site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Uysal’dan Kongre Değerlendirmesi ve İnsan Hakları Günü Mesajı

Uysal’dan Kongre Değerlendirmesi ve İnsan Hakları Günü Mesajı
11.12.2015
A+
A-

CHP İlçe Başkanı Hasan Uysal Selçuk İlçe Örgütünde düzenlemiş olduğu toplantı da hem kongre sürecini değerlendirdi hem de 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal mesajında şunları söyledi; ” Değerli Cumhuriyet Halk Partililer,

5 Aralık 2015 Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz olağan kongremizde İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi seçtiniz.
Cumhuriyet Halk Partisine yakışanı yaptınız; Örnek bir kongre süreci yaşattınız.Delege seçimlerinden olağan kongremizin bitimine kadar olan bu sürece katkı koyan tüm partililerimize , delegelerimize örgütüm adına çok teşekkür ederim.

Çağdaş, uygar, özgür, refah ve barışın egemen olduğu; aydınlık bir gelecek için Cumhuriyet Halk Partisinden başka tutunacak bir dalımız yoktur. Bunun için zaman birlik ve beraberlik zamanıdır .Saflarımızı sıklaştırma zamanıdır. Ortak akıl üreterek birlikte hareket etme zamanıdır. Her türlü polemik ve kısır çekişmelerden uzak bir siyaset anlayışını partimize yerleştirmek zorundayız.

Hepimizin hedefi partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak olmalıdır.Bunun için yılmayacağız, usanmayacağız, çalışacağız, çalışacağız.

Dışarıdan yönetilen değil, örgütümüzle birlikte yöneten bir anlayışın temsilcileri olacağız.

Ayrıca bugün 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günüdür. 21.Yüzyılın ilk çeyreğinde olmamıza rağmen ülkemizde ve Dünyada hala insan hakları ihlalleri yaşanmaktadır. İnsanlar düşündükleri için ,gazeteciler yazdıkları ve haber yaptıkları için, cezaevlerine konulmaktadırlar. İnsanlar tenlerinin renginden dolayı inançlarından ve mezheplerinden dolayı, cinsiyetlerinden dolayı ayrımcılığa uğramışlar, işkence görmüşler ve katledilmişlerdir.

Gerçek şu ki bu Dünyada en kolay görmezlikten gelinen şey insan haklarıdır. İşte bu günde bütün bu olumsuzlukların olmadığı bir dünya diliyorum ” dedi.

IMG_5130

IMG_5133

IMG_5152

YORUMLAR
  1. SELÇUK dedi ki:

    EN SONUNDA KENDİ PARTİSİNE OY VERMEKTEN SAKINANLAR LAYIK OLDUKLARI YERE GERİ DÖNDÜLER. UMARIM BİR DAHA DÖNÜŞÜNÜZ OLMAZ.