site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ülgür: Selçuk’un Çıkarları Hepsinden Önemli

Ülgür: Selçuk’un Çıkarları Hepsinden Önemli
11.01.2014
A+
A-

ulgur-stk-toplantı (1)

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, sivil toplum temsilcileriyle geçmişi ve geleceği konuştu.

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür sivil toplum örgütleri ve meslek odaları temsilcileri ile Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda bir araya geldi. Köy ve mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve CHP ilçe örgütünün de geniş katılım gösterdiği toplantıda Selçuk Belediyesi’nin yürütmekte olduğu çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Ülgür, “Önümüzde bir yerel seçim var. Selçuk Belediyesi’nin ajandasında hangi işler olduğunu herkes bilmeli” dedi.

Kimi aday adaylarının “kenti birlikte yöneteceğiz” vaadinde bulunduğuna dikkat çeken Başkan Ülgür,“Selçuk’ta yapılacak işlerle ilgili toplumun görüşlerini almak için farklı zamanlarda bu gün burada yaptığımız gibi onlarca toplantı düzenledik. Örneğin 2009 Nisan seçimleri ile 3. kez göreve gelmemin ardından hemen Haziran ayında Çamlık Aziziye Restoran’da yaptığımız toplantının kayıtlarına bakıyorum. O gün orada konuşup karar bağladığımız konularda çalışmışız 5 yıldır. Selçuk’un 1980’li yıllardan beri var olan tarım, turizm, eğitim ve hizmet sektörü alanlarında gelişmehedefi ile ilgili yapmamız gerekenleri konuşmuşuz o toplantıda da. Örneğin turizmi geliştireceğiz demişiz, Efes’i UNESCO’ya sokmak için çalışmışız. UNESCO adaylık dosyamızı şimdi Paris’te. Kalenin restorasyonuna kaynak aktarmışız, aydınlatmasını üstlenmişiz. Şimdi de Selçuk-Ayasuluk Kalesi Rölöve, Restitüsyon, Restorasyon, Çevre Düzenleme ve Aydınlatma Projesi’ni yürütüyoruz. Pamucak turizm merkezi planlama alanı demişiz. Geçen hafta Pamucak’taki tapulama işlerini tamamladık. Beş yıl sürdü bu iş. Pamucak’ta 120 bin metrekare yeşil alan ve çevre düzenleme alanı kazandık. Hani bazı aday adayları diyorlar ya Selçuk’u Mars’a taşıyacağız, Küçük Menderes’in suyunu şişeleyeceğiz diye ondan önce yapılması gereken şeyler var. Birincisi Pamucak’ta yarım bırakılan Antik Kanal Çevre Düzenleme Projesi devam edecek mesela. Yine Pamucak’ta kafeteryalar, ekolojik pazar gibi yeni sosyal donatı alanları ve tesisler oluşturacağız. Pamucak’ın kanalizasyon sorununu çözeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi Küçük Menderes’i temizleme kararlılığı içinde. Bu sayede Küçük Menderes pırıl pırıl akacak. Barutçu gölü bu sayede hayata dönecek, Pamucak’taki deniz canlılığı sayısı 10 katına çıkacak. Yine turizmi canlandırmak ve sağlıklı şehirleşmek için su kemerlerini restore etmişiz, İstasyon Meydanı’nı düzenlemişiz, Kent Belleğini hayata geçirmişiz. Üniversiteleşme gibi bir hedef koymuşuz. İlk üniversitemiz THK Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nu bina vererek Selçuk’a kazandırmışız. THK’ya neredeyse 500 bin TL kaynak aktararak ek derslikler yapmışız. 2014 -2015’te bünyesine bir de fakülte katmayı planlayan THK Üniversitesi için bir de kampus binası yapmak var iş takvimimizde.  Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Selçuk’a açacağı meslek yüksek okulu için eğitim tesisi yapıyoruz bir yandan. Bu Selçuk’un gençliğin enerjisi, üniversitenin entelektüel yapısı ile buluşması demek. Tarımı geliştireceğiz demişiz. Tarımsal Sanayi Alanı’nı hayata geçirmişiz. Arazi yolları yapmışız. Yani belediye olarak ortak alınan kararları hayata geçirmek için çalışmışız” diye konuştu.

