site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Türkiye Şampiyonu Engelli Yüzücü Selçuk’ta

Türkiye Şampiyonu Engelli Yüzücü Selçuk’ta
06.09.2014
A+
A-

TJ3A8927 (1)

Yüzme dalında, 7 il birinciliği, 7 Türkiye Şampiyonluğu ve 2 ödüle sahip olan Özge Üstün’ünde yer aldığı grup Selçuk Belediye Başkanını makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası Selçuk Belediye Belediyesi’ne ait Yüzme Havuzunda bir de gösteri yaptı.

Dünya Engelli Dostları Gelişimi Derneği Başkanı Nedim KILIÇ ve beraberindeki Edirne ve Ankara’dan gelen heyet Selçuk Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret etti. Başkan Bakıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “sizleri ilçemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yerini getireceğimizi de bilmenizi isterim” dedi. Heyette yer alan Türkiye Engelli Yüzme Şampiyonu yüzücüyle de özel olarak ilgilenen Bakıcı ”Belediyemize ait yüzme havuzunda istersen bir de gösteri yapabilirsin” teklifini şampiyon yüzücü mutlulukla karşıladı. Heyet başkanı Nedim Kılıç’ta açıklamasında “Selçuk Belediyesi’nin göstermiş olduğu misafirperverlik için TJ3A8987arkadaşlarımı adına başkan Bakıcı’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Heyet yemek sonrası şampiyon yüzücünün gösterisi için Selçuk Belediye Havuzuna geçti.

Şampiyon Yüzücü Selçuk Belediye Havuzunda Gösteri Yaptı

Gösteri öncesinde Selçuk Belediyesi Yüzme Havuzunu çok beğendiğini söyleyen Üstün, yüzmeye tedavi amaçlı başladığını belirterek gösterdiği azimle daha sonra yarışmalara katıldığını belirtti. Gösteride yanında bulunan annesi Sevim Üstün’de yüzde doksan iki bedensel engelli olan kızına yüzmede yön göstericiliği yaptığını söyleyerek kızı Özge’nin gösterdiği azimle üç kez Türkiye şampiyonluğu elde ettiğini söyledi. Heyet gösteri sonrasında Efes Meryem Ana ve Şirince’yi ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.