “ Kitap elime geçti. O kitabı ilk defa açıklıyorum.  Erdoğan’ın masalları kitabı… Sen kimi kandırıyorsun. Sen milleti nasıl kandırırsın. Yazıklar olsun sana. Milleti aptal yerine koyuyorsun. Kitabın içinde yer alan dolarlarla mı övünüyorsun. Vatandaşa da dağıtmasını tavsiye ediyorum kitabı… Anlaşılmaktadır ki. gerçekten kitapta dolarlar varmış.. Kuşe kağıtlı hem de… Seçimlerde bu kitabı dağıtın. Edepli olmak lazım… Millete saygılı olmak lazım. Sana oy vermiş olabilirler ama milleti aptal yerine koymak kadar utanç verici bir şey olamaz. Vatandaş bu kitabın hesabını soracaklar” diye konuştu.

‘’BERABER PAYLAŞTIK YAĞAN DOLARLARI’’

Başbakan Erdoğan’ın “Beraber yürüdük biz bu yollarda. Beraber ıslandık yağan yağmurda”  ifadelerini hatırlatan Vural, “Doğrusu,  ‘beraber yürüttük biz bu yollarda. Berber paylaştık yağan dolarları’ olacak. Başbakan Bilal uğruna istiklal savaşı başlattı. Hukuk gemicikler uğruna ayaklar altına alınıyor. Dinden imandan bahsedeceksin. ‘Oğlum Bilal yolsuzluğa bulaşmışsa görmem’ diyeceksin. Yüz karasısınız siz muhafazakarların. Başbakan akrep gibi kendini sokmuştur. İstanbul emniyetinin tamamı dağıtılmış. Başbakan emniyeti ve yargıyı birbirine düşürmüştür. Tek kaygısı kendi istikbalidir. Polis savcıyı yargıyı birbirine düşürür mü ülken istikbalini düşünen biri…400 polisi niye tandınız. 140 polis müdürünü niye aldınız. Çeteyi temizlemek gerek.  Karşımızda hukuk dışı bir çete vardır. Başı da Başbakan’dır… Mahkeme kararlarının uygulanmasını fiilen engellemiştir. Başbakan fiili olarak sivil diktanın uygulayıcısıdır. Bir mahkemenin verdiği kararı uygulamamak ne demek… İllegal bir örgüt maalesef bugün fiilen mahkeme kararlarını engellemektedir. Artık takke düşmüş kel görünmüştür. .Kefenle geldik dediler Kefenin içine cep yapmışlar. Bu kene doyunca bırakan cinsten değil. Milletin bu keneyi atma vakti gelmiştir“ şeklinde konuştu.
Ege’nin Sesi-Ali Arda PERK

oktayvural-izmir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.