site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tuncay Kireç CHP İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Tuncay Kireç CHP İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
25.11.2015
A+
A-

Selçuk Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığını da yürüten Tuncay Kireç Selçuk CHP Selçuk ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Tuncay Kireç hiç kimse kaybetmek için aday olmaz dedi.

CHP SELÇUK İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM

CHP delege seçimlerinin yapıldığı günün ertesinde mevcut ilçe başkanı Hasan Uysal hem partililere hem de delegelere teşekkür konuşması sonrasında yönetim olarak partimizin oylarını arttırdık ve Selçuk’ta başarılı işler yaptık diyerek ilçe başkanlığına yeniden adayım dedi.

Diğer yanda adaylığını açıklayan Tuncay Kireç delege seçimleri demokratik bir şekilde yapılmıştır. Partimizi daha iyi yerlere taşımak adına bende adayım dedi. Parti üyelerinden alınan bilgiler doğrultusunda Selçuk ‘ta yapılacak CHP İlçe başkanlığı seçimlerine önümüzdeki günlerde yeni adayların çıkacağı tahmin ediliyor.

Adaylığını açıklayan Tuncay Kireç yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Kongremize çok az bir süre kaldı, bu süreçte aday olma gereksinimi hissettim. Eğer yapılacak olan kongrede kazanırsam birlik ve beraberlik içerisinde bütün aday olan arkadaşlarımızla birlikte herkesle Cumhuriyet Halk Partisini çok iyi yerlere götüreceğimizi hep birlikte çalışacağımızı düşünüyorum. Bu sebepten dolayı yeni bir dönem başlatmak için bu işe giriyorum. İnşallah istediğimiz şeyleri düşündüklerimizi yapabiliriz. Partimiz içerisinde birlik ve beraberliği sağlarız. Hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yaparız. Diğer aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Mehmet Uyaroğlu – Selçuk Haber

tuncay_kirec-aday

HABERİN VİDEOSU AŞAĞIDADIR.

YORUMLAR
  1. recep dedi ki:

    hayırlısı olsun
    bence vefa başkanın dediği olur

  2. Anonim dedi ki:

    illa ki hasan uysal abimiz diyorum

  3. Anonim dedi ki:

    Tuncay Kireç, bu işin hakkını verebilecek bir adaydır.

  4. Vatandas dedi ki:

    Hasan bey baskanliginiz hayirli olsun birlestirici olun bu partide emegin var. Once calisacaksin partide ter akitacaksin sonra aday olabilirsin sevgiler saygilar.