“Projelere sahip çıkılmalı”

“Yarışalım ama meseleden uzaklaşmayalım” diyen Başkan Ülgür “Siyasi görüşümüz ne olursa olsun yerelin çıkarlarını korumakla görevliyiz. Seçimle yönetim kadroları değişebilir. Yeni yöneticiler de bu projelere sahip çıkmalı, arkasında durmalı. Bu projeler benim değil yıllar içinde ortak kararlarımızla alınmış Selçuk’un projeleri. Biz Kale, Pamucak, Efes, Tarımsal Sanayi Alanı, üniversite projelerinin arkasında durursak, köylerimizin altyapı problemlerini çözüp arazi yollarını yapmaya devam edersek Selçuk’un sırtı yere gelmez” dedi.

“Neden yıktınız?”

Eski Ulaştırma Bakanı AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Binali Yıldırım’ın Efes ziyareti esnasında Antik Liman Projesi ile ilgili bilgi verildiğini söyleyen Başkan Ülgür “Kim verdi bu bilgiyi? Bilgi verenler ne biliyor? Bu bilgi kimden alınır? Belediye başkanından alınır. Yıllardır bu konu ile ilgili biz çalışıyoruz. Bütün planlar burada. Biz hazırlamışız. Kimse bize sormuyor. Alıyorlar, satıyorlar, Efes’e onu yapacağız, bunu yapacağız diyorlar. Kimse sormuyor. Sayın Yıldırım Pamucak’a balıkçılar kayığını bağlasın diye 4 tahta parçası çaktık. Niye söktünüz, attınız? 2 yıl geçti yerine bir çivi bile çakmadınız. Kanal 35 bir yana 11 yıldır Binali Yıldırım Ulaştırma Bakanı. Pamucak sahilinde bir çamaşır teknesi kadar bir tekne bağlayacak bir mendirek bile olmadığı kimsenin aklına gelmiyor mu?” diye konuştu. Basında İZBAN Çamlığa uğrayacak demeçlerinin de yer aldığını söyleyen Başkan Ülgür “kimse kurnazlık yapmasın. Denizli – İzmir hızlı tren hattının ihalesi yapıldı. Bırak İZBAN’ın Çamlık’a uğramasını, Çamlık güzergâh dışı bırakılıyor” diye konuştu.

“Vicdanen rahatım”

Önemli olanın siyasi görüşler değil yerelin çıkarları, mahalli müşterekler olduğunu söyleyen Başkan Ülgür “Bana zamanında (Efes’teki dükkânları yıkacaksın yoksa Selçuk’u başına yıkarım) dedi birileri. Ben de siz devletsiniz isterseniz yarın sabah yıkarsınız ama bana yıktıramazsınız, ben Efes’teki dükkânları yıkmam dedim. Yıkmadım da. Bana bunları söyleyen şimdi pişman. Keşke orda siyaset yapmasaydım diyor. Keşkelerle olmuyor. Nerde siyaset yaptığın önemli değil, dik durman önemli. Benim vicdanım rahat. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun birinci görevimiz mahalli müşterek ihtiyaçlarımız konusunda dayanışma içinde olmaktır” dedi
“Ben çok rahatım vicdanen. Kimsenin yoksulluğundan ben sorumlu değilim” diyen Başkan Ülgür “İnsanlar bizim yetkimizde ve sorumluluğumuzda olmayan konuların hesabını bize soruyor. Efes’in kaymağını birkaç şirket yiyor. Biz zabıtasından müdürüne kadar tüm belediye personeli namusumuzla, gece gündüz çalıştık çalıştık. Bu memlekette yoksulluk varsa hesabın ben değil hükümet verecek. Benim görev tanımım belli. Ki haddimizi aşıp görevimiz olmayan konuları da iş edinmiş turizmi, eğitimi, tarımı geliştirecek işlere soyunmuşuz ve başarmışız. Beşeriz şaşarız. Ama bu kente karşı hiç suçum yok. Ben geldiğimde 3 park vardı şimdi 23 park var Selçuk’ta. Yeşil alan 1,7 metre kareydi şimdi 8,4 metrekare Avrupa’da 7.2 metre kare. Yani Avrupa birliği normlarının önündeyiz. Dolar 2 bin 500 lirayı aşmışsa bu benim suçum değil” dedi.

ulgur-stk-toplantı (2)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. SELÇUKLU dedi ki:

    Maşallah başkan seçim yaklaşınca kendini göstermeye başladın.hangi turizmden bahsediyosunuz hala anlamış değilim.15 yıldır başkansınız ama biz 15 yıl önceki turizmi arıyoruz selçuku arıyoruz festivalleri arıyoruz.selçuk köy oldu bu gerçeği görüyosunuzdur umarım.

