site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Üç Bakanın Oğlu Gözaltında İddiası

Üç Bakanın Oğlu Gözaltında İddiası
17.12.2013
A+
A-

22564787

İstanbul’da bu sabah başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu büyüyor. Gözaltına alınan isimler arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğullarının da bulunduğu iddia ediliyor.

Bakanların gözaltına alınan oğulları Salih Kaan Çağlayan, Abdullah Oğuz Bayraktar ve Barış Güler.

Öte yandan Çevre Bakanlığı Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, Çevre Bakanı Danışmanı Sadık Soylu ve Zafer Çağlayan’ın Özel Kalem Müdürleri  Mustafa Behçet Kaynar ve Onur Kaya’nın da gözaltına alındığı kaydediliyor.

Zafer Çağlayan’ın yakın çevresi, bakanın oğlu Salih Kaan Çağlayan’ın gözaltına alındığı iddiaları ile ilgili olarak “Bizim de haberimiz yoktu TV’den öğrendik” yorumunda bulundular.

Öte yandan İçişleri Bakanı Muammer Güler bugün Sofya’da katılacağı programı iptal etti. Güler, Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan arasında Kapitan Andreevo sınır kapısında kurulması öngörülen polis ve gümrük ortak temas merkezinin kuruluş ve işleyişine ilişkin anlaşmanın imza törenine katılacaktı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabaha karşı bazı adreslere baskın yapmış, gözaltına alınanlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’ne getirilmişti.

Bakan Çağlayan ve Güler toplantılarını iptal etti
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile katılacağı; Gölbaşı Eğitim ve Sosyal Tesisi’nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devredilmesine ilişkin protokolün imza törenini iptal etti.

Bu sabah saat 09.45’te Ekonomi Bakanlığı’nda yapılması planlanan törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek de katılacaktı.

İçişleri Bakanı Muammer Güler de, Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan arasında Kapitan Andreevo sınır kapısında kurulması öngörülen polis ve gümrük ortak temas merkezinin kuruluş ve işleyişine ilişkin anlaşmanın imza törenine katılacaktı.

KİMLER GÖZALTINA ALINDI
Şu ana kadar gelen bilgiler eşliğinde gözaltına alınan isimler şöyle:
İşadamı Ali Ağaoğlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar, sanatçı Ebru Gündeş’in eşi işadamı Reza Zerrab, Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan, Çevre Bakanlığı Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, Çevre Bakanı Danışmanı Sadık Soylu, Zafer Çağlayan’ın Özel Kalem Müdürleri  Mustafa Behçet Kaynar ve Onur Kaya.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. selcuklu dedi ki:

    pislikler dökülüyor şimdi görelim aday adayların ilçe başkanının yiğitliğini,cesaretini, delikalılılğını ama göremeyiz onların hepsi pastadan pay kapmak için ordalar.

  2. Anonim dedi ki:

    Osman Başterzi abi dikkat et. Hükümetin işadamları için kabus başlıyor.

  3. Anonim dedi ki:

    durun bakalım daha neler çıkacak, hele birde bunlar iktidardan düştü mü göreceksiniz nelerin çıkacağını
    bekleyin az kaldı nasıl olsa

  4. Anonim dedi ki:

    Ampul patladı,

  5. Anonim dedi ki:

    ateş olmayan yerden duman çıkmaz..eğer bunlar bu işlere karıştıysa bunlara verdiğim oylar ki iki dönem verdim haram zıkkım olsun…doğruysa bunlar allah belanızı versin

  6. Anonim dedi ki:

    NE HORTUMU KANALİZASYON BORUSU BAĞLAMIŞ BUNLAR KANALİZASYON BORUSU 🙂

  7. Anonim dedi ki:

    Ak partiye övgüler yağdıran arkadaşlar nerede acaba sesleri solukları çıkmıyor da….

  8. selcuk dedi ki:

    Ses verin akepeliler ona buna iftira atmakla olmuyo yanlisa yalis deyin anonim gibi bosa atmakla olmuyo bu isler

  9. efesli dedi ki:

    Kendi içlerinde savaş başlıyor….

  10. Ömer dedi ki:

    #Direnakp 🙂 Oğlu “yolsuzluk ve rüşvetten” gözaltına alınan Muammer Güler, Gezi Parkı olaylarında ailelere “çocuklarınıza sahip çıkın” diyeli 6 ay oldu.

  11. Ömer dedi ki:

    #Direnakp 😀 Yahu Maçı izliyorum handikap vermiştik tutuyor Cemaat 2 – 0 AKP. 😀 😀 😀

  12. Ömer dedi ki:

    #Direnakp 🙂 Kıyamam canım ya Akp’lilere ulaşılamıyor ay yazık 😀

  13. güneş dedi ki:

    Ne kadar asker varsa darbe yapacak bunlar deyip içeri at. Sonra cemaat gelsin sana darbe yapsın. AKP Allah’ın sopası yok…

  14. akdünya dedi ki:

    bu olayların hepsi seçim öncesi akpartiyi karalama girişimleridir cemaat nekadar uğraşırsa uğraşsın akpartinin yerel seçimlerdeki oyu yine %50 den aşağıya düşmeyecek halk partisine sahip çıkacak allaha şükür

    1. Vedat Timur dedi ki:

      rumuzunu akdünya değil de yalakdünya olarak değiştir birader ! bu kadar da kör olunur mu ya !

  15. Vedat Timur dedi ki:

    Yazıklar olsun ! hala yorumlarda olan bitenlerin seçim oyunu olduğunu düşünen saflar var ! tonlarca altın, milyonlarca Euro rüşvet, alınan gemicikler, pırlantalar, bunlar oyunsa oynayanlar senin gözünün içine bakıla bakıla oynanıyor, sende seyret benim saf vatandaşım !!!

  16. Anonim dedi ki:

    Akdünya çok safsın be kardeşim. Gözünün içine baka baka seni soyuyorlar sen hala yok öyle değildir diyorsun. Pes yani….

  17. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    BU OLAYLAR HAKKINDA BIZIM SELCUKLU AKP LI LER NE DUSUNUYOR ACABA COK MERAK EDIYORUM??? BIR RESMI ACIKLAMA YAPMALARINI BEKLIYORUZ…

  18. Anonim dedi ki:

    akdünya ya saf demişler de güldüm, a benim saf vatandaşım en uyanık onlar bugün sen kendine üzül. Birde “yapanın yaptığı yanına, kar kalır” planları tutarsa deme keyiflerine.

  19. Anonim dedi ki:

    Utanmazlar karaktersizler. Her kimin cebine bu vatanin 5 kurus parasi hak edilmeden ter dokulmeden girdiyse colugundan cocugndan ciksin hala daha cikip akp diyebilenler size soyleyecek bir tek kelime bile bulamiyorum.

  20. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    BENCE SAYIN OSMAN BASTERZI BU SAATTEN SONRA VE BU VAHIM OLAYDAN SONRA ADAYLIKTAN CEKILIR SOYLEMEDI DEMEYIN AHAAA DA ISTE SOYLEDIM GITTI…

  21. ismail yıldırım dedi ki:

    Biz padişahlığı bilirdik babadan oğula geçen. Yolsuzluk,hırsızlık,uğursuzluk,soysuzluk da geçiyormuş meğer.