site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ülkücülerden Demokratikleşme Paketi’ne Tepki

Ülkücülerden Demokratikleşme Paketi’ne Tepki
10.10.2013
A+
A-

MEMISESENER

Ülkü Ocakları Selçuk İlçe Başkanı Memiş Esener, Demokratikleşme Paketi’nde ‘Andımızın’ kaldırılmasının, PKK’nın dayatması olduğunu iddia etti. Esener; “Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırının hesabı, asla mahşere kalmayacaktır” dedi.

Selçuk Ülkü Ocakları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Demokratikleşme Paketi’ne tepki gösterdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Memiş Esener, paketteki maddelerde birisinin de andımızın kaldırılması olduğunu hatırlatarak, “Bölücü terör örgütünün dayatması olduğu her yönüyle aşikâr olan bu adım, milletimize yapılmış büyük bir hakarettir. Türk milletinin malı ve canıyla bedelini ödeyerek aldığı bu toprakların hâkimiyet tapusu, AKP tarafından altın tepsi içerisinde Türk düşmanlarına sunulmaktadır” diye konuştu. Türk Milliyetçilerinin, bundan sonra da andımızı gür bir sesle okuyacağını vurgulayan Esener, “Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırının hesabı, asla mahşere kalmayacaktır. Türk yurdunda “Türk’üm” demenin suç haline dönüştüğü bu ihanet süreci, gün gelecek sahiplerinin başına çalınacaktır. “Varlığını Türk’ün varlığına armağan eden” Türk milliyetçileri, bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de andımızı daha gür bir sesle okumaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Esener; Bundan sonraki gelişmeleri de yakından takip edeceklerini dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

Buna ilave olarak alfabemize eklenen harfler neyin göstergesidir? Bu harfleri nerelerde kullanacağız? Mesela kendi partilerini AKP yerine AQP olarak mı ifade edeceğiz?

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Türk’üm, doğruyum, çalışkanım.
    İlkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak,
    Yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.
    Ülküm; yükselmek ileri gitmektir.
    Ey büyük Atatürk!
    Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.
    Varlığım, Türk varlığına armağan olsun. Ne Mutlu Türk’üm diyene!

  2. Anonim dedi ki:

    “Kişi kavmini sevmekle kınanamaz” Bu milleti sevmenin, bu milletin adı olarak “Türküm” demenin ve varlığımızı bu mübarek milletin varlığına adamanın bir fazilet sayılması gerekirken, yasaklanması akla başka şeyleri getirmektedir. Haçlıların talebiyle zinayı suç olmaktan çıkaran, domuz etini “kasaplık et” statüsüne sokan ve yine Haçlıların talebiyle “İnned dine İndallahil İslam” ayetini cuma hutbelerinde okunamaz hale getiren AKP, acaba Andımızı Apo’nun mu, yoksa yine Haçlıların mı talebiyle kaldırmıştır? Milli Bayramlar, Gençliğe Hitabe ve Andımızdan sonra sıra İstiklal Marşı ve Türk Bayrağı’na da gelecek midir?
    Ne dersiniz?

  3. AKP Selçuk Ilçe dedi ki:

    Sevgili Selçuklular biz once Muslumaniz herseyden once Islamiyette boyle bir ayrim kayrim yoktur ! Vatanimiz bizim için degerlidir ! Bu vatan için yaptiklarimiz ortadadir! Selçuk için de buyuk projelerimiz var ! Evvela Koskoca Selçukta yeterli camii bulunmamakta! Selçukta Ezan sesini bile bize unutturan chp varsa yoksa cem evleriyle ugrasmakta ! EvvelALLAH aday adaylarimizdan hangisi ipi goguslerse goguslesin Selçugun Islami çizgisine yakisan bir çizgiye çekileceginden supheniz olmasin ! Selçugumuza bereket getirecegiz, is getirecegiz , as getirecegiz ! Biz nelerden bahsediyoruz bakin maalesef gençler nelerden bahsediyor bos kuru para etmeyecek kimsenin cebini doldurmayacak laflar! kimi tutturmus andimiz diyor , kimi demokratiklesme paketinden bizim vatani sattigimiza dair pek çok bos laflar ! Bunlar Mart ayinda sus pus olurlar siz gelecege bakin sevgili hemsehirlilerim! Sevgi ve selametle

