site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Türkiye’nin Kurtuluşu MHP İktidarından, MHP İktidarı Bizlerden Geçiyor

20.09.2015
A+
A-

sevketapuhan221Zor günlerden geçiyoruz. Ardı ardına aldığımız şehit haberleri ile sarsılıyor, bir yandan devrin Damat Feritleriyle mücadele ederken, bir yandan da üzerimizde oynanan oyunlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz.
Zaman zaman fikir ayrılıklarına düşsek de camia olarak hepimizin kabul ettiği bir gerçek var: Türkiye kurtulmalı!
Zira ülkemiz gün be gün eriyor, güçten düşüyor ve toplum kutuplara bölünüyor. Hepimiz biliyoruz ki Türkiye’nin kurtuluşu MHP iktidarından geçiyor. Bu bağlamda unutmamamız gereken bir gerçek daha var. O da şu: MHP‘yi iktidar yapacak olanlar biziz.
Peki, nasıl olacak bu? Anlaşılması ve geliştirilmesinin kolay olması için maddeler halinde sıralamayı uygun görüyorum.
1-Bizim iktidara gelmesini istediğimiz fikirlerimizdir. O ya da bu sebepten dolayı seçim sürecini uzaktan izlememiz demek, fikirlerimize ihanet etmemiz anlamına gelir. Fikrimizin değil, herhangi bir kadronun iktidara gelmesini arzu ediyorsanız bu yazı zaten size yazılmamıştır. Yani meselemiz Sayın Bahçeli’nin başbakanlık koltuğuna oturması meselesi olmasından çok öte MHP’nin iktidar olmasıdır.
2-Sanırım hepimizin akrabalarından, iş arkadaşlarına; komşularından, dostlarına kadar MHP harici partilere oy veren tanıdıkları vardır. Öncelikle akrabalarımızdan başlayarak, sırasıyla dostlarımızı, komşularımızı ve nihayetinde iş/okul arkadaşlarımızı yakın markaja alarak en azından bu seçimde MHP’ye oy vermelerini rica etmeli, bunun sebeplerini tartışmaya girmeden genel olarak nakledebilmeliyiz.
3-Bunun için komşularımızı ve dostlarımızı evimize, iş veya okul arkadaşlarımızı iş/okul çıkışında çay içmeye davet edebilir, Türkiye’nin gerçeklerine ek olarak ortaya muhakkak hatrımızı da koymalıyız.
4-İkili tartışmalarda üzerine çok gelinen insanlar, karşısındakine hak verse de yanılmış olmayı hazmedemeyerek yanlışlarında ısrarcı olabilirler. Bu sebeple nakledeceğimiz bilgilerin, muhatabımızın nefis alanını taciz etmemesine önem vermeliyiz.
5-Kadınların etkin olmadıkları bir siyasi hareketin başarıya ulaşması hemen hemen imkansızdır. Çok şükür ki Ülkücü Hareketin hanımları liderlerine bağlı, partimizi sahiplenen ve durdurak bilmeden çalışabilecek bir yapıya sahipler. Kadınlarımıza çok iş düşüyor. MHP’ye gönül veren hanımlarımız seçim sürecinde bir arada vakit geçirmekten kaçınıp, camiamız dışında ziyaretlere ağırlık vermeli, her zamanki vakur tavırlarıyla arkadaşlarını MHP’ye oy vermeye razı etmelidirler.
6-Yaşadığımız hayatın bir yansıması olan sosyal medya içerisinde bulunduğumuz çağda son derece önem kazanmıştır. Sosyal medyada özellikle bu dönemde sert yorumlar yapmaktan kaçınmalı, görsel öğelerin ağırlık kazandığı paylaşımlarla partimizi arkadaşlarımıza anlatabilmeliyiz. İnternette kimseyle tartışmamıza mahal vermeyecek kadar açık ve net mesajlar veren birçok video mevcut. Örneğin bunları paylaşabiliriz.
7-Biraz zaman ayırıp MHP’nin seçim beyannamesini okumamız çalışmalarımızda kesinlikle işimize yarayacaktır. Özellikle “Hilal Kart” ı her fırsatta dillendirmeli ve sosyal yardımların MHP iktidarında da kesintisiz olarak devam edeceğini muhatabımıza hatırlatmamız çok iyi olacaktır.
8-Biz hak davanın savunucularıyız. Bu sebeple de haklıyız. Allah, haklı davaların savunucusudur. Bunu asla aklımızdan çıkarmamalıyız. Kuldan bir karşılık beklemeden, Allah rızası için çaba göstermek, Türkiye’ye olan borcumuzu ödememiz için bir fırsattır ve vatan borcunu ödemek herkese nasip olmayacak bir şereftir. Bu şeref bize yeter de artar bile.
Allah yardımcımız olsun.
Şevket Talha APUHAN / [email protected]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.