site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Vatandaşı evinde ziyaret etti

Vatandaşı evinde ziyaret etti
23.06.2018
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Ramazan Bayramı kutlamaları kapsamında vatandaşları ziyaret ederek; personelle bir araya geldi. İlk olarak Selçuk’ta bazı aileleri evlerinde ziyaret eden Başkan Bakıcı daha sonra Çarşamba Pazarı’na giderek pazar esnafının ve vatandaşların bayramını kutladı. Her bayram belediye personeliyle bir araya gelen Başkan Bakıcı, Vasıtalar Amirliği ve Belediye Hizmet Binası’nda görev yapan Selçuk Belediyesi personelinin de bayramını kutladı.

Selçuk Ramazan’ı birlik içinde geçirdi

Kent merkezi ve mahallelerinde iftar sofralarına ek olarak beğeni toplayan Nostaljik Ramazan Eğlenceleri ile Selçuk birlik ve beraberlik içinde bir Ramazan ayını daha geride bıraktı. Her yaştan Selçuklu’yu buluşturan, çocukları olduğu kadar yetişkinleri de eğlendiren Selçuk Belediyesi Ramazan Etkinlikleri ay boyunca büyük ilgi gördü. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da her bayram olduğu gibi bu bayramda da önce vatandaşların kapısını çaldı. Birkaç vatandaşın evini bayram dolayısıyla ziyaret eden Başkan Bakıcı; ziyaret ettiği evlerdeki aile bireylerine bazı hediyeler verdi.

Pazarcıları da unutmadı

Başkan Bakıcı’nın bayram ziyaretlerinde bir sonraki durağı Çarşamba Pazarı oldu. Pazar esnafının ve vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Bakıcı daha sonra Vasıtalar Amirliği’nde görev yapan personelle bir araya gelerek; bayramlarını kutladı. Selçuk Belediyesi Hizmet Binası’nda görev yapan personelle Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda bir araya gelen Başkan Bakıcı, tüm personelin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başladı. Başkan Bakıcı yaptığı konuşmada; “Ramazan Bayramı bolluk, bereket getirsin. Ailenizle birlikte mutlu, huzurlu nice bayramlar diliyorum. Bayram demek insanların bir araya gelmesi varsa küskünlüklerin ortadan kalkması demektir. Bayramın huzurunu, keyfini bayram dışına da yansıtarak; tüm günleri bayram olarak geçirmek esas olmalıdır” dedi.

Biz bir aileyiz

Selçuk Belediyesi’nde çalışan personelin bir aile olduğunu söyleyen Başkan Bakıcı; “Bayram süresince merkezde ve mahallelerimizde iftar sofraları kurduk. Hemşehrilerimizle bir araya geldik. Ramazan’ın bereketi, huzuru ve kardeşliğini hep birlikte yaşadık. Bunun memnuniyeti içerisinde Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Bu arada Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Her yıl olduğu gibi belediyede görev yapan personelimizle bayramlaştık. Ben buradan tüm ilçe halkının Ramazan Bayramı’nı kutluyorum; Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan Bayramı tüm ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya barış getirsin; huzur getirsin; esenlik getirsin; beraberlik getirsin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.