site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Üniversite Binası İçin İhale Çalışmalarına Başlanacak

Üniversite Binası İçin İhale Çalışmalarına Başlanacak
20.07.2012
A+
A-

Selçuk’a ikinci bir üniversite kazandırmak için büyük bir çaba harcayan Selçuk Belediyesi Dokuz Eylül Üniversitesi’nden gelecek keşif cetvelleri, metrajlar ve analizlerin ardından üniversite binasının ihale hazırlıkları için çalışmaları tamamlayacak.

2011-2012 eğitim öğretim yılında Selçuk’ta açılan Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin ardından kente bir üniversite daha kazandırma çabasında olan Selçuk Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ile birlikte yaptığı protokol kapsamında üniversitenin okul binası için planlayacağı sıhhi tesisat projelerinin tamamlanmasını bekliyor.

Bir yıldan kısa bir süre içinde iki üniversiteye kapılarını açan Selçuk Belediyesi, 2011 yılında Selçuk’ta eğitime başlayan Türk Hava Kurumu Üniversitesine yaptığı bina tahsisinin ardından,  Dokuz Eylül Üniversitesine de 14 Mayıs mahallesinde 7 bin 456 metrekare arsa tahsisi yaparak , okul binasının inşasını üstlenmek üzere 10 Şubat 2012 de protokol imzalayarak gereken büyük adımı atmıştı.

Üniversite konusunda projelerin yolunda gittiğini dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Okullaşma konusunda halkımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Kentimize Dokuz Eylül Üniversitesi gibi köklü bir eğitim kurumuna böyle bir yüksek okulları kazandırmak mutlu edecek. Açılacak Yüksekokul sayesinde gelecek genç nüfus ile birlikte daha dinamik bir yapıya sahip olacağız. Üniversite konusunda belediye olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu an Dokuz Eylül Üniversitesi ile yaptığımız  protokole göre üniversiteden gelecek keşif cetvelleri, metrajlar ve analizleri bekliyoruz. Bu projeler geldikten sonra bir ay içerisinde ihale hazırlıklarını tamamlayacağız. Şu an önümüzde herhangi bir engelimiz yok. Projeler tamamlandıktan sonra belediye tarafından en kısa sürede bina yapımı tamamlanacak” dedi.

YORUMLAR
  1. selçuklu dedi ki:

    Partide herkez küsmüş çalışacak gönüllü ateşli insanlar kalmamış,halkıyla dargın selçuklu mutsuz.Vefa Bey aday olursa kim ona destek vereck kimle yolaçıkacak diye düşünüyorum.daha seçimlere var diyorlar olsa ne olur vefa bey 2 yılda ne yapacakki 13 yılının özrünü çıkaracak.kesinlikle aday olmasın partisini,selçuk’u Selçukluyu seviyorsa aday olmasın. sevgilerile selçuku seven Cumhuriyet Halk Partili….

  2. partili dedi ki:

    Selçuk’u gerçekten partinizi, seviyorsanız aday olmayın başkan.Bu dönem valla bizim sülaleden kimse oy vermiycek yemin billah ediyorlar.