site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Türkiye’nin en büyük tarım fuarı İzmir’de kapılarını açıyor

Türkiye’nin en büyük tarım fuarı İzmir’de kapılarını açıyor
07.02.2019
A+
A-

Türkiye tarım sektörünün en büyük ve en önemli buluşma noktası olan ve Türk üreticilerini dünya pazarıyla buluşturan 14. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 7 Şubat Perşembe günü saat 11:00’de Fuar İzmir’de açılıyor.

110 bin metrekare kapalı alanda 70 ülkeden 900 katılımcı, 2500’i aşkın marka ve yaklaşık 350 bin ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşecek olan Agroexpo, 10 Şubat Pazar akşamına kadar sürecek. Fuarın ilk günü olan 7 Şubat Perşembe günü saat 13:00’de T.C. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli önderliğinde “Dünyada Tarımın Geleceği” konulu Uluslararası Tarım Bakanları Zirvesi düzenlenecek.

AGROEXPO ZİYARETÇİLERİNİ ETKİNLİĞE BOĞACAK

Organizasyonunu Orion Fuarcılık’ın üstlendiği İzmir Tarım Fuarı 4 gün boyunca sürecek etkinlik programlarıyla da göz dolduruyor. 7 Şubat Perşembe günü saat 13:30’da 2019 Traktör Lansmanıyla başlayacak program saat 15:00’de İzmir İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin destekleriyle en ağır boğanın seçileceği “Ağır Abiler Yarışıyor” boğa yarışması ile devam edecek. Boğaların bu kıyasıya yarışması eğlenceli dakikalara sahne olacak. 8 Şubat Cuma günü saat 11:00’de ise İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü destekleriyle “Genç Çiftçiler Yarışıyor” bilgi yarışması düzenlenecek. Gün, Traktör Lansmanı, Tarımda Yenilikçi Makineler İnovasyon sunumları ile devam edecek. Fuarda ayrıca katılımcı firmalar tarafından düzenlenen eğitici seminerlerle ziyaretçilere bilgilendirmeler yapılırken, canlı hayvan ırk tanıtımları, yoğurt yeme yarışmaları ile keyifli anlar yaşanacak.

İzmir Tarım Fuarı’nı 7 -8- 9 Şubat günleri 10:00 – 18:00, 10 Şubat Pazar günü ise 10:00 – 17:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.