site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Uysal: Kimseye hakaret etmem mümkün değildir

Uysal: Kimseye hakaret etmem mümkün değildir
07.12.2015
A+
A-

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal hakkında çıkan gazeteciye hakaret ettiği iddiasına yapmış olduğu basın açıklaması ile cevap verdi.

Hasan Uysal’ın açıklaması şu şekilde;

Değerli Cumhuriyet Halk Partililer,

5 Aralık Cumartesi günü yapılan Olağan İlçe Kongremizin demokratik bir ortamda gerçekleşmesine katkı koyan tüm delege ve partililerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki süreçte yine hep beraber partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak için var gücümüzle çalışacağız, çalışacağız yine omuz omuza kazanacağız.

Bugünkü başarımızı, birlik ve beraberliğimizi kıskanan ve bizleri yıpratmaya çalışan, gazetecilik gibi onurlu bir mesleğin ardına sığınan bildik isimler yine harekete geçtiler. Gerçekleşen 7 Haziran ve 1 Kasım Genel Seçimlerinde partimize uğramayan, habercilik anlamında çalışmalarımızı gazetelerinin sütunlarına taşımayan gazetecilik yaptığını söyleyen kişiler, kongre sürecimizde partimizin adeta demirbaşı gibi olmuşlar, partimizden çıkmamışlardır. Birileri üzerinden partimizi diyazyn etmeye çalışan ve habercilik yapmak yerine birilerine ayar vermeye çalışan bu kişilerin CHP’liyim demesi kimseye inandırıcı gelmemektedir.

Kongre sonrasında basına benim birileri tarafından desteklendiğim yönünde haberler yapıldı. Bu haberlere tepki göstermek adına haberin sahibi olan kişileri aradığımda aldığım tepki karşısında çok şaşırdım. Bir haberi yazan gazeteci haber konusunda haberin taraflarından bilgi almalıdır ve etik olan da budur. Ancak haberi yapan arkadaşımız sanırım hizmet ettiği yere yeteri kadar yararlı olamadığı için bir gerginlik içindeydi. Benim ilçe başkanı olmamdan dolayı rahatsız olduğunu hissettiğim kişi, telefon konuşmasının sonrasında sosyal medyada kendisine hakaret ettiğimi iddia etmiş. Bir zamanlar doğru habercilik anlamında mücadele eden kişilerin birilerine hizmet edebilmek adına düştükleri durum bir vatandaş ve siyasetçi olarak beni üzmüştür. Beni Selçuk Halkı yakından tanıyor. Gerek ailemden aldığım terbiye, gerekse yıllardır içinde bulunduğum CHP ailesinden aldığım ahlaki yapım gereği kimseye hakaret etmem mümkün değildir. Bu tür ucuz siyasetle, çamur at izi kalsın anlayışıyla CHP Selçuk delegelerinin oyuyla gelmiş bir başkanı kirletemezsiniz. Buna ne sizlerin ne de arkanızda bulunanların gücü asla yetmeyecektir. Ben bir kişinin değil, tüm delegelerimizin desteği ile bu göreve geldim. Bu tür söylemlerle başarımıza gölge düşürmeye kimsenin hakkı yoktur.
CHP SELÇUK İLÇE BAŞKANI HASAN UYSAL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.