site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Turuncu’lu olmanın tam zamanı

Turuncu’lu olmanın tam zamanı
28.02.2015
A+
A-

turuncukoleji

Sunduğu eğitim imkanlarıyla öğrencilerini hayata bir adım önde başlatan Özel Turuncu Koleji, bütün öğrencilerin bu imkanlardan faydalanmasını sağlamak için bursluluk sınavı yapıyor. 7-8 Mart tarihlerinde yapılacak olan sınavın başvuruları 2 Mart’ta sona erecek.

Torbalı’da yıldır hizmet veren bu süre içerisinde binlerce öğrenciye başarı dolu bir gelecek sağladı. Çocuklarınız hayata bir adım önde başlasın sloganıyla eğitimde yılları geride bırakan Özel Turuncu Koleji 2014-2015 eğitim öğretim yılının başında İzmir Aydın Asfaltı üzerine taşınarak ilkokul ve ortaokul eğitimi veren kolej statüsüne gelmişti. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatının yanı sıra yabancı dil eğitimi, sanat eğitimi, spor eğitimi, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra turuncu projelerle öğrencilerine yönelik dolu dolu bir eğitim programını hazırlayan eğitim kurumu 7-8 Mart tarihlerinde bursluluk sınavı düzenleyecek.

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN 2 MART

Özel Turuncu Koleji öğrencilere turunculu olma fırsatı sunuyor. 3,4,5,6 ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik yapılacak olan bursluluk sınavına giren öğrenciler başarı derecelerine göre okulun burs imkanlarından faydalanacak. Alanında uzman eğitim kadrosuyla Turuncu Koleji öğrencilerin geleceğini inşa ediyor. 7-8 Mart tarihlerinde yapılacak olan bursluluk sınavının başvuruları ise 2 Mart’ta sona erecek.

BURSLULUK SINAVI YAPILACAK

Özel Turuncu Koleji oldukça modern bir eğitim alt yapısıyla hizmet veriyor. Eğitim kurumu bünyesinde kapalı spor salonu, tiyatro salonu, drama atölyesi, satranç atölyesi, bilim atölyesi, müzik ve resim atölyesi, bale –modern dans – latin dansları-halkoyunları salonu ve ihtiyaca cevap veren bir kafeterya bulunuyor. Özel Turuncu Koleji eğitim imkanlarından daha fazla öğrencinin faydalanmasını sağlamak amacıyla bursluluk sınavı yapacak.

“ÖĞRENCİLERE ÖZGÜ BİREYSEL PROGRAMLAR”

Çocuklarımızın birey olma anlamında ilk adımlarını attığı ilkokul, özgüvenlerinin geliştiği arkadaşlık ilişkilerinin olgunlaştığı, kendi başına kaldığı, günlük yaşamıyla ilgili kararlar verdiği bir dönemdir ifadelerinde bulunan Turuncu Koleji Müdürü Çetin Turan, “Bu dönemde çocuklar yaparak, yaşayarak, gözlemleyerek öğrenmelerinin bir parçası olmalıdırlar. Turuncu ilkokulunda çocuklarımız bilime meraklı, sanata duyarlı bir yaklaşımla öğrenim hayatlarına başlayacaklar. Sosyal, psikolojik ve akademik anlamda “her çocuk tek ve özeldir” öğrenme biçimleri, algı ve dikkatleri birbirinden farklıdır. Bu yüzden Turuncu Koleji bünyesinde bulunan tüm öğrencilerin bünyesinde bulunan tüm öğrencilerin ilgi ve beceri testleri ile değerlendirilip onlara özgü bireysel programlarda oluşturulacaktır” dedi.

“BAŞARININ KAPILARINI ARALIYORUZ”

Özel Turuncu Koleji Müdürü Çetin Turan, “Ortaokul dönemi öğrencilerin çocukluk döneminde çıkıp gençlik dönemine girdikleri, karakter oluşumlarının giderek netleştiği bir zamandır. Akademik çalışmaların yoğunlaştığı bu dönemde her bir öğrencimizin ders gelişimlerinin önemle takip edileceği okulumuz eğitim programları, çocuklarımıza başarı dolu bir geleceğin kapılarını aralayacaktır. Yabancı dil eğitimi ve akademik kadar önemsediğimiz bir başka alanda sanat ve spor alanıdır. Okulumuzun tüm sınıfları teknolojik alt yapı ile tasarlandı. Her sınıfımızda akıllı tahtalar olup internet tabanlıdır. Okulumuz bünyesinde bulunan laboratuarda eğitimler kalıcı hale geliyor. Kısacası eğitim kurumumuz bilgi kaynaklarını kullanan, bilgiye ulaşma yollarını bilen, sorgulayan ve bilime merak duyan öğrencilerin yetiştiği anlayışın adı olacaktır” şeklinde konuştu.

“BU FIRSAT KAÇMAZ”

7-8 Mart tarihlerinde yapılacak olan bursluluk sınavı için son başvuru tarihinin 2 Mart olduğunu ifade eden kurum müdürü Çetin Turan, “Başarı dolu bir gelecek için öğrencilerimizi sınavımıza bekliyoruz. Ücretsiz yapılacak olan bursluluk sınavımız için bilgi almak isteyen veli ve öğrenciler kurumumuzu arayarak yada kurumumuza gelerek bilgi edinebilirler. Söz konusu çocuklarınız olunca en iyisini istemez hakkınız” diyerek sözlerini tamamladı.

BAŞVURU İÇİN: 0 232 856 87 62

turuncukoleji-haber-icin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.