site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Turan Sav Misafirleri ile Selçuk Köftecisinde

Turan Sav Misafirleri ile Selçuk Köftecisinde
28.04.2015
A+
A-

selcuk-koftecisi (1)

Ahmet ve Ertan Uzun’a ait Selçuk Köftecisi, bölgenin en ünlü işletmelerinden. Özellikle ilçeye gelen her turist ve misafir Selçuk Köftecisi’nde yediği leziz yemeğin ardından geziye başlıyor. Ünlü ve renkli simaların eksik olmadığı Selçuk Köftecisinde objektiflerimize Turan Sav ve konukları takıldı.

Galatasaray altyapısından yetişen ve 1992’de Galatasaray A takımına yükselen golcü kimliğiyle öne çıkan “Papen” lakaplı Mustafa Kocabey ve Akhisar’ın ünlü simalarından Atilla Danış ile birlikte Türk futboluna birçok yıldız kazandıran hem menajerlik hemde antrenörlük yapan Selçuklu Turan Sav’ın torununun sünnet düğünü için Selçuk’a geldi.

Selçuk’un en renkli simalarından biri olan Turan Sav’ın konuğu olan ikili ilk olarak Selçuk’un meşhur köftecisi Selçuk Köftecisinde ağırlandı. Turan Sav için kardeşimiz, abimiz diyen ikili Turan Bey’i bu mutlu gününde yalnız bırakmamak için yanındayız, buradayız dedi.

Görüşlerini aldığımız Turan Sav; Sağ olsun dostlarım bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tarihi Selçuk Köftecisi’nin yarım asrı aşkın bir süredir, her gün artan bir kaliteyle hizmet vermesinden dolayı da çok memnunuz, İşte turizm dünyasına örnek olabilecek bir yer. Keşke herkes Selçuk Köftecisi’nin ciddiyetinde olabilse, Selçuk Köftecisine de bizleri ağırladığı niçin çok teşekkür ediyorum dedi.

selcuk-koftecisi (2)

YORUMLAR
  1. Vay be dedi ki:

    Çok merak ediyorum neden sık sık Turan Sav’ın haberini yapıyorsunuz acaba?

  2. selcuklu vatandas dedi ki:

    ya haberciler baska isiniz yokmu hic?