site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tunç Talay’dan Sitem Dolu Açıklamalar

Tunç Talay’dan Sitem Dolu Açıklamalar
27.03.2015
A+
A-

TUNCTALAY

Selçuk Efes Spor’un Basın Sözcüsü Tunç Talay’dan Sitem Dolu Açıklamalar… Selçuk Efes Spor yönetim kurulunun istifa kararı almasından sonra Selçuk Haber’e konuşan Talay verilen her söz lafta kaldı dedi.

BU ŞARTLARDA BAŞARI İMKÂNSIZ

Tunç Talay gazetemize yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; “Dedelerimizin, Babalarımızın futbol oynadığı ve bize bıraktığı 72 yıllık çınar Selçuk Efes Spor’umuzun acı bir şekilde yok oluşunu izliyoruz. Bizler bu yönetimi kurarken ve yola çıktığımızda büyük umutlarla yönetime girmiştik. Ne Belediye’den ne de diğer kurumlardan istediğimiz desteği alamadık. Nereye gittiysek hep geri çevrildik. Gönül isterdi ki Efes Spor’umuzu 3. Lige çıkaralım. Zaten asıl amacımızda buydu. Ama gelin görün ki Belediye Başkanı başta olmak üzere bütün sivil toplum kuruluşlarının her söylediği lafta kaldı. Kimse elini taşın altına katmıyor. Bu kulüp bunları hak etmiyor. Buralara kolay gelinmedi. Çocuklarımız, takımımız çok zor bir işi başardılar, çok ter döktüler. Büyük bir başarı yakalandı. Fakat bundan sonra bir şey yapamıyoruz. Ben yönetici olarak çok üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim. Bilseydim ki böyle olacak bu işe girmezdim. Bizler koyu bir Efes Spor taraftarıyız. İçimiz sızlıyor. Tahmin ediyorum ki sadece benim değil tüm Selçuk Halkının içi sızlayacak. Selçuk Efes Spor’umuzun bu şartlarda başarı elde etmesi imkânsız. Bundan dolayı istifa kararı aldık. İnşallah bizden sonra gelecek olan yönetici arkadaşlarımız takımımızı daha iyi yerlere getirirler. Fakat görünen köyde kılavuz istemiyor diye de bir atasözümüz var. Ben bu koşullarda Efes Spor’un daha iyi yerlere geleceğini tahmin etmiyorum. Çünkü verilen her söz lafta ve boşta kalıyor. Benim asıl sitemim Belediye Başkanımıza biraz daha sağduyu lütfen” dedi.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

efesspor

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. serüven dedi ki:

    Yazıklar olsun .artık karanlık günler bitecek dediler. Her şey çok güzel olacak dediler.Sevgi kazanacak dediler bumu sizin sevgi anlayışınız.Zeynel Beye güvendik oy verdik vermez olaydık millet eski yönetimi arar oldu.Duyduğuma göre partisiyle de arası bozukmuş kendi başına hareket ediyormuş,gaziler küstü Efes spor küstü esnaf küstü halk küstü bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim kendine gel Zeynel bey bu şekilde devam edersen bir daha ki seçimler hayal olur tabi aday gösterilecek bir parti bulabilirsen yazık çok yazık.

  2. aaaaaa dedi ki:

    gidin kmil subaşindn özür dileyin kbul ederse

  3. Anonim dedi ki:

    Bence bu daha iyi günlerimiz

  4. ALİ MURAT dedi ki:

    YİN GARİ!………

  5. Anonim dedi ki:

    akp böyle..oylar alınıncaya kadar..bir dahaki seçimi bekleyin..2019 a ne kaldı şurada.
    Ha! 7 Haziranda da seçim var yine uğrarlar, söz veriyoruz diye!!!

  6. Anonim dedi ki:

    Tunç bey hiç şaşırmadım taş uzaktan gelmez gece gündüz çalıştınız başa getirmek için hiç şaşırmadım tek suç sizde..

  7. Anonim dedi ki:

    söz uçar yazı kalır demişler..adam söz vermiş yazı vermemiş..ahanda bunun sözü bu kadarmış.. 🙂