site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

U-17 de kazanan Efes Spor oldu

U-17 de kazanan Efes Spor oldu
29.10.2014
A+
A-

fotoğraf 2

Selçuk Efes Spor : 4
Selçuk Gençlik Spor : 1

U-17 ligi 6. hafta karşılaşmasında ilçemizin iki temsilcisi karşı karşıya geldi. Karşılaşmada rakibine büyük üstünlük kuran Selçuk Efes Spor, mücadeleden 4-1 gibi farklı bir skorla galibiyetle ayrıldı.

Oyunun ilk dakikalarında iki takımda kontrollü oyunu tercih etti. İlerleyen dakikalar ile birlikte oyundaki üstünlüğü eline alan Selçuk Efes Spor, çok geçmeden golü buldu. 18. dakikada 1-0 öne geçen Selçuk Efes Spor, girilen diğer pozisyonlardan yararlanamayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının başında golü bulan Selçuk Gençlik Spor skoru 1-1 e getirdi. Beraberlik golü sonrası ataklarını arttıran Selçuk Efes Spor bir çok gol pozisyonuna girdi. Girilen pozisyonlardan üçünü daha gole çeviren Selçuk Efes Spor, karşılaşmadan 4-1 galibiyetle ayrıldı.

6. karşılaşmada 5. galibiyetini alan Selçuk Efes Spor puanını 15 e çıkartarak şampiyonluk için emin adımlarla yoluna devam ederken, Selçuk Gençlik Spor 6. karşılaşmasında 1 puanda kaldı.

fotoğraf 1

fotoğraf 1

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ona buna plaket dağıtan selçuk gençlikspor altyapıya önem veriyoruz diyor 6 maçta 1 puan zor almış. yeni başlıyacak U-14 ligine katılmamış bile.. bu maçta gençlik spor un başında olan eğitimci olan arkadaşında gençlik spor oyuncularına yaptığı hakaretler yakışmadı…

  2. Anonim dedi ki:

    u 14 ligine girememis demissin genclikspor bu sene u12 u13 u17 u19 ve 2.Amator liginde mucadele edecektir. Takimda yas grubu olarak liglerde oynayamayacak sporcu yoktur. 17 takiminda oynayan arkadaslar 2 senedir yas gruplarinda imkansizliklar nedeniyle oynayamamislar

  3. Adnan KIRLIOĞLU dedi ki:

    Hangi yaş grubuna nezaman nasıl katılacağımıza biz SGS olarak karar veririz,ikincisi SGS olarak u17 ligine ilk kez bu yıl katıldık,ve hafta sonu efes spor ile yaptığımız maçta maçın son anlarına kadar maç 1-1 di,gençlerimiz iyi de oynadılar.hepsini maçtan sonra tebrik ettim ve bundan sonra çok daha iyi olacaklarından hiç şüphem yok.evet ben eğitimciyim adresimi de vereyim (Sekizeylül Ortaokulu) ve öğrencilerimle nasıl iletişim kuracağımı ve nerede nasıl konuşacağımı da çok iyi biliyorum,böyle korkakça alçakça adice kendine güveni olmayan basiretsiz kişilerde ancak ANONİM ‘in arkasına gizlenerek yazabilirler zaten,sayın anonim kardeş seviyene düşüp anonim diye yazmam ben, delikanlıysan çık adınla yaz..

  4. Hürkan ERDAL dedi ki:

    macta biz oynadık hocamız bize elinden gelen bütün egitimi veriyo bizim yenmemiz yenilmemiz kimseyi ilgilendirmez her takıma adan kırlıoglu gibi bir egitimci lazım anonim adamsan adını ver,artık gençlik spor eski gençlik spor değil bunu siz de biliyorsunuz..

  5. ibrahim dönerler dedi ki:

    hocamızın bize verdiği egitimi hiçbir hoca veremiyor.hem dakka 86’tı maç birbirdi efesin kendi adamları bile diyor yani.

  6. Halil Aytar dedi ki:

    Efes Sporlu oyuncular 2. yarı yenilicez diye kendi aralarında söyleniyordu .

  7. Tahsin KAYA dedi ki:

    O maçta biz oynadık. Hocamızın bize karşı ters birşey söylemedi. Ve çok iyi oynadık yani yazdıginiz gibi efes sporun ezici bi oyunu yoktu son dakikalara kadar maç 1-1devam ediyordu.