    1. AVCı dedi ki:

      syn selçuklu.15senedir vefa başkan oldugunu söylüyorsun.Ama 15 senede vefadan hiç bir ayakkabı kutusu cıkmadı hiç bir yolsuzlugu olmadı.11 senede akp de bacanaklar damatlar kardeşler hepsi zengin oldu selçuktada örnekleri vardır.Bunları hepimiz biliyoruz ispatları ile herşeyi var.akp ilçe başkanının nerden nereye nasıl geldiği ortadadır…!!!!

      1. CHP'li dedi ki:

        Bırakın ülke gündemini 15 yıldır oluşan algı,ülke gündeminden kesinlikle etkilenmeyecektir.Çok insan küstürüldü sanki bu küstürülenler CHP’li değil.Artık ne yazık ki akpliler değil CHP’liler muhalif hale getirildi. Eee böyle yönetirsen sana kendi partilin de muhalif olur.Sen demokrasiden bahsedeceksin aday adaylarını eleştireceksin.Selçuk’ta 2 oda hariç hangi siviltoplum kuruluşu destekliyor sizi sayın başkan? Ben Köklübir CHP’liyim gerçekleri yazıyorum 2 dönem kamile 3 dönem size oyumuzu verdik ama ailecek alınan kararla boş oy kullanma kararı aldık. Yanınızda sizi uyaran hiç kimse yok mu gerçekleri söyleyen kimseniz kalmadı mı? Selçuk elden gidiyor farkında değilmisiniz bırakın artık yeni adaylara başkanlığı…Bir CHP’li olarak adaylığınızı geri çekmenizi İstiyorum..

        Selçuk’un göbeğine Efel Kulusi dikseniz,açsanız da bu algıyı değiştiremezsiniz.

        2004 Yerel seçimlerinde CHP Adayımız Hüseyin Vefa ÜLGÜR’ün Aldığı oy : 5640 iken
        2004 Yerel Seçimlerinde AKP Adayının Oyu: 1925 oldu.
        2004 Yerel Seçimleri CHP ve AKP Arasındaki Fark: 5640-1925= 3715

        2009 Yerel Seçimlerinde CHP Adayı Hüseyin Vefa ÜLGÜR’ün Aldığı Oy:7681 İken
        2009 Yerel Seçimlerinde AKP Adayı DÇ.Dr.Zeynel BAKICI’nın Aldığı Oy:7134 oldu.
        2009 Yerel Seçimlerinde CHP Ve AKP Arasındaki Fark:7681-7134= 547

        Bu Akp’yi Selçuk’ta kim yarattı soruyorum size????

        1. erkan dedi ki:

          AKP’yi Türkiye’de kimler yarattıysa Selçuk’ta da aynı zihniyet yaratmıştır. Yani,amacı hizmet olmayıp çıkar ve menfaat olanlar. Şimdiki AKP’lilerin eski CHP’li olmaları kendi ahlaki sorunları değil midir? Şimdiki başkanın açıkladığı ajandasındaki devam eden işler diğer partilerin aday adaylarının projeleri arasında yer alıyorsa bu gülünçlüğün sebebini de yine o kişilerin vizyonunda kapasitesinde aramak gerekmez mi? İlçeye gelen bir eski bakanın ağzıyla konuşan aday adayları var maalesef. Adama sormazlar mı senin farkın ne diye? Ne kazandıracaksın bu ilçeye diye?
          Vefa Başkan en iyisi değil elbette. Ama bu koşullarda dengini bile bulmak zor. At binenin kılıç kuşananın.

