site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ülgür: Gazilerimiz Her Zaman Başımızın Tacıdır

Ülgür: Gazilerimiz Her Zaman Başımızın Tacıdır
12.10.2013
A+
A-

gazilerimiz-selcuk

Ekim ayı meclisinin ikinci oturumunun kapanışında konuşan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür seçimin yaklaşması nedeniyle duygusal davranışların arttığını, son olarak da bu tarz bir yaklaşımın Gaziler Derneği Başkanı tarafından sergilendiğini söyledi.

Gazileri çok önemsediklerini ve kendi görev döneminde kurulan Gaziler Derneği’ne Selçuk’taki tüm sivil toplum örgütlerine olduğu gibi her zaman destek olmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Ülgür  “Zannediyorum seçim geldiği için herkes çok duygusal oldu. Oysa seçime daha 6 ay var. Bu oldukça uzun bir süre. Gaziler günü nedeniyle gazilerimizi belediyede misafir ettik. Bizden Gaziler Derneği’nin yanındaki boş yeri kendilerine tahsis etmemizi talep ettiler. Ben de ilgili arkadaşlarımı görevlendirdim. Evrak üzerinde boş görünen belediye mülkü dükkanımızın gazilerimize verilmesi kararını aldık. Bu da Gaziler Günü akabinde basında yer aldı. Gerekli tadilatların da yapılarak Gazilerimize tahsis edilmesi talimatını da verdim.Ancak görevli arkadaşlarımız tadilat için gittiğinde tenis kortu yakınımızdaki o mülkümüzün Belediyespor tarafından malzeme deposu ve tenis oynayanlar için soyunma odası işlevi gördüğü anlaşıldı. Bunu arkadaşlarımızın uygun bir dille Gaziler Derneği Başkanımıza iletmesini rica ettim ve bu ihtiyacın başka bir noktada giderileceğini söylemesini istedim. Ama arkadaşımız bunun yerine basına gidip (Gazilerimizi sokağa attılar) diyerek bunun üzerinden bir politika yürütmüş. Arkadaşımızın canı sağ olsun.Gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Ama Gaziler Derneği Başkanımız böyle bir yol seçtiyse onun başı pınar olsun, ayak ucu göl olsun. O bizim canımızı yakmak istemiş onun canı sağ olsun. O dernek benim görev dönemimde kuruldu. Kurulduğu günden beri her türlü desteği verdik. Gazilerimizin büyük bir çoğunluğu aradı ve haberde kullanılan fotoğrafın daha önce çekilmiş bir fotoğraf olduğunu ve dernek başkanın bu tavrına katılmadıklarını belirttiler. Bazı sivil toplum örgütlerinin bu günlerde böyle duygusal çıkışları olabilir” şeklinde konuştu.

Haber: Selçuk Belediyesi Basın Bürosu

YORUMLAR
  1. kartal dedi ki:

    masal anlatma ülgür bey… bu yüce mertebeye ulaşmış insanları sen yıllarca anfi tiyatro gibi mezbelelik yerde tuttunmu tutmadınmı? onlar ilçenin en güzel yerinde olmayı hak ediyorlar. halkla iç içe olmaları gerekiyor halkın gazilerini tanıması onlarla sohbet etmesi gazilerini unutmaması gerekiyor.. öyle oturduğun yerden onlar bizim başımızın tacı demekle olmaz bu işler !!! madem makam sahibisin oturduğun koltuğun gücünü gösterip onları yıllarca hak ettikleri yeri verecektin !! gönül daha çok şeyler söylüyor sitem ediyor fakat “adam” olana !!!!!!!!!!!!!

  2. AKP Selçuk Ilçe dedi ki:

    Bizim yapacaklarimiz korkutmaya basladi baskan beyi ondan olacak ortalarda gozukmeye basladi ! Bunca yildir bu memleketi Islamiyettten uzak tutan bu chp kafasi uzaklasacak Allahin izniyle ! Yeni yepyeni bir sayfa açilacak Selçukta ! Ezan sesine muhtaç bu beldeyi biz kalkindiracagiz çunku bizim adimiz Adalet ve KALKINMA Partisi !

    1. Anonim dedi ki:

      sen nerde yaşıyorsun ..chp gaziyede şehidede fazla değer vermez onu biliyoruzda senin partin ne ayak dostum şehit ve gazilerin mucadele ettiği teröristlere hergün paket açan af çıkarmaya uğraşan görüşmeler yapan onalarda bizim çocuklarımız diyen tayyipp degılmi..ALLAHIN ADALETİNE MUHTAÇ KALIRSINIZ İNŞALLAH

      1. Anonim dedi ki:

        YOK BİRBİRİNİZDEN FARKINIZ. SELÇUK CHP BİNASI KİME AİT KİRASI KAÇ PARA BİR AÇIKLASANIZA ÖĞRENELİM. SİZİNDE AKP GİBİ GAZİLERE VERDİĞİNİZ DEĞER KÜÇÜK TİYATRO ALTINDA KÜÇÜK BİR KÖŞE. KENDİNİZE GELİNCE KOCA BİR DAİRE. SİZİN GAZİ ANLAYIŞINIZ SEÇİMDEN SEÖİME GÜNÜ BİRLİK AL AKP Yİ VUR CHP YE BİR BİRİNİZDEN FARKINIZ YOK

  3. Anonim dedi ki:

    Sizin lideriniz değilimi şehitlere kelle diyen. Bu ülkenin komutanları ve genelkurmay baskani neredeler. Muz cumhuriyetindemi yasiyorsun sen.

  4. Anonim dedi ki:

    Arkadaşlar bu AKP Selçuk ilçe adıyla yazan şahsı ciddiye almayın,kendisinin milleti provoke etmekten başka bir amacı yok burada yazmasının. İşin ilginci bir AKP’li de bizim adımıza kim bu ferman okuyan diye sormuyor.