site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Uyuşturucu çetesi çökertildi

Uyuşturucu çetesi çökertildi
13.03.2016
A+
A-

Torbalı Ayrancılar bölgesinde bayıltıcı madde bulunan sigarayla uyutulan A.Ş.’nin parasını ve cep telefonunu gasp ettiği öne sürülen 6 kişi, jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alındı.
AYRANCILAR Suyunbaşı Mevkii’ndeki mesire alanına park ettiği otomobilinde vakit geçiren A.Ş.’nin yanına gelen iki kişi, sigara ikram etti. Sigarayı içtikten sonra kendinden geçen ve bir süre sonra ayılan A.Ş., cebindeki 350 lira ile 1000 lira değerindeki cep telefonunun olmadığını fark etti. Parası ve cep telefonu alınan A.Ş.’nin ihbarı üzerine, jandarma çalışma başlattı. İlk olarak sigara ikramında bulunan B.G. ve B.G. yakalandı. Zanlıların ifadeleri sonrası 4 kişi daha gözaltına alındı. Jandarma, benzer şekilde iki başvurunun daha olduğunu, konunun araştırıldığını belirtti. Daha önce gasp ve uyuşturucu işine karışan kişiler bu kez jandarmadan kurtulamadı.

JANDARMA’NIN BAŞARISI

SUYUNBAŞI Mesire alanında yapılan inceleme sonrasında 6 kişi uyuşturucu kullanımı ve satışının yanı sıra gasptan aranan 6 kişi yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı. Jandarma ekiplerinin başarılı çalışması sonrasında yakalanan 6 kişi suçlarını itiraf ederek Merkez Jandarma Karakol Komutanlığına getirildi. İfadeleri alınan 6 kişi daha sonra sağlık kontrolü için Torbalı Devlet Hastanesine sevk edildi. Yapılan muayene sonrasında Torbalı Adliyesine sevk edilen şahıslar yüzlerini objektiflere karşı kapatarak hakaret etti. Jandarmanın başarısı ise bir kez daha takdir edildi.
Amede ALPAGUT-torbaliege.net

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.