      2. Anonim dedi ki:

        kimin nereye geldiğini çevrene bak iyi gör 15 sene içerisinde kimler nereye geldi gör. deve kuşu olma. gençlik spora aktarıldığı söylenen 31.000 liralık malzeme yardımının belgelerini belediye gazetesinde bir an önce yayınlanmasını istiyorum. hadi açıklayın da tüm selçuk görsün

      3. TEK KURTULUŞ dedi ki:

        Selçuk’un Tek kurtuluşu CHP’den Yeni bir ismin genel merkezce aday gösterilmesidir Başka Selçuk’un HİÇBİR ŞANSI yoktur.

        1. Anonim dedi ki:

          Tek kurtuluş doğru, Sizin için tek kurtuluş Vefa Başkanın aday olmaması…

          Vefa Başkan aday olursa sizin de, adaylarınızında hiç şansı yok.

          Sana Kötü haber de, Vefa Başkanın tekrar aday olmasının kesin gibi olduğu.

          Aklın yolu birdir, Selçuk için en doğru Aday H.Vefa ülgür dür.

          Bence Senin için de tek kurtuluş, doğru yere yani CHP ye gelmen.

  2. Fırat dedi ki:

    ertugrul günay yıkmak istedı sayın vefa ülgür karşı geldı hakkını yememek lazım

    1. vatandaşşş dedi ki:

      DEĞİŞİM ŞART YENİ ADAY YENİ BAŞKAN YENİ BİR ALGI BAŞKA TÜRLÜ AYNI HAMAM AYNI TASSS..CHP’DEN ENİ BİR ADAY BEKLİYORUZ….YENİ ADAY OLURSA OY VERİRİZ……

  3. Fırat dedi ki:

    Başkası başkan olsa ne beklıyosunuz anlamadım ne yapcak selçuga arkadaslar şirketlerden sıze fırsat kalmaz zaten boş laf degıl icraat lazım fabrıkamı istıyosunuz torbalıya taşının ozaman her yer sıt alanı kimse kimseyı kandırmasın

  4. ANONİM dedi ki:

    selçuklu bu hesabı AKP li turizm bakanlarına ve onların efesteki politikalarını alkışlayanlara sorun. EFES i TÜRSABA ve BİLİNTURA peşkeş çekenlere sorun. geçen hafta AKP li Millet vekillerinin bütün karşı çıkmasına rağmen Pamukkale giriş ücretlerinide TÜRSAB a peşkeş çektiler.

  5. sayın selçukluya cevaben dedi ki:

    toplantıda bütün ayrıntıları sivil toplum örgütleri oda başkanları herkes değerlendirdi. ve baskan orda nerden nereye nasıl gelindiğini anlattı nelerin sebep oldugunu geniş kapsamlı bi şekiilde açıkladı kimin ve kimlerin nasıl engellediğini yukarıda bir örnekte veriyor zaten bıraz araştırıp hatta oda baskanlarına sorarsanız sıze anlatılanları güzel bir biçimde anlatacağını umuyorum. tabiki muhalefette olacak ancak asıl soru selçukun gelişmesini engelleyen doğru kişiler kimler bunları öğrenmeniz gerekiyo buda en yakın bakanlar dahil akp hükümetir.efesteki konserleri hepimiz özledik ancak tadilat onarım asamasında bile kimlerin engellediği ortadır.ancak istedikleri zaman kendileri orada etkinlikler yapabiliyo ve hatta efesteki dükkanları tadilat yaptırmayıp bilintura en güzel yerler ve en güzel binalar yaptırıyo

  6. Anonim dedi ki:

    Kendin mi selcuk mu

  7. Nuri dedi ki:

    Oyle mi acaba

  8. Anonim dedi ki:

    Bu saatten sonra ne anlatsan boş geçti artk selçuk halkı değişim istiyor. 15 yıldır yerinde saydı selçuk

  9. ÖĞRETMEN dedi ki:

    ARTIK BIRAK CHP DE YENİ İSİMLER VAR.SEN BİLİYORSUN BUNLARI.ÇALIŞACAK VE HEYECAN GETİREKLERE BIRAK.15 YIL DİLE KOLAY 4.DÖNEMİ YANİ 20.YILI İSTİYORSUN.KİŞLER ARAÇTIR AMAÇ DEĞİLDİR.BAK BİR BIRAK SELÇUK NASIL GELİŞECEK.BASKISIZ,ŞİDDETSİZ,TEHDİTSİZ,KOLLEKTİF BRİ YÖNETİM OLUŞTURULACAK.2004 İLE 2009 ARASI YANİ SON SEÇİM SEÇİM SONUÇLARINA BAK FATOĞRAFI GÖRÜRSÜN.AKP NİN 1925 OYDAN 7140 OYA NASIL GELDİĞİNİN SOROMLUSUSUN.TEŞERKKÜR EDRİZ HERŞEY İÇİN.KESİNLİKLE AKP YE HAYIR.AMA SEN DE BIRAK BE BAŞKAN ARTIK ÖNÜNÜ AÇ İŞ YAPACAKLARIN.5 YIL YETER SELÇUK UN ÇAĞ ATLAMASINA….

  10. Anonim dedi ki:

    Ben 5 yıldır,Selçuk’un ne yollarında,ne sokaklarında ne de merkezinde herhangi bir değişiklik göremiyorum. Merkezde elinizde çöp olsa atabilmek için en yakın çöp tenekesi kocaman olanlar ve sizden metrelerce uzakta. Kaldırımlardaki çiçeklerin bir haline bakın lütfen,ne hallerde. Merkezdeki havuzun boruları pislikten kireç tutmuş ve bakımsız bir şekilde duruyor öyle. Ve buralar turistlerin en çok gördüğü yerler. Gezi Kafeyi açtık diyorsunuz,aradan aylar geçiyor,hala kapalı ve nedense Gezi yazısı sökülmüş. Sonra dönemsel fırsatçı olduğunuzu söylediğimizde kızıyorsunuz.
    Ben vatandaş olarak kentimin en merkezi mekanlarının bu kadar bakımsız ve ilgisiz olmasını kabul etmiyorum. Önce turistin en çok gezdiği,gördüğü yerlere bakacaksın. Sonra, bana bir Selçuklu vatandaş esnafın mallarından dolayı kaldırımlardan yürüyebiliyor mu,söylesin lütfen? Zabıta ekipleri çarşıya giren motorsikletlere neden engel olmuyor,biri bana söylesin lütfen? Söylenecek şey çok ama kime ne söyleyeceksin. Yine seçim zamanı geldiğinde millet sadece parti etiketine bakarar oy kullanacak,seçimler bittikten sonra da aynı kişiler şikayet etmeye başlayacak.

  11. jess dedi ki:

    ülkeye bakın hayat pahalılıgına bakın yaşanan kanunsuzluklara bakın ondan sonra akpye dersini her seçimde verelim saygılar…

  12. selcuk dedi ki:

    Bir 5 sene daha baskan bu ilcenin bekciligini yapıcak sonra gorev gençlere

  13. Anonim dedi ki:

    Sevgili Jess, bu tür şikayetlerin çözüleceği yer genel seçimlerdir,yerel seçimler değil. Genel seçim de AKP’yi cezalandırırsınız,onlar da gereken mesajı alırla. Ama yerel seçim de aday önemlidir, parti değil.

  14. avcı dedi ki:

    sayın anonim 5 yıldır selçuğun sokakları yolları diyorsun o meydandaki kireçli havuz su borularını gördünde be kardeşim koskoca meydan nasıl temizlenip düzen aldı eski harabe binalar kalktı gözünmü görmüyo yoksa vefa çalışıyor diyemi görmekmi istemiyosun

  15. Ogretmen2 dedi ki:

    15 yil gecmis’ halkin cogu mutsuz’ (yandaslar haric) hala onu yapcam bunu yapcam.. Ya sen ne yuzsuz bir insansin.. hala Pamucak projesini yapacagiz diyor adam ya.. Selcuk merkeze ne yaptin’.Turizm icin ne yaptin.. yok Bilintura kafa tutmusda. Efes esnafi yillarca attiklari kaziklarin arkasina saklanamaz. Avrupada turistik merkezlere gittiginizde hersey belirli bir standarttadir. Dukkanlarda herseyin etiketi vardir’ Kimse kimseye saldirmaz. Efes esnafi oncelikle egitime tabi tutulmalidir. Yani lafin kisasi Vefa baskan’ Tayyipte olmayan erdem sende varsa birakirsin ve yenilesmeye yol acarsin”

  16. anonim dedi ki:

    bir kere de eline sağlık deyin be. yok çöp uzakmış, boru paslanmış. demiyorsunuz da başkan 15 yıldır çalmadan çırpmadan canını siper ettin de Selçuk’u talan ettirmedin. üniversite getirdin. Kale’yi, istasyon meydanını gün yüzüne çıkardın. ya vefa başkan var ya her şeyden önce iyi insan, iyi örnek. cesur, dürüst, namuslu. Efes için tek başına kavga etti. bunu kim yapar? kim kendi çıkarı yokken kenti için, Selçuk için gözünü karartıp mücadele eder? Ama biz böyleyiz. elimizdeyken kıymet bilmeyiz.

  17. alperenli dedi ki:

    ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI GELİŞİM ZAMANI 3 DÖNEM BOŞ DÖRTÜNCÜ DÖNEMDE BOŞ GEÇMESİNİ İSTEMİYORSANIZ DEĞİŞİM ZAMANI ŞİRİNCE BİLE SELÇUKTAN ÜSTÜN OLDU.BAŞKAN VEFA DEĞİŞMELİ HERKEZ İYİ DÜŞÜNSÜN SAYGILARIMLA

    1. Anonim dedi ki:

      evet vefa değişmeli artık yerine genç iki üniversite okumuş bir başkan gelmeli,
      mhp nin adayı levent görür bu özelliklere uyan adaydır ona destek olalım.

  18. SELÇUKLU dedi ki:

    HAYDİ SEÇİME BEYAZ SAYFA YENİ BAŞKAN SEÇELİM………….

  19. SELÇUK BULUT dedi ki:

    3 DÖNEMDİR AYNI HALKIMIZ UYANIN ARTIK HİZMET İÇİN ZEYNEL BAKICI BAŞKA ŞECENEK YOK.

    1. Anonim dedi ki:

      selçuk için tek çare mhp
      tek çare levent görür

  20. HUNTER dedi ki:

    BRAVO BAŞKANIMA..

  21. SELÇUK SEVDALISI dedi ki:

    Ne CHP Nede AKP Havasını Alır, Biri Ağabey Abla Kardeş Dayı Amca Yeğen Kısacası Soy Sülale Yandaş Olmasından, Diğeri İse Ne Diyeyim Kısacası….
    Değneğin Her İki Ucunun Tutulacak Yanımı Var Televizyon Medya Facebook Patladı, Bu Şartlarda İnsanlar At Gözlüğünü Çıkarsın Artık Aklı Selim Olalım, Oyumuzu Eskiden Hem Parti Hem Kişi Önemliydi, O Zamanlar Geçti, Selçuk İçin Selçuk un Geleceği Gençlerin Önünün Açılacağı Belediyenin Aş Kapısı Olmadığı Çok Güzel Projeleri Olan Tüyü Bitmemiş Yetim Hakkı Yemeyen Beklentisi Çıkarı Menfaat Gözetmeyen Genç Dinamik Hırslı Maddi Manevi Her Zaman Garibanın Yanında Olan Adam Gibi Adam MHP ADAYI LEVENT GÖRÜR, Biçilmiş Kaftan Gördüğüm Kadarıyla Bu Çocukta İş Var Dedim Gittim Tanıştım, Ne CHP Ne AKP, Boşuna Koşmaya Gerek Yok, Her Yer MHP, Her Yer LEVENT GÖRÜR, 30 MART Sabahı ÜÇ HİLALİN GÜNEŞİYLE Yani LEVENT GÖRÜR LE SELÇUK a Doğan GÜNEŞLE Uyanacak, Bu BÖYLE Biline Çenenizi Boşuna Yormaya Gerek YOK

  22. Anonim dedi ki:

    Herkes değişimin şart olduğunu söylüyor ancak genel merkezin bunu dikkate alıp almayacağını hep beraber göreceğiz.

  23. Ögretmen2 dedi ki:

    Vefa aday olursa , Selçukta CHP kaybeder. ve kaybetmeli. Özellikle gençlerin hayatıyla oynadı. Sosyal ve spor alanlarına hiç yatırım yapmadı. Esnafı perişan etti. Saklandı yine 4 yıl. Şimdi seçimden 6 ay önce kurt çıktı piyasaya.. Uyanın artık, Tayyipe uyanmıyorsunuz buna bari uyanın. Değişim ŞAAARTT