  4. MEHMET dedi ki:

    AKP Selçuk Ilçe diye yazan kişi , ALLAH sizi ıslah etsin ne diyelim. Yorum yüce Türk milletinin
    Varsın bu gençlerin dedikleri boş işler olsun siz öyle düşünün ne çıkar ki.
    Ama şunu da unutmayın mart olmuş haziran olmuş aralık olmuş farketmez bu gençler her zaman konuşur
    saygılar

  5. Anonim dedi ki:

    Site yönetimine defalarca bu Selçuk AKP ilçe nickiyle yazan kişinin isminin düzeltilmesi için uyarıda bulundum ve bu kişinin AKP temsilcisi olamayacağını söyledim ama nedense hala AKP selçuk ilçe nickiyle yazmasına izin veriyorlar. Tekrar soruyorum,buradan herhangi bir şahıs CHP Selçuk İlçe nickiyle yazmaya başlasa bu kişinin fikirleri Selçuk CHP’nin fikirleri mi olmuş olacak. Bu kişi tamamen bir provakatördür ve eğer gerçekten partisini temsil ediyorsa,o zaman adı soyadıyla yazsın da AKP de gereken önlemleri alsın. Yoksa bu kişinin tüm mesajlarında provokasyon vardır.

  6. AKP Selçuk Ilçe dedi ki:

    Anonim adli yorumcu arkadasimiz guya sozum ona yazdiklarimiz sanki partimizin fikirleri degilmis edasiyla provokatif bir sekilde bunlari yazanin baska bir partili olacagi seklinde imalarda bulunuyor ! Eyyy Chp li anonim bu yazdiklarimiz Selçukta kendi partisinin sempatizanlarini bile kafasini karistiracak korkusuyla sana bunlari yazdirtiyorsa biz demek ki iyi yoldayiz hamdolsun ! Selçuk iste bu kafalar yuzunden çok çekti ve çekmeyede devam ediyor ama insallah yakin zamanda bu tur tutarsizlarda ortalikta kalmayacak !
    Biz bir partiyiz bizde sen o su bu yok biz bir butunuz ! Isimden anlasilacagi gibi parti bir kisiden ibaret degil ! Eger gerçekten buna bir onlem alinmasi yolunda site yonetimine bir talepte bulunduysan bunu burda partimizde ne is yaptigina kadar isim ve soyisminle yazman gerekirdi. Hatta mumkun olursa gel partide bir çayimizi iç derdin ne anlayalim bizim kapimiz herkese açiktir! Ama herseyden once durust ol!Ne zaman istersen gel buyur hatta gelirken ismini soyleme bile anonim de biz ona da kabuluz!

  7. Anonim dedi ki:

    AKP Selçuk İlçe nickiyle yazan kişi,
    Ben ne CHP’liyim,ne de AKP’liyim. Ben sizin gibi partizan değilim ve bu kirli siyaseti sevmiyorum. Hiç kimseyle de bir derdim yok. Amacım sizin gibi provakatif cümlelerle insanları birbirine düşürmek değil. Sadece hiç kimsenin bir grup veya partinin adını kullanarak yazmasının doğru olmadığını söylüyorum. Çünkü belki sizin partiniz sizin fikirlerinizi savunmuyor? Mesela,bir ilçenizin gençlik kollarının başkanı attığı bir twit nedeniyle AKP’den ihraç edildi. Yani bir partiyi temsil etmediği ve partisi de aynı fikirleri paylaşmadığı için bunu gerekli gördü. O yüzden diyorum zaten herkes sadece kendi adına fikir belirtmekle sorumludur. Ha bir partinin başkanı veya üst düzey temsilcisi olursunuz o zaman zaten isminiz cisminizle her şeyi açık açık söylersiniz.