site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Umutsuz olmayın

Umutsuz olmayın
30.10.2015
A+
A-

senem kilic 3

Umutsuz olmayın! Türkiye Cumhuriyeti’nin MHP’si var

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç seçim çalışmalarına Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda devam etti. Gündoğdu Meydanı’ndaki seçim tırında vatandaşlarla buluşan ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıç, gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak, partisinin İzmirle ilgili projelerini anlattı.

7 Haziran seçimlerinden önce parti olarak ekonomi ağırlıklı söylemler ve projelerle milletin huzuruna çıktıklarını ifade eden Kılıç, seçimlerin ardından ülkenin sürüklendiği terör batak sonucunda milletin ve ülnein güvenliğinin ön plana çıktığını vurguladı. Irak ile Suriye’de yaşanan belirsizliğin ve şiddet sarmalının Türkiye’yi bölünmeye varacak çok tehlikeli bir bataklığa çektiğini belirten Senem Kılıç, “Milletçe Cumhuriyetimizin 92. yılını kutladığımız bugünlerdeki kadar memleketimiz bu denli büyük bir tehlike ile karşı karşıya gelmemişti. Yanlış politikalar ve öngörüsüz yönetim anlayışı sadece terörü yeniden hortlatmakla kalmadığı gibi, Ortadoğu’nun fatihi olmak isteyen zihniyetle bizi Ortadoğu bataklığına itmiş bulunmakta. Ancak biz güçlü bir milletiz. Türk milleti olarak kendi küllerimizden her zaman doğmayı başarmış ve büyük medeniyetler kurmuş bir milletiz” dedi.

BİZ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİYİZ

Yaşanan gelişmeler ve ülkenin durmadan daha kötü şartların içine itilmesi sonucunda milletin büyük kısmının umutsuzluğa düştüğüne dikkat çeken Kılıç, “Maalesef milletimiz derin bir umutsuzluk içinde. Bir çoğu bu ülkede hiçbir şeyin değişmeyeceğine inandığı gibi, haksızlıkların, yolsuzlukların, hırsızlıkların, cinayetlerin devam edeceği görüşünde. Bundan dolayı da milletimiz kendi kabuğuna çekiliyor ancak içten içe büyüyen bir öfke var. İçlerine sindiremedikleri, kendilerine, vatanlarına ve milletine yakıştıramadıkları gelişmeleri kabullenemeyişin öfkesi bu. Milletimize buradan sesleniyorum: Umutsuzluğa düşmeyin. Bu ülkenin, Atamızın kurduğu cumhuriyetimizin Milliyetçi Hareket Partisi var. Biz MHP olarak bu ülkeyi yeniden ayağa kaldırmaya ve hak ettiği güzel günlere götürmeye talibiz. Biz Türk milletinin ve dünyanın en güzel ülkesi Türkiye’nin geleceğiyiz. Milletimizle hep beraber bunu başaracağımızı biliyoruz ve asla umutsuzluğa kapılmıyoruz” diye konuştu.

GENÇLER BİZİM YANIMIZDA

Özellikle genç nüfusun büyük bir umutsuzluk içine düştüğünü aktaran Kılıç, genç işsizliğin bunun en önemli nedeni olduğunun altını çizdi. Sadece İzmir’deki gençlerin yüzde 40’ının işsiz olduğunu bildiren Kılıç sözlerine şu şekilde devam etti: “Hayatının baharında iş amaktan, yuva kurmaktan vazgeçmiş bir nesille karşı karşıyayız. Üstelik bu umutsuzluk o kadar kanıksanmış ki, bizim dışımızda hiç kimsenin bu umutsuzluğu bir sorun ettiği de yok. Gençlerimizin kaybolup giden hayatlarını kurtaramazsak ülkemizin de bir geleceği olmayacağını bilmek zorundayız. Durumun farkında olan gençlerimizden partimize büyük bir yönelme olduğu doğrudur. Hakkımızda yapılan kara propogandalar gençlerin oylarını bizden koparmayı başaramamıştır. Gençler bizim yanımızda durduğu sürece de ülkemizi ve milletimizi hiç bir güç bölemeyecek, hiçkimse milletimiz üstünden kendi hayallerini gerçekleştiremeyecektir”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.