site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Türk Polis Teşkilatı 173 Yaşında

Türk Polis Teşkilatı 173 Yaşında
15.04.2018
A+
A-

Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen çelenk sunum töreni ile başladı. Kutlamalar kapsamında Selçuk Şehitliği’ne ziyaret düzenlendi.

İzmir Vali Yardımcısı Erol Türkmen, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Emre Albay, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Altuğ Aydınlı’nın yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve kamu çalışanlarının katıldığı tören Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük tarafından ilçe teşkilatı adına Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başladı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Halkın huzuru ve mutluluğu polisin başarısıdır

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Polisin en önemli görevi kamu düzeni ve güvenliğini sağlamak olduğunu belirterek sözlerine başlayan Köpük; “Kamu düzeninin sağlanması demek bir ülkede huzurun olması, insanların güvenli bir şekilde hayatlarına devam etmeleri demektir. Bizler görevimizi yaparken her gün bu büyük sorumluluğun bilinci ile hareket etmekteyiz. Hukuk devletinde polis adalete dayalı bir kuvvettir. Adaletin ilk kapısıdır. Korkulan değil; güvenilen bir güçtür. Güvenlik ve asayişin sağlanmasında büyük görevler üstlenen, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, haksızlığa ve hukuksuzluğa geçit vermeyen vatandaşımıza hizmet edip ülkemizin çıkarlarını her şeyin üstünde tutan polislerimizin varlığı devletimizin teminatıdır. Bizim başarımız halkımızın huzur ve mutluluğudur” dedi.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük’ün konuşmasının ardından İzmir Vali Yardımcısı Erol Türkmen de günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ve katılımcılar Selçuk Şehitliği’ni ziyaret ederek; şehitler için dua etti.

Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları, Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde verilen kokteyle devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.