site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Uysal’dan Gökçealan’a destek

Uysal’dan Gökçealan’a destek
10.12.2014
A+
A-

hasan-uysal2

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, Gökçealan köyünde açılacak taş ocağı hakkında tarihi açıklamalarda bulundu.

Susma, susarsanız size de sıra gelebirlir diyerek, tüm Selçuklu ve İzmirlileri ‘GÖKÇEALAN TAŞ OCAĞINA HAYIR’ demek için güç birliğine çağıran CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, “Gökçealan köyümüze açılmak istenilen taş ocağıyla ilgili girişimleri, dehşet verici buluyorum. Dünyanın en iyi üzüm ve incirlerinin üretildiği Gökçealan köyümüzde, taş ocağının açılmasıyla birlikte, hem doğamız kirlenecek, hem de insan sağlığı tehdit altına girecek.

İzmir’imizin en uzakta ve cennet diyebileceğimiz bu köşesine açılmak istenilen taş ve mıcır eleme tesisinin açılmaması için, örgütümüzle birlikte karşı çıkıyoruz. Anayasamızın 17. maddesinde belirtildiği şekliyle; insanlarımızın temiz çevrelerde yaşama hakları bulunmaktadır. Bizler bu temiz çevrede yaşama hakkımızı, birilerinin elimizden alamayacağını düşünüyor ve bilmekteyiz. Hiç bir kimse hiç bir kimsenin temiz çevrede yaşama hakkını yok sayamaz ve kirletmeye de kalkmamalı. Başka bir dünya ve başka bir Gökçealan da olmadığına göre; yurttaşlık bilincimizle, taş ocağının açılmasına karşı çıkmalıyız; yaşamları ve üretim alanları tehdit altına girecek olan Gökçealanlılara destek olmalıyız” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    teşekurler

  2. Anonim dedi ki:

    Destek mi? Yoksa siyasi menfaat arama mı? Göreceğiz bakalım Hasan bey Gökçealan için laf dışında ne yapacak?