site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Tonkul açıklama yaptı

Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Tonkul açıklama yaptı
06.08.2016
A+
A-

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETO/PYD) kapsamında gözaltına alınan Aydınlı iş adamı Tuğba Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tonkul, serbest bırakıldıktan sonra açıklama yaptığı açıklamada, “Adalete güvenimiz tam. Gerek şahsım gerekse kurumumuz her zaman devletimizin yanından olmuştur ve olmaya devam edecektir” dedi.

Firma olarak devletin yanında olacağını belirten, katliamı yapan darbeci ve paralel teröristleri ve yandaşlarını lanetleyen Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tonkul, “Vatanımıza, demokrasimize, milletimize, hükümetimize, milli iradeye ve bu topraklarda yaşayan her bir ferdimize karşı girişilen hain ve kalleşçe darbe girişimini şiddet ve nefretle kınıyoruz. Bu girişim tüm yurdumuzu hüzne boğan alçakça ve zalimce bir harekettir. Düşmanın bile sivillere ateş açmadığı bir dünyada, o gece sivillerin de hedef alınması sonucu onlarca şehit verdik. Hepimizi derinden yaralayan bu katliamı maalesef yaşadık” ifadelerini kullandı.
Açıklamasında darbecilerin kullandığı tank ve tüfeklere karşı sadece yüreği ile meydanlara çıkıp duran büyük Türk milletinin üstün öngörüsü ve cesareti sayesinde Türkiye Cumhuriyeti’ni 30 yıl geriye götürecek bir sürecin önüne geçildiğini kaydeden Fatih Tonkul, şunları kaydetti:
“Bu haince darbe girişimi kalkışmanın bastırılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, emniyet güçlerimize, darbe karşıtı askerlerimize ve sabahlara kadar demokrasi nöbeti tutan yüce Türk Milletine minnettarız. 15 Temmuz gecesