site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ülgür’den Kongre Sonrası Sert Açıklamalar

Ülgür’den Kongre Sonrası Sert Açıklamalar
10.11.2014
A+
A-

vefa-ulgur

CHP İlçe Başkanlığına aday olan Hüseyin Vefa Ülgür’ün kongrede yaşanan gerginliklerden sonra bazı sosyal paylaşım sitelerinde yayınladığı yorumlar dikkat çekti. Eski Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür, yazısında şunları belirtti; “Kirli Başkan: Seçimde örgütlü bir biçimde AKP’ye çalışanları aklayan başkan olarak tarihe geçeceksin.

Şimdi partiye AKP ve MHP kolları da kurmanız gerekecek. Senin adına seviniyorum çünkü bu makamlara atayacağın o kadar çok adamın var ki hiç zorluk çekmeyeceksin. İbrahim Adıgüzel, Özcan Işık, Nuriye Çiğdem, Cemil Kasaboğlu, Yaşar Aydın beğen beğen ata. Çamaşır makinesi gibisin bu saydıklarımı temizler temizler kullanırsın. Ali Akyüz ve Barutçu muhtarını sakın ihmal etme AKP camiasında çok önemli ve muhterem şahsiyetlerdir. Ayrıca saydığım bu isimlerin Selçuk Belediye Başkanı üzerinde de çok büyük ağırlığı vardır ne de olsa başkanlığını onlara ve yanındakilere borçlu.

61 oyluk Başkan tıpkı Zeynel gibi o koltukta meşru olmayacaksın. Ta ki; adam gibi seçilene kadar. Hayırlı olsun büyük başkan. Yönetimine seçilen arkadaşların da iyi oy almışlar 55 ile 23 arası maşallah maşallah’’ diye serzenişte bulundu.

vefa-ulgur-sosyal-medya

YORUMLAR
  1. Sadece üye chp'li dedi ki:

    Başkan bunlar hep senin destek verdiğin arkadaşların,ben hatalıyım de zaman her şeyi gösterir,sen yaptığın hataları kabul et ve bunu üyelere duyur,seni yine aralarına alırlar,çünkü iyi bir ustasın ama çırak yetiştirmiyorsun…

    1. ömer çam dedi ki:

      🙂

      1. seyfettin özen dedi ki:

        ömer çok doğru bir tespitte bulunmuşsun tamamen katılıyorum

  2. vatandaş dedi ki:

    hazmet artık yenilgini vefa bey istenmiyorsun daha ne konuşuyorsun derler ya yenilen pehlivan güreşe doymazmış diye nasılda uyuyorsun

  3. Anonim dedi ki:

    vefa haklı gibi..sen partinin adayına oy verme partin 13 oyla kaybetsin neymiş vefaya kızmış..yok yaaa giden 5 yıl ne olacak hesabını vermiceniz sonrada konuşcanız iyi bir chp li gibi..

  4. Anonim dedi ki:

    malesef chp yi bitirdiniz yok vefayı beğenmiyom dediniz ampulü iktidar yaptınız selçuk bu ayıp sizin be

  5. Nuri dedi ki:

    hasan abim hayirli ugurlu olsun basarilr

  6. sesleni_yorum dedi ki:

    valla arkadaşlar vefa bey neyin çabasında anlamadım. tüm halk vefaya ragmen chp kazansın diye oy verdi ama vefa bey en büyük akplı. akp kazansın diye elinden geleni yaptı. tüm selçuğun yapamadığını tek başına yaptı akp ye verdi belediyeyi. hasan beydenmi şüphe duymak lazım vefa beydenmi şaştım.

  7. H vefa ÜLGÜR dedi ki:

    Yukarıda yayınlanan metni ;bir öfke ,bir karalama yada intikam duygusuyla yazmış değilim. sizlerin benim yazdıklarımı yadırgamış olmanızı anlıyorum. Çünkü; bütün bunlar neden yapıldı ? kime ne faydası oldu ? sorularını kendime sorunca; bende anlamakta güçlük çekiyorum. Olsa olsa partimizin yeni bir lider arayışı veya adı geçen şahısların kendi siyasal çıkarları için olabilir. Ancak her ne sebeple olursa olsun,seçilen yol doğru değildir ve başarıya ulaşamayacaktır.Yapılmış olan ilçe kongresi bir lider çıkarmadığı gibi bir umutta olamamıştır. Bunu da salt çoğunluğun altında bir oyla Hasan uysal ı ilçe başkanı yaparak kanıtlamıştır. Ancak geleceği doğru planlayabilmemiz için geçmişimizi ve yaşananları tüm çıplaklığı ile görmeliyiz. Bunun yeri kongre salonudur muhatapları da orada iken yöneltmem gereken bu soruları ve çözüm önerilerimi konuşma hakkı verilmediği için basın yolu ile ilettim. Tabiiki yorum yapabilirsiniz; Ancak bu yorumlar açık isimle yapılmaz ise cevap vermeyeceğimi ve ciddiye almayacağımı bildirmek isterim. Kamuoyuna saygılarımla.

    1. kim oldugum aslinda belli dedi ki:

      7 şubat 2011 ögle üzeri tam şok marketin önünde durdurdum sizi, ve dedim ki bak senin en yakinindekiler senin altini oyuyor. bir gun herkes gider bir sen bir ben kaliriz biz bu ilcenin cocuguyuz bizi bunlara ezdirme,onlar senin kuyunu kaziyor dedim. sonra bu ali akyuzu falan anma, onlara pirim yaptirma. onlar kim. adimi yazmama gerek yok sen benim kim oldugumu cok iyi bildin. onlarca kez seninle gorusmeye calistigim halde o cok sevdigin deger verdigin adamina o kim ki ben onunla goruscem diyormussun. bak adamin 31 martta goreve basladi. o zaman. bosver baskan. bu isleri birak artik. hayatinin geri kalan kismini huzurlu yasa. Allah uzun ve saglikli omur versin.

      1. Anonim dedi ki:

        Adama bak yahu 7 şubat 2011 öğle üzeri diyor. Şakamısın ,Hard disk mi

  8. Anonim dedi ki:

    delegelere bakıyorumda açık açık akp liyim diyen barutçulu muhtar ali akyüz chp delegesi oluvermiş. yazık türlü oyunlarla partiyi bu hale getiren hasan uysal ve içten pazarlıkcı tayfası… bir dahaki seçimde sizin yüzünüzden yine chp iktidar olamayacak… 61 üye imzasını toplayıp o sayıdan daha az oy alıyorsan baştan bitmişin demektir..

  9. delege dedi ki:

    Başkan verdiğin isimlerin hepsi biz parti camiasında çok Sevdigimiz degerverdigimiz isimler bu insanlar doğru olanı yapmışlardır. Bu kongre meşrudur kazanan arkadaşlara başarılar. 68 imza veren delegeyide alinlarindan öpüyorum..

  10. gercekleri herkez niliyor dedi ki:

    Biz gerçek CHP liler yukarda verdiğin isimlere güveniyoruz çünkü onları çok iyi tanıyoruz inşallah en iyi yerlere gelirler.

  11. apasasa dedi ki:

    başka partilere çalışmış yönetim kurulundansa partisi için hayatını adamış hatalarıyla vefa başkanı tercih ederim

  12. Esnaf ahmet dedi ki:

    Sayı ülgür 3013 kaybettirdigin oyların hesabını burdan bana cevap verirmisin ahkem kesmeye gelmez partiyi böldün yetmiyor hala aday oluyorsun yazıklar olsun sana kalkıpda buralardan yazma ortalıgı germe

  13. AVRUPALI dedi ki:

    ÇIKARLARI UĞRUNA CHP’Yİ SATANLAR BAŞINI YASTIĞA KOYDUKLARI ZAMAN RAHAT UYUYA BİLİYORLARMI BEN BUNU MERAK EDİYORUM. (BU PARTİYİ HİÇ BİR ZAMAN MASAMAK OLARAK KULLANAMAYACAKSINIZ.DÜN CHP’Yİ SATANLAR BUGÜN SAHİP ÇIKIYORMUŞ GİBİ YAPMAYIN..!)

  14. YETKİLİ dedi ki:

    SEN ÖNCE AK PARTİYE KAÇAN 3000, MHP’YE KAÇAN 2500 OYUN HESABINI VER VEFA, SUÇLADIĞIN İNSANLAR DAHA ÖNCE SENİ O KOLTUĞA OTURTANLARDIR. DEMEKKİ İNSAN KAYBETMİŞSİN YADA SENİ 15 YILDA İYİ TANIMIŞLAR. 13 OY VEYA 61 OY ÖNEMLİ DEĞİL SEÇİLENLER YASALDIR VE KABUL ETMEK ZORUNDASIN. AMA SENDE DEMOKRASİ KÜLTÜRÜ NE GEZER…… TÜRKÇEN BOZUK OLDUĞU İÇİN BAŞKA İSİMLERLE DE YORUM EKLEME KOMİK OLUYORSUN.

  15. CEYHAN YAYLA dedi ki:

    sayın başkan ben ceyhan yayla, secim bitmiş ve başkan koltuğuna oturmuş şimdi diyorum ki, bu ekiple siz kamil subaşı’nı indirdiniz ve siz gectiniz. sorarım size selcuk için ne ve nerede yararlı bir şey yaptınız. insanlarla kavgadan başka tehditten başka, diyorlar ki mhp lilere yardım etmiş ve iş birliği yapmışsınız. ben bir mhpli olarak hiç öyle bir şeyi hatırlamıyorum. tabi ki siz diyeceksiniz ki sen ne anlarsın ne yapıp yapmadıgımdan, eger yapsaydınız 20 senedir turuzim de calışan lapis ve golden efesi neden kaçak inşaat var diye kapattırdınız. benle beraber 100 kişi işsiz kaldık, veya kaçaksa neden 20 senedir açık tuttunuz. izin için chpli olsun ne isterse yaparım, şimdi iç hesaplaşmanızdaki sorunlar şahibeli diyorsunuz. bugüne kadar o kadroyla siz calıştınız, sizin ekibinizdi. hepsi ne oldu da araya ayrılık girdi, başkan oldunuz 15 sene zarfında selcukta turuzimle ilgili ne yatırım yaptınız, yok tek ekmek kapısını belediye yaptınız. insanları esir ettiniz kendinize ben nedersem o olur, aynı şuan ki cuhurbaşkanı gibi dediğim dediktiniz. olabilir bu secim az para dagıtmış ve insanları çok kırmışsınız ve insanlar artık sizin cekilme zamanı geldinizi düşünmüş ve sizi secmemiş, he şimdi ki başkanında sizin kadrolarınızı korudugunu herkes biliyo ve şimdiki başkanda secilene kadar halk adamıydı. ama secildikten sonra oda sizin gibi chp ve akplileri kolları arasına aldı ve selcugun belediye başkanı olucam dediydi, ama olmuyo sayın başkan, herkes menfaatleri oldugu derecede sizin dostunuz ve arkadaşınız, bak koltuktan indin sen en kötü adam oldun, çünkü senden artık menfatleri yok, şimdi menfaat başkasında yani sayın başkanım senin bunlara hazır olman lazım, ben olsam o eski yumurtacı vefayı gercekten mhp lide olsam sevmiş ve saymıştım. yani senim anlayacagın başkanım insanlar nankör. saygılarımla ceyhan yayla

  16. vatandaş dedi ki:

    Demek Ankara’ya gidenlerde chp ye oy vermedi.Çünkü bu giden kişilerin çoğu çevre ilçe ve köylerinden geldi.Selçuk’taki gösterilere de aynı dışarıdan seyirci geliyor.Onlarda oy kullanmadığına göre bunlar ile seçim alırım diye hesap yapanlar Selçuk halkının parasını sadece hovardaca harcar…

  17. Anonim dedi ki:

    YAZIKLAR OLSUN PARTİYİ SATARAK İKTİDARA GELENLERE YAPTIGINIZ’IN ANLAMINI BİLİOSUNUZ

  18. anonim dedi ki:

    Siz akp yi destekleyerek huseyin vefa ulgur’u dusurdunuzu saniyorsunuz ya hani. Sevgili baskanimizla beraber kac tane iscinin ahini aldiniz. Kac kisi nasil sıķıntiya soktunuz hic dusundunuz mu? Siz sindi chpnin simdi iktidarina gelenler ve yanindakiler hangi yuzle kimden oy istiyebileceksiniz cok merak ediyorum ?

  19. Halkın Sesi dedi ki:

    Sen 15 yıl hiçbirşey yapmayarak selçuğun geleceğini çal,ona buna ahkam kes tehditlerle insanları bastırmaya çalış belediyeyi iş ve işçi bulma kurumuna çevirerek insanları muhtaç duruma düşür,partinin ismi sayesinde hiçbirşey yapmasan bile her seçimi kazanmaya garanti gözüyle bak sonrada yenilince suçu başkalarında arayarak sağa sola sataş.Bir suçlu arıyorsan aynaya bak ve kendine sor, ben nerede yanlış yaptım diye. Bir belediye başkanı için en kötü şey ”yaptıklarıyla değil yapamadıklarıyla anılmasıdır”Hırs ve kibir insanın gözlerini kör, kulaklarını sağır eder.Sen insanları görmezden gelerek söylediklerini duymazlıktan gelirsen hayatta yapayalnız kalırsın.Unutmaki, makam ve mevkiler gelip geçicidir ve Belediye başkanlığı koltuğu kimseye tapulu değildir 15 yıldır bulunduğun kutsal makamın hatrına artık yenilgiyi kabullen,başkalarınada fırsat tanı, göreceksin herşey daha güzel olacak.

  20. Demokrasi dedi ki:

    Zor oldu, güç oldu ama sonunda DEMOKRASİ Geldi…………

  21. CHP'Li dedi ki:

    Mustafa ÜRKMEZ Çok sevdiğimiz adam gibi adamdır.

    1. Anonim dedi ki:

      Entrikacı gurup üyesi Tanırız kendisini

  22. delege dedi ki:

    yerel seçimlerde chpyi akpye teslim eden zihniyet zorbalıkla yönetimi ele geçirmişlerdir buda uzun sürmeyecek hiçbir başarı elde edemiycekler chpye karından çok zararı olacaktır bunu yaşayacaz görecez bekle gör politiksını izleycez

  23. Anonim dedi ki:

    Ben başkana katılıyorum. Adaylar belirlendikten sonra seçimlerden önce; İbrahim Adıgüzel,Sait Karahan, İslam Bakıcı, Zeynel Bakıcı, Atilla Aksoy,Abuhayat yolunda islam bakıcıya ait çiftlik evinde ne toplantısı yaptılar.. Dursun Köroğlu na şirince köyündeki hangi bina sanat evi olarak verileceği vaat edildi . Karı koca kongre delegesi olan Dursun Köroğlu ve eşi AKP yemi oy verdi.Yine efes üst kapıda esnaflık yapan geçen hafta evde viski içerek galatasaray maçını izleyen kongre delegemiz oyunu kime verdi.Yeni ilçe başkanımızın Kayınpederi Kongre delegesi Eyüp Tüccar seçimlerde oyunu AKP yemi verdi Belevide olanları hep beraber duyuyoruz.