site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Vatandaş Tehlikede

Vatandaş Tehlikede
31.10.2015
A+
A-

Demir parmaklıkların üzerinden atlayarak kendine tren yolundan geçmek için yol açan vatandaşlar kazaya adeta davetiye çıkarıyor.

Selçuk’ta İzban hattı çalışanlarının malzeme taşıması için açıldığı boşluk yaya geçidi olarak kullanılıyor. Demir parmaklıklarla kapalı olan TCDD hattını kısa yol olarak kullanabilmek için vatandaşlar malzeme taşımak için açılan yoldan geçerek demir parmaklıkları da aşarak kendilerine geçit yaptı. TCDD ve yeni yapılmakta olan İZBAN hattından geçen vatandaşlar nasıl bir tehlikede olduklarının farkına varmaksızın bu yolu halen kullanıyor. İZBAN hattı döşeme çalışmaları için açılan yolu vatandaşların kullanmaması için TCDD personelleri vatandaşları uyardı. Büyük bir tehlikeye sebep olabilecek bu yolu kullanmamaları için TCDD personelleri önlemlerini almaya devam ediyor. Vatandaşlara tren kazaları ve iş makinelerinin tehlike yaratacağını bu konuda dikkat etmelerini ve bir daha bu yolu kullanmamalarını sık sık belirtseler de yolunu uzatmak istemeyen vatandaşlar bu yolu kullanmaya devam ediyorlar.

DSC_6407

DSC_6412

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.