site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ülgür’den Yerel Basına Hodri Meydan Çıkışı

Ülgür’den Yerel Basına Hodri Meydan Çıkışı
05.11.2013
A+
A-

DSCN3633

Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür Rakiplerine ve Yerel Basına Hodri Meydan Dedi.

Benimle uğraşın ama ayda 330 kuruşa namusuyla çalışan Belediye Personeline dil uzatmayın dedi.

Selçuk Belediye Meclisinin Kasım ayı oturumunda Belediye Başkanı Vefa Ülgür, yapılan oturumdan sonra rakipleri, aday adaylarına, kendisi ile uğraştığını söylediği yerel basına ve köşe yazarlarına hodri meydan dedi.

Önce Cumhuriyetin değerlerinin tehlikede olduğunu dışarıdan cumhuriyeti yıkmak isteyenlerle içeriden işbirlikçilerinin bir bir Cumhuriyetin değerlerini bir bir yok etmeye çalıştığını, bu ülkenin Devlet Başkanının bile Cumhuriyeti hantallaşmış olarak niteleyebildiğini ama bu sözün dünya da bile yankı yarattığını, işte böyle bir ortamda Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılanlara teşekkür etti. Selçuklulardan On Kasımda da aynı duyarlılığı beklediğini söyleyerek sözlerine devam etti.

Yerel basınımızda her gün haberler çıkıyor. Tamam, görevlerini yapıyorlar ama el insaf. Bakın belediyenin yapması gerekli hangi bir görev yapılmamıştır.  Başkan krallığını ilan etti diyorlar. Ayıptır. Kesin adaylıklar belli olsun. Ben rakiplerime ve yerel basının köşe yazarlarına, basına hodri meydan diyorum.

Herkes belediyeden arsa arazi istiyor. Sanki belediyenin yüzlerce dönüm gayrimenkulü var. Koca devlet binlerce dönüm hazine arazisinden devlet hastanesi yapımına bir arazi veremiyorsa vermek istemiyorsa belediyenin suçu ne kardeşim.

Sizden rica ediyorum doğruları yazın kesin aday olursam hepinize hodri meydan diyorum. Bakın benimle uğraşabilirsiniz ama ayda 330 kuruşa çalışan 300 belediye personeline dil uzatmayın onları haksız yere yıpratmayın. Bize devlet yılda 5 milyon lira katkı sağlıyor. Bizim bütçemiz ise 50 milyon lira ama yatırım üstüne yatırımlar yaparak üretken bir belediye olduk. Bir kuruş borcumuz yok “ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

DSCN3634

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Susturamazsın efendi herkes senin istediğini mi yazacak ki.
    siz alışmışsınız yıllardır basın elinizde şimdi rakiplerinize geçince basın sektörü ne yapacağınızı şaşırdınız. ama yine de zaten birçok ilçeden geride olan selçuk basın sektöründe ki arkadaşlarımıza sahip çıkmanız gerekir diye düşünmekteyin.

  2. Turan dedi ki:

    330 kuruş denilmedi yanlış yazma hoca 3-30 denildi. Ayrıca konuşmayı eksik not almışsın bu nedenle doğru bir haber olmamış ve konuşmanın anlamı değişmiş.

  3. Caner A. dedi ki:

    330 kurusmus- Hadi sende. Beceremedin işte bu Başkanlık işini, Cevrendeki yalakalar hariç sevilmiyorsun Selçukta.
    CHP seni seçerse büyük yanlış yapar. Selçuka taze kan şart.

  4. Erdoğan Arna dedi ki:

    Belediye çalışanları ekmek parası kerhen siyasetin içinde eleştiri siyasi erk Başkan haklı artı Adaylık kesinleşsin yola devam

  5. bilo dedi ki:

    yine vefa yine başkan meyve veren agaç taşlanır hepsi bir olsa sana yıkamaz

  6. Anonim dedi ki:

    12 yıldır iktidar olan AKP selçuğa ne yaptı selçuk akp yönetimi yandaşlarını müzeye efese hastahaneye işe aldırmadan başka selçuğa ne yaptı. Başbakanınız gibi sizde öğrencilere karışın orda oturulmaz burda kalkılmaz kuraları koyun. Başka bir icraat yok. Birbirinizi şikayet edin diyerek halkı birbirine düşünürün…

  7. Anonim dedi ki:

    Belediye personeli olmasa Selçuk’ta para dönmez. Belediyeye sallarken yediğiniz ekmekte belediye çalışanlarının payı olduğunu unutmayın.

