site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Vatan Şaşmaz Ucuzcu İçin Selçuk’ta

Vatan Şaşmaz Ucuzcu İçin Selçuk’ta
29.08.2013
A+
A-

VATAN-SASMAZ (2)

Ekranların sevilen ismi sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz proğram çekimleri için Selçuk’taydı.

O bir sunucu, manken, oyuncu, yazar… Aynı anda birçok işi başarıyla yapıyor… Ekranların yakışıklı sunucusu Vatan Şaşmaz World Travel Channel’de sunmuş olduğu Ucuzcu programının çekimleri için Efes’e geldi.

Türkiye televizyon programlarının arasında en cimri program olan Ucuzcu Vatan Şaşmaz’ın sunumuyla World Travel Channel ekranlarında yayınlanıyor. Ucuzcu bu hafta Selçuk’ta, 100 lirasını en efektif biçimde bakalım nasıl harcayacak. İlçenin hem tarihi yerlerini gezen hem de 100 lira ile ne çok şey yapılabileceğini seyirciler ile paylaşacak.

Selçuk’ta olmak ve yaşamak gerçekten büyük bir şans

“Az parayla çok eğlence” sloganı ile yola çıkan Vatan Şaşmaz Selçuk’ta kameralarımıza şunları söyledi; Bizler ekip olarak World Travel Channel’de yaklaşık 20 haftadır devam eden ucuzcu adlı program için bugün buradayız. Yayınlanacak program için Efes Harabelerini görüntüledik iki hafta sonra Cumartesi günü World Travel Channel’de saat 16.00 da yayınlanacak olan bu bölümü izleyebilirsiniz. Selçuk’ta yaşayanlar çok şanslı insanlar dünyanın en güzel iklimlerinden, en tarihi şehirlerinden birinde yaşıyorsunuz. Zeytinyağından üzüme kadar muhteşem yiyecekler var. Selçuk’ta olmak ve yaşamak gerçekten büyük bir şans diye düşünüyorum.

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?
Oyuncu, Sunucu, Yazar.

8 Ocak 1974 İstanbul doğumlu olan Vatan Şaşmaz, Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir hastanede doğduğu için annesi ona bu ismi vermiş. “Ben biraz milliyetçiyimdir, bu nedenle oğluma bu ismi uygun gördüm. Aslında ismi ‘Vatansever’, ama artık hepimiz ona ‘Vatan’ diyoruz.

Şehremini Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi’nde İşletme okuyan Vatan, okul yıllarında Deniz Tüney Mankenlik ve Fotomodellik Ajansı’nda fotomodellik yapmış, reklam filmlerinde, video kliplerde rol almış ve bazı katalog çekimlerine katılmıştır.

‘Özel Hat’ programıyla Magazin Gazetecileri Derneği’nin ‘En İyi Erkek Sunucu’ ödülünü alan Vatan, ‘Çocuklar Duymasın’ dizisindeki ‘Engin’ rolüyle de oyunculuğa başladı. Bu rol ile kendini kanıtlayan Vatan Şaşmaz, sinema filmlerin de iddialı olduğunu belirtmektedir.

Sunuculuk ve oyunculuktan sonra bir de yazarlığa soyunan Vatan Şaşmaz, ‘Öteki Yüzüm Gri’ adlı kitabının 10.000 adetten fazla satmasından çok mutlu olduğunu söylemektedir.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ:

VATAN-SASMAZ (3)

VATAN-SASMAZ (4)

VATAN-SASMAZ (1)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ:

 

HABER: NAFİ TURAN ( www.selcukhaber.com )

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ÇOK DOĞRU BİR SÖZ” SELÇUK’TA YAŞAMAK AYRICALIKTIR”. DEĞERİNİ BİLMEK LAZIM SELÇUK KÖY OLDU DİYENLERE DUYRULUR.

    1. kemal dedi ki:

      SAYIN SELÇUKLU ARKADAŞIM EFES HARABELERİNE VEYA MERYEMANAYA VEYA PAMUCAK TESİSLERİNE GİRİŞ ÜCRETLERİNDEN HABERİN VARMI. GİŞELERDE BEN SELÇUKLUYUM DEYİNCE AYRIM MI YAPIYORLARDA BİZİM HABERİMİZ YOK

      1. selcuklu dedi ki:

        sen pamucak gişelerine gir ben selcukluyum de bedava ya sokuyorlar …

  2. Anonim dedi ki:

    selçukta yaşamak ayrıcalık ama selçuğu 25 yıldır yöneten zihniyet selçuğun anasını ağlattı gelde yaşa burda vatan abi.

  3. eski selçuklu dedi ki:

    selçuğun köy oldugunu inkar eden bir zihniyet hala yaşamaktamıydı SELÇUK.ta…:S

  4. daywalk dedi ki:

    SELCUKTA YASAMAK AYRICALIKTIR EVET, FABRIKASI OLMAYAN TEK ILCE, İŞ IMKANLARI OLMADIGI HALDE KIT KANAAT GECINEN TEK ILCE, 15 SENEDIR ICINE CIVI CAKILMAYAN TEK ILCE , INSANLARII HERGUN DEVREN SATILIK YAZILARINI VITRINLERINE YAPISTIRMAK ZORUNDA KALDIGI TEK ILCE EFESLILER VE SIRINCELILER IHYA OLURKENN SELCUK SURUNEN TEK ILCE YAZIK BU INSANLARA ZENGINI ZENGIN YAPMAKTAN VAZGECIN ARTIK ILCEMIZI GELISTIRINN YETER DIYORUM…