site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Vekillerden Başkan Bakıcı’ya destek ve tebrik akını

Vekillerden Başkan Bakıcı’ya destek ve tebrik akını
24.07.2015
A+
A-

vekiller-destek

AKP İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema, Cemil Şeboy ve Kerem Ali Sürekli’den Başkan Bakıcı’ya destek sözü geldi. UNESCO başarısını tebrik etmek için Başkan Bakıcı’yı ziyaret eden milletvekilleri ayrıca Selçuk ile ilgili tüm meselelerin takipçisi olacaklarının da sözünü verdiler.

Efes’in dört bileşenle UNESCO Dünya Kültür Mirası Asıl Listesine girmesi kapsamında duydukları mutluluğu dile getiren AKP’li Vekiller, Selçuk’un yararına olacak her konuda Başkan Bakıcı’ya destek sözü verdiler.

Birinci bölge milletvekillerinin yanı sıra, diğer seçim bölgesi olan 2. Bölge milletvekilleri Nesrin Ulema ve Kerem Ali Sürekli’nin de yoğun siyasi gündemleri arasında Başkan Bakıcı’ya özel zaman ayırması, AKP Grubu’nun Selçuk Belediye Başkanı ve Selçuk’a verdiği özel önemi de ortaya koydu.

Bu sıcak ilgiden oldukça memnuniyet duyduğunu ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk adına uzanan her eli tutmaya hazır olduklarını belirterek, ilçe adına yapılacak olan her türlü hizmet için her zaman herkesle diyalog içerisinde olacaklarının da altını çizdi.

YORUMLAR
  1. recep dedi ki:

    vekiller bakıcı dan yana mısınız teşkilattan yana mı.
    zira zeynel bakıcı nın parti ile bir bağı yokta

  2. Anonim dedi ki:

    O fotoğraftaki Atilla Aksoy’da AKP li değildi. Eskiden sıkı bir vatanseverdi. Bülent Cinel de sosyal demokrat bir babanın sosyal demokrat bir oğlu idi…Zeynel Bakıcı hakkında yorum yapmaya gerek yok. Eyy makam ve mevkii hırsı sen nelere kadirsin..

  3. aaaaaa dedi ki:

    şeboyunda yok zaten oda miletvekili olmak için akp de bakıcıda belediyebaşkanlığı için akp de ne bekliyonuzki