  8. onur yılmaz dedi ki:

    benden bahsediyor galiba 🙂

  9. dikkat dedi ki:

    Allah aşkına basın mensubu olmanın sorumluluğunun ve asaletinin farkına varın. toplumu doğru bilgilendirmek sizin göreviniz. başkanın toplantıda yerel basına ve seçimlerle ilgili laf söyleyen herkese gayet babacan bir tavırla söylediği şey şu. “seçimler geliyor. siyaset yaparken birincisi hiç kimse toplumu aptal yerine koymasın. çünkü bu toplum zekidir. ikincisi sonradan pişman olacağınız, utanacağınız şeyler yapmayın ve söylemeyin. üçüncüsü her ne yapar ve söylerseniz topluma yararlı olmaya çalışın. dördüncüsü belediye başkanı olarak ben de adayım. objektif ve dürüst bir biçimde, Selçuk’u bir adım öteye taşımak amacıyla bana muhalefet edin ama belediye çalışanları ve kurumuna haksızlık yapmayın” Ve diyor ki gazeteci kisvesi altında siyaset yapmayın. Çünkü gazeteci toplumun tamamına karşı sorumludur. siyaset yapacaksanız aday olun. hodri meydan. siyaset meydanında yarışalım. yani başkan çok etik ve erdemli şeyler söyledi. sanki tehdit etmiş gibi yazıyorsunuz. inanmıyorum. Selçuk’un gurur duyması gereken dürüst, çalışkan, zeki, namuslu, beyefendi bir belediye başkanı var ama sevenleri neden dilsiz anlamıyorum.

  10. Anonim dedi ki:

    Umarım CHP genel merkezi de artık bir değişimin gerekli olduğuna inanır ve Selçuk’u daha iyi yerlere getirecek bir adayı yarışa sokar.

  11. Anonim dedi ki:

    vallahi gözlerim yaşardı personelinize olan ilgi ve alakanızdan dolayı… Ancak restleşirken blöf yaptığınız o kadar aşikar ki… esas sana ayıp sayın vefa ülgür…

  12. anonim dedi ki:

    Kralsın tabi ki Sayın Başkanım var mı Sen bizlerin gönüllerimizdeki tahtımızın kralısın.Seni Selçuk halkı başına taç yaptı.Takılma sen basına yazar çizer ama halk yemez seçimlerde yine oylar sana gelir.4. dönem Belediye Başkanlığınız hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

  13. meçhul dedi ki:

    krallıga karşıym diyor cumhuriyetçiyim diyor kendini kral ilan ediyor son çırpınışları artı k ğüle ğüle kralllllllll

  14. meçhul dedi ki:

    yumurta satmaya devam bu sefer çift sarılı

  15. anonim dedi ki:

    yumurtada satar her iş yapar başkanımız sen belediyeye giremedin kuyruk acın var heralde

  16. Anonim dedi ki:

    Ne kadar seviyesiz bir tartışma başkanımız 3 dönemdir belediye seçimlerini kazanmış belediyeyi ve bizleri en iyi şekilde temsil etmektedir,Ne kadar ayıp git yumurta sat falan ayıp hiç yakıştıramadım ama büyüklerinizin yaptığı siyaset ortada sizden farklı ve yapıcı siyaset yapma şekli beklemek hata olur,

    1. Anonim dedi ki:

      çok sevgili başkanınızın talimatları ile yapılan yorumların seviyesini sorgulayın önce. ahlaksızca yapılan karalamalara maruz kalanların arkasında da durun durabiliyorsanız…cesaret ister tabi… o da damarlarındaki asil kanda ne kadar mevcut acaba!!!

  17. bayram bozdemire dedi ki:

    sevgili bayram bozdemir 20 yıl önce seni ipten alan vefa ülgür öyle bir adam öyle bir delikanlı ki…. bu bir türlü anlayamadın gitti. nasıl bu kadar pişkin olabiliyorsun ben hala anlamış değilim. hiç düşünmüyorsun bu adam bir gün çıkarda benim 20 yıl önce ona yaptıklarımı anlatırsa. çocugumun eşimin yakınlarımın yüzüne nasıl bakarım diye hiç düşünmüyorsun. ama işte o her sayında iteledigin yerdiğin vefa ülgür öyle bir delikanlı ki. sen ne yaptıysan o sana agzını açıp bir tek kelime bile etmedi. bu erdem inan başka birinde bulunmayacak bir erdemdir. ayagının altını öpeceğin bir insana yapmış oldukların insan onuruna sıgmayacak davranışlardır. sayın başkanı sana karşı olan sabır tutumundan dolayı kutluyorum.

    1. Bayramiç. dedi ki:

      bayram bu saatten sonra kesin geri adim atar.malum!