site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Türkiye Mankenler Kraliçesi Selçuk’ta Seçildi

Türkiye Mankenler Kraliçesi Selçuk’ta Seçildi
02.06.2013
A+
A-

SELÇUKTA GUZELLER DHA VEYSEL EROL

Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması (Miss Model Of Turkey) İzmir’in Selçuk İlçesi’nin Pamucak sahilindeki Aqua Fantasy Otel’de düzenlenen yarışmada seçildi. 26 güzelin katıldığı yarışmada, 25 yaşındaki Sevinç Meşe birincilik tacını taktı.

25. Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması’nda 26 genç kız jüri önünde ter döktü. Tuğba Özay, Nez, Zeliha Sunal, Altay, Aslı Kökçe, Altuğ Dilmaç’ın hem jüri üyeliği yaptığı, hem de sahneye çıktığı yarışmanın sürprizi ise 2012 yılı Miss Model of the World kraliçesi Rus güzeli Kristina Oparina’nın da jüride yer alması oldu. Miss Model of the Turkey & World Organizasyon Komitesi Başkanı Çevik Süha Alpaylı’nın başkanlık ettiği jüri, mayolu ve defileli geçişlerden sonra 22 mayo numarasıyla yarışan, 25 yaşındaki Sevinç Meşe’yi kraliçe seçti. Meşe, Kasım ayında Çin Halk Cumhuriyeti’nde 25’ncisi gerçekleştirilen olan Miss Model Of The World yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek. Yarışmada ikinci olan Hande Oğuz Arnavutluk’un başkenti Tiran’dan gerçekleştirilecek Miss Globe yarışmasında, üçüncü olan Bircan Birinci ise Malezya’da yapılacak Miss Bikini of the Universe yarışmasına Türkiye adına katılacak. Dereceye girenlerin taçlarını Çevik Süha Alpaylı ile Aqua Fantasy Otel Yönetim Kurulu Başkanı Rumi Doğay birlikte taktı.

TUĞBA ÖZAY’IN AYAKKABILARI

Yarışmaya manken Tuğba Özay’ın kostümü ve ayakkabısı damgasını vurdu. Özay’ın bir bacağını açıkta bırakan mayo türündeki bir kostümü ve altına giydiği ayakkabısı, herkesin ilgisini çekti.
DHA VEYSEL EROL SELÇUK-LATİF SANSÜR

DSC_0340

DSC_0402

DHA VEYSEL EROL

DSC_0630

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.