site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tüm Yerel Sen’den Başkan Bakıcı’ya ziyaret

Tüm Yerel Sen’den Başkan Bakıcı’ya ziyaret
01.06.2017
A+
A-

Tüm Yerel- Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran ve Tüm Yerel- Sen 1 Nolu Şube Başkanı Bilal Altıner Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Tüm Yerel- Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Başkan Bakıcı’nın çalışanlarıyla uyum halinde, çalışanlarını belediye imkanlarını zorlayarak koruduğunu ve bunun her zaman böyle olacağına dair inancımızı sürdürüyoruz. Sonuna kadar da çalışanlarıyla beraber yürüyeceğine inanıyoruz. Tüm Yerel- Sen Genel Başkanı olarak burada bulunmaktan onur duydum” dedi.

Tüm Yerel- Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran’ı makamında ağırlamaktan büyük bir gurur duyduğunu ifade eden Başkan Bakıcı; “Sayın Hakan Kıran İzmir’deki görevinin ardından Tüm Yerel- Sen Genel Başkanı olarak görev yapması çok önemli olarak gördüğüm bir durum. Kendisinin çalışma hayatına ve çalışanlarına büyük katkı koyacağına inanıyorum. Kendisini İzmir’de kanıtlamış bir başkanımızdı. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Görevine yeni başlayan Tüm Yerel- Sen 1 Nolu Şube Başkanı Sayın Bilal Altıner’e de başarılar diliyorum” dedi.

Tüm Yerel- Sen 1 Nolu Şube Başkanı Sayın Bilal Altıner de Başkan Bakıcı’ya teşekkür ederek; “Başkan Bakıcı ile birlikte çalışanlarımızın haklarını daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.