site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Vural: Birilerinin Birilerine Dur Demesi Lazım

Vural: Birilerinin Birilerine Dur Demesi Lazım
18.01.2015
A+
A-

oktay-vural-selcuk (1)

MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural MHP Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Milletin oylarıyla iktidar olanların milyonları götürürken, memur, işçi, emekli ve asgari ücretliye ise 3-5 kuruş zam yaptığını savunan Vural, SGK emeklisinin aylık zam tutarının 24, memur emeklisinin 39, asgari ücretlinin ise 58 liradır. Bu ne vicdansızlıktır, bu ne kara vicdandır dedi.

MHP İlçe Başkanı Levent Görür yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Bugün burada bizleri şereflendiren sayın vekilimiz Oktay Vural’a hoş geldiniz diyorum. Öncelikle kendisine başsağlığı diliyoruz. Ablamızın mekânı cennet olsun inşallah. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza başladık. İlk hedefimiz genel seçimlerde partimizin oylarını en üst seviyeye çıkarmak ardından da tekrardan yerel seçimlerde ilçemizde belediye başkanlığını kazanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Genel seçimler AKP iktidarının bittiği MHP iktidarının gerçekleşeceği seçimler olacaktır. Bölücülük, adam kayırma, rüşvet ve talan son bulsun diyen bütün kesimler partimizde buluşuyor. Bu buluşmayı iktidar yolunda çok iyi değerlendireceğiz. Selçuk’ta MHP iktidarına giden yolda her türlü cefaya hazırız diyen birçok mensubumuz var, kardeşimiz var” dedi.

MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural ise yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Selçuk İlçe Teşkilatımızın yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Selçuk İlçe Teşkilatı her zaman olduğu gibi yine dipdiri bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Selçuk’ta bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum.

Vatandaşlarımız bu kötü gidişattan rahatsız. Bu seçimlerde bu kötü gidişatı durdurmanın en önemli yollarından biri Milliyetçi Hareket Partisine oy vermektir. Milli ve manevi değerlerimize yapılan bu saldırıları durdurabilecek tek irade MHP’dir.

Hukuk devletinin ortadan kaldırıldığı, insanların haber alma özgürlüğünün engellendiği, demokrasinin dejenere edildiği bu dönemde birilerinin birilerine dur demesi lazım. Bunun için sizlerden isteğim Selçuk’ta ki bu enerjiyi sandıklara yansıtmanızdır” dedi.

Rüşvet ve yolsuzluğu aklayan zihniyet ile emekli ve asgari ücretliye verilen zammın iktidarın adaletini ve kalkınmasını ortaya koyduğunu belirten Vural, “Bundan daha ibretlik siyasi tercih olamaz. Atanmış Başbakan Davutoğlu, ‘yolsuzluk yapanın elini, kolunu keserim’ demişti. Sonuçta Soruşturma Komisyonu’na talimatlarla aklama görevi verildi. Rüşvet ve yolsuzluk çetesi Davutoğlu’nun sesini, soluğunu kesti, söylediklerini yedirdi, yutturdu. Davutoğlu oldu avutoğlu… Büyük lokma yut, büyük laf söyleme. ‘Yolsuzluk yapanın elini, kolunu keserim’ diyen Davutoğlu, kendi elinin, kolunun, başının kesildiğini görmüş oldu. Davutoğlu’nun dün grup toplantısında yolsuzlukla ilgili söylediklerinden anlaşılıyor ki rüşvet ve yolsuzluk çetesi karabasan gibi çökmüş, Hükümet ve Akp’li vekillerin iradesini teslim almıştır” diye konuştu.

“Başbakan ‘Akp’liler tilkilerin gölgesine sığınmadı’ diyor ama Reza gibi haram paracıların önüne yatmış. Akp; Reza’ların önüne yatanları, koluna 700 binlik saat takanları, çukulata ve ayakkabı kutularında milyonları istifleyenleri, haram paracıları Soruşturma Komisyonu’nda aklayarak vicdanın adresi değil, kara vicdanların adresi olmuştur. Rüşvet ve yolsuzluk çetesine teslim olduğu için Davutoğlu, kimsenin kolunu kesememiştir ancak muhalefete saldırmıştır. 2001’deki banka hortumlarından bahsediyor. Halep oradaysa, arşın burada. Gelin, böyle bir iddian varsa Soruşturma Komisyonu kur, açık oylamayla Yüce Divan’a gönderelim, milletin huzurunda bunların hesabını verelim.

Yalan, çirkeflik, iftira atarak siyaset yapılmaz. Bizim şeref ve haysiyetimize yönelik sözleri aynen iade ediyorum. Bize çamur atmaya çalışıyor, bu çamur sizin çamurunuzdur. Hodri meydan diyoruz. Davutoğlu dün ‘hiçbir Komisyon üyesini telkinde bulunmadık’ diyor. Yapma ya… Komisyon Başkanı’nı 22 Aralık’ta arayan kimlerdi, joker hakkını kullanarak telefonla müdahale edenler kimlerdi? Bırakın kol kesmeyi de AKP içinde tırnak bile kesecek kadar özgül ağırlığı olmadığı ortaya çıkmıştır. Saraydaki vasi, çakma Başbakan’a sözünü yedirmiştir. Haram paracılar hukuku ve milli iradeyi teslim almıştır. Akp Hükümeti’nin atanmış Başbakanı, bundan sonra ancak kendilerine önereceğim kol kesim modellerini uygulayabilecek olduklarını ortaya koymuştur. Kendisine yeni kol kesme modeli öneriyorum, bundan sonra bununla ilgilensin” dedi.

oktay-vural-selcuk (2)

oktay-vural-selcuk (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.