site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Twitter Kapatıldı!

Twitter Kapatıldı!
21.03.2014
A+
A-

twitter_kapatildi

Erdoğan’ın sözleri ve Başbakanlık’tan yapılan açıklamadan sonra Twitter kapatıldı.

Cumhuriyet’in haberine göre, Kablonet, twitter’ı ilk kapatan internet sağlayıcı oldu. Kablonet’ten twitter’a bağlanmak kullanıcılar, “Bu sitenin (twitter.com) hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 20/03/214 tarih ve sayılı kararına istinaden Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından koruma tedbiri uygulanmaktadır” bilgilendirmesiyle karşılaştılar.

Telekonomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın internet sitesinde yapılan sorgulamada da “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı (TMK 10. maddesi ile görevli)’nin 20.03.2014 tarih ve sayılı kararına istinaden TİB tarafından koruma tedbirinin uygulandığı” ibaresi yer aldı.

İşte http://eekg.tib.gov.tr/ sitesinde twitter.com yazıldığında gelen yasak kararları…

kapatmakarari

YORUMLAR
  1. Korku dedi ki:

    Korkunun ecele faydası yok ne yazık ki. 25 martta yeni belgelerin çıkacağı ve bu belgelerin çok önemli olduğu söyleniyordu. Demek ki şimdiden önlem almaya başladılar. Yakında youtube vb. siteler de kapatılır. Ama bu şekilde bu işlerin önüne geçemezsiniz. Biz ki televizyonun arkasına çatal takıp izlemiş nesiliz. Sizin bu dayatmalarınıza boyun mu eğeriz. Yazık üzülüyorum artık memleketin halina. Ama şunu unutmayın yediğiniz kul haklarını çalığ çırptığınız elbette çıkacak sizden. Burda değilse öteki tarafta. Ha o Kur’an-ı Kerim’le dalga geçen Egemen bağış seninle aynı havayı soluduğum için ciğerlerime yazık.

  2. lale dedi ki:

    merak etmeyin biz ona son tweet e sandıkta atacağız 🙂 🙂 Levent başkan Muğla’da okuyan bir öğrenci olarak sadece sana oy vermek için geleceğim herkesin dilinde tek çare MHP