site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ülkü Ocakları’ndan Başbakan’a 1915 Cevabı

Ülkü Ocakları’ndan Başbakan’a 1915 Cevabı
27.04.2014
A+
A-

Ülkü_Ocakları_Eğitim_ve_Kültür_Vakfı_Logosu

Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener, Başbakan Erdoğan’ın 1915 Ermeni olayları hakkında yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.
Sözde Ermeni Soykırımı safsataları konusunda ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın talihsiz açıklamalarına karşı Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener, Bir basın açıklaması düzenledi. Esener yapmış olduğu açıklama da şunları söyledi;
”Başbakan Erdoğan’ın, Ulusal Egemenliğimizin yıl dönümü olan bir günde yaptığı talihsiz açıklamalar, ülkemizin bu anlamlı gününe gölge düşürmüştür.
Başbakanın yapmış olduğu açıklama Erivan’da, Brüksel’de, Washington’da büyük sevinç uyandırırken, Erzurum’da, Bayburt’ta, Kars’ta ise büyük bir şaşkınlık ve üzüntü oluşturmuştur.
Ermeni çetelerinin akla durgunluk veren katliamlar yaptığı, evleri, tarlaları ateşe verdiği günlerin acısı hala tazeliğini memisesener-makam (19)korumaktadır. Doğu Anadolu bölgemizde hemen her evde Ermeni çetelerinin yaptığı barbarlığın izlerine rastlamak mümkündür.
Hal böyleyken, bir önleme ve koruma projesi olan tehciri “insanlık suçu” olarak değerlendirmek; aklın, vicdanın ve tarihin kabul edebileceği bir hüküm değildir.
Bizim, millet olarak soykırım yalanıyla, ülkemizi uluslar arası platformlarda karalayarak mahkum ettirmeye çalışan; bu yetmezmiş gibi ASALA adlı terör örgütüyle diplomatlarımızı şehit eden bir zihniyete vereceğimiz hiçbir hesap yoktur.

Tarihi hakikatlerin tahkik edilmesine yanaşmayanlar, elbette bu alanda söyleyecek sözlerinin olmadığını bilmektedirler.

Ermeni lobisinin 90 yıldır yapamadığını, bir açıklamasıyla başaran Başbakan, aziz şehitlerimizin ruhlarını incitmiş, kemiklerini sızlatmıştır. Bu açıklamaların Türk milletinin ruh ikliminde hiçbir karşılığının olmadığı da iyi bilinmelidir.

Acaba bu açıklamalar bir algı operasyonunun parçası mıdır? “Ermeni soykırımı” iddiasının resmen tanınmasına yönelik bir işaret taşı mıdır? Tüm kesimlerin bu sorular üzerinde düşünmesi gerekmektedir.
Türk tarihine kara bir leke olarak geçen bu açıklamanın, başta kendisine oy veren vatandaşlarımız olmak üzere, hiçbir kesimden onay almayacağını da belirtmek istiyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Gerçekten doğru söylüyorsunuz başkanım