site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Vatan Partisi Selçuk adayını açıkladı

Vatan Partisi Selçuk adayını açıkladı
14.02.2019
A+
A-

Vatan Partisi’nin Selçuk adayı “Selçuk halkı seçeneksiz değildir” dedi.

İzmir aday tanıtım toplantısı ile tanıtılan Vatan Partisi Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Özciğer 12.02.2019 Salı günü saat 14.00’da Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşecek sohbet toplantısında Selçuk’lu yurtseverler ile bir araya gelecek. Selçuk’lu yurttaşları dinlemek onlar ile ilçedeki güncel siyasi gelişmeleri konuşmak için gerçekleşecek sohbet toplantısına partililer ve vatandaşlar katılacak. Selçuk’da 1950-60’lı yıllarında büyük devlet binalarını yapan Şakir Usta’nın (ÖLÇER) torunu olan Özciğer; “Selçuk’ta evim ve akrabalarım var. Ayrıca bu bölgede ticaret yapıyorum dolayısı ile ilçeyi ve sorunları iyi biliyorum. Söyleyen değil yapanların partisi olarak çalışmalarımıza başladık, Selçuk halkı seçeneksiz değildir.” dedi.

VATAN PARTİSİ ADAYININ ÖZGEÇMİŞİ

LEVENT ÖZCİĞER 1964 yılında İzmir’de doğdu. İlk, Orta öğrenimi ve Liseyi İzmirde bitirdi.

Askerlik görevini Isparta ve Göle’de tamamladı. Terhisinden sonra Ege Koop/Egekent projesinde Elektrik kontrol Teknisyeni olarak görev yaptı. Bir dönem serbest ticaret yaptıktan sonra, Aydın/Didim’de Koopertif inşaatlarının sevk ve idaresinde çalıştı. 2009 yılından itibaren yurt dışında Endüstriyel projelerde görev aldı. İşçi emeklisi olan Levent Özciğer, halen Selçuk ve Tire’de serbest ticaretle uğraşmaktadır. Selçuk’da 1950-60’lı yıllarında büyük devlet binalarını yapan Şakir Usta’nın (ÖLÇER) torunudur. Dürüstlük ve namus timsali dedesinin izinde Selçuk Halkı’na hizmet için görev ve yetki istemektedir.

Vatan Partisinde 30 yıldır değişik kademelerde yönetici görevler almış olan Levent Özciğer evlidir ve bir kızı vardır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.