site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ve Taşer Sahaya İndi: Kocaoğlu’na da Yıldırım’a da Salvo

Ve Taşer Sahaya İndi: Kocaoğlu’na da Yıldırım’a da Salvo
11.01.2014
A+
A-

1389366153_headline

Seçim çalışmalarına Torbalı’dan başlayan MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, Kocaoğlu ve Yıldırım’ı sert sözlerle eleştirerek “Birisinin arkasında devlet, birisinin arkasında belediye var ve bu imkanları pervasızca kullanan bir zihniyet var. Bizim de arkamızda İzmirli hemşehrilerimiz var” dedi.

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Torbalı İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği aday tanıtım toplantısına katılan MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, yaptığı konuşmada AKP ve CHP’li rakiplerini sert sözlerle eleştirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili A. Kenan Tanrıkulu ve İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın da katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Taşer, rakiplerinin tek avantajının tanınırlık olduğunu dile getirerek şunları söyledi; “Rakiplerimiz kamuoyunda tanınmışlık derecesi yüksek, partilerinin çıkarabildiği en iyi adaylardır. Ancak bizler de bu adaylarla bilgi birikimi itibariyle mücadele etmekten zerre kadar çekinmiyoruz, Allah’ın izniyle onlardan daha fazla, daha donanımlı olduğumuzu söylüyoruz. Sadece tanınmışlık konusunda sıkıntımız var. Her gün gazetelerde, televizyonlarda boy gösterme durumumuz yok. Birisinin arkasında devlet, birisinin arkasında belediye var ve bu imkanları pervasızca kullanan bir zihniyet var. Bizim de arkamızda İzmirli hemşehrilerimiz var.”

“KOCAOĞLU RAHATLIĞA ALIŞTI”
Mevcut hükümetin İzmir’e üvey evlat gibi davrandığını ve CHP’li yerel iktidarın da bu durumdan faydalandığını vurgulayan Taşer, “Hükümetin İzmir’e üvey evlat gibi davrandığı ortada. Yerel iktidar da bu durumdan yararlanarak ‘ben hükümeti halka şikayet ederim, belediyecilik hizmetlerini bir kenarı koyarız bu işi bu şekilde götürürüz’ dedi. Alıştı ya; aman AKP gelmesin, ne olur ne olmaz diyerek CHP’ye oy atan vatandaşlarımızın oylarıyla iktidar olmaya alıştı ya, onun rahatlığıyla yapması gereken işleri yapmadı. Aziz Kocaoğlu da seçim gezilerinde mutlaka halka yaptıklarını anlatacaktır. Size 10 yılda çok hizmet getirdim, İzmir’i dünya markası kent yaptım, uluslar arası standartlara soktum, EXPO’yu neredeyse almak üzereydik diyecek. Eğer Kocaoğlu bir şehrin babası gibi sevgi, saygı, sevecenlik, kardeşlik gibi duyguları ortaya koymuşsa sorunu yok. Kantar burada, kantar sandık. Vatandaş bu kantarda tartacak ve cevabını da verecek” şeklinde konuştu.
 
“İTHAL TOPLUM MÜHENDİSLERİ TAKİYECİLİK YAPIYOR”
“AKP adayı ise İzmir’den ne aldı karşılığında ne hizmet verdi. Bunun cevabını verecek. İzmir’den dört alıp bir hizmet verdiysen İzmirli bunun hesabını yine sandıkta soracak. İstanbul’dan, Ankara’dan getirilen toplum mühendisleri, İzmir’de seçim esnasında insanları nasıl ikna edeceğiz ki bu kibarcası,  insanların beynine nasıl gireceğiz, hangi şekilde yanaşacağız, cemaat ile nasıl bir ilişki kuracağız, gibi lüzumsuz yaklaşımlarla siyaset yapmaya çalışıyorlar. Hiç sıkılmadan da basına beyanat veriyorlar; bazı yerlere giderken bayrak takacağız, bazı yerlere giderken din argümanını kullanacağız. Ben onlara şunu tavsiye ediyorum;hiç bu yollara başvurmayın sadece vatandaşa gönlünüzü açın. Bu millet, bugün hala devam ettirdiğiniz takiyeciliğe dayalı siyasi oyunlara artık kanmıyor.”

“BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ”
Bornova doğumlu olduğunu, eğitim hayatını ve iş hayatının büyük kısmını İzmir’de geçirdiğini vurgulayarak kendisini “İzmir çocuğu” olarak nitelendiren Taşer, sözlerine şöyle devam etti; “fanatiklik yaptığımızı düşünmeyin ama müsaade edin de İzmirli olduğumuzu söylemekten de çekinmeyelim. Bir İzmirli olarak bugüne kadar İzmir’e verdiğimiz her hizmetten gurur duyduk. 11 bin 500 dar gelirliyi konut sahibi yaptık, 3 buçuk kilometrelik metro hattını hizmete açtık, İnciraltı’nı İzmir’e kazandırdık ve bunların hiçbirini de siyasi beklenti veya çıkar için yapmadık. Hepsini bu vatanın bir evladı olarak Allah rızası için yaptık. Belediyecilik anlamında ekibimiz, projelerimiz hazır. Kimseden de çekindiğimiz yok, biz bu işi en iyi bilenlerdeniz. Hiç kimse yurtdışından, yurtiçinden İstanbul’dan Ankara’dan süperman aramasın, bu bereketli topraklarda analar neler doğurur herkes görsün. Bu bir ekip işidir. En iyi ekibi biz kurar ve İzmir’e en iyi hizmeti biz veririz; iddialıyız.

TANRIKULU: DÜSTURUMUZ HALKA HİZMET HAKK’A HİZMETTİR
Toplantıda kısa bir konuşma yapan MHP İzmir Milletvekili A.Kenan Tanrıkulu ise “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, kendimiz için değil kentimiz için belediyecilik yapacağız diyor. Bu belediyecilik anlayışını merak edenler, MHP belediyeciliğini Manisa, Balıkesir gibi illerimize gider görür. MHP’nin nasıl kaliteli belediyecilik yaptığını görür. Belediyecilikte temel prensip çalmadan çırpmadan, yetimin hakkını yemeden hizmet etmektir. Gerisi laf-ı güzaftır. Belediye ot da dağıtır, süt de dağıtır o bölgenin insanlarına bir nebze kaynak sağlamak için imkanları varsa bunları tabi ki yapar ama bir belediyeyi yönetirken o bölgede yaşayan insanlarla birlikte yönetirse bir anlamı olur. Kapalı kapılar ardında yapılan belediyecilik halka fayda sağlamaz. Bizim düsturumuz ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir” dedi.

Toplantının ardından Torbalı halk pazarını gezen Taşer, vatandaş ve esnaflarla sohbet etti, kendisine iletilen istek ve şikayetleri dinledi. Taşer’in halka samimi yaklaşımı Torbalılılar tarafından memnuniyetle karşılanırken Taşer pazar çıkışı alkışlarla uğurlandı.

1010536_524618287657694_2042440975_n

1497635_524615514324638_1410898050_n

1546396_524615580991298_845181233_n

MURATTASER

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    tek çare mhp