site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Umut Meler’den Başkan Bakıcı’ya Ziyaret

Umut Meler’den Başkan Bakıcı’ya Ziyaret
11.08.2015
A+
A-

umutmeler (2)

Meler gururumuz oldu
Türkiye genelinde 39 üst klasman hakem arasına girmeyi başaran, 2015-2016 sezonundan itibaren Türkiye Süper Ligi ve PTT 1. Liginde oynanacak maçlarda görev yapacak olan Selçuklu genç hakem Halil Umut Meler, beraberindeki Bölgesel Hakem Kurul Üyesi Ömer Soysal ile birlikte Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Selçuk’tan çıkacak her değerin hem takipçisi, hem de destekçisi olduklarını kaydeden Başkan Bakıcı; “Biz Onlarla gurur duyuyoruz. Halil Umut Meler de bunlardan bir tanesidir” dedi.

Soysal: “Bakıcı desteğini esirgemedi”

21 Temmuz 2013 tarihinde oynanan Galatasaray- Malaga maçıyla dikkatleri üzerine çeken genç hakem Halil Umut Meler’inçok başarılı bir hakem olacağına inandığını dile getiren Bölgesel Hakem Kurul Üyesi Ömer Soysal, genç hakemin süper lig kadrosuna yükseldikten sonra Selçuklulardan göz ardı edilemeyecek kadar çok olumlu destek aldığınısöyledi. Bu bağlamda en başından beri Selçuklu genç hakem Halil Umut Meler’e destek veren Başkan Bakıcı’yı ziyaret ettiklerini belirten Bölgesel Hakem Kurul Üyesi Ömer Soysal, “Halil Umut Meler, Kütahya’dan Selçuk’a döndüğü zaman Selçuk Belediye Başkanımız Zeynel Bakıcı ile karşılaştı. O dönemde konuştuğumuzda Halil Umut Meler’in çok başarılı olacağı mesajını vermişti. Aynı zamanda bu genç hakeme kesinlikle destek olunması gerektiğini söylemişti. Sayın Belediye Başkanımız Selçuklu genç hakemimiz için gerekli kişilerle iletişim kurdu ve bu desteği istedi. Bu konuda başkanımıza teşekkür ediyoruz. Tabi en önemlisi Halil Umut Meler’in burada kendi yeteneklerinin ön plana çıkarıp bu seviyeye gelmiş olmasıdır” diye konuştu.

39 süper lig hakeminden biri Selçuklu

Başkan Bakıcı; hem genç hakem Halil Umut Meler’in, hem de Bölgesel Hakem Kurul Üyesi Ömer Soysal’ın kendisini ziyaret etmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Uzun yıllar hakemlik yapan Ömer Soysal’ın duruşunu çok yakından bildiğini belirten Başkan Bakıcı; “Aynı zamanda Üst Klasman Hakem kategorisine yükselen Halil Umur Meler’in de kendi evladımız olması, hemşerimiz olması ve 39 süper lig hakem arasında yer alması bizim için önemlidir” dedi.

“Umut gibi birçok değer çıkartacağız”

Geleceği parlak olan Halil Umut Meler’in zaten çok iyi bir noktaya geldiğine dikkat çeken Başkan Bakıcı; “Genç kardeşimizin hedefindeolan AvrupaFİFA kokardını da takarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bunun yanında tabiki ilçemizi, süper lig hakemleri arasında yer alarak temsil ediyor. Bu bizim için büyük mutluluk. İlçe olarak hem eğitimde hem bilimde, hem sanatta, hem sporda ve kültürde Selçuk çok değerler çıkaracaktır. Zaten çıkarıyor. Dolayısıyla bu konuda biz mutluyuz. Selçuk’tan çıkacak her değerin hem takipçisiyiz, hem de destekçisiyiz. Onlarla gurur duyuyoruz. Halil Umut Meler bunlardan bir tanesidir. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve bundan sonraki mesleki yaşantısında da başarılar diliyorum” dedi.

umutmeler (1)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Başkanın Umut Meler’i davet edip küçük bir organizasyonla tebrik etmesi gerekirdi. Umutun ziyareti anlamsız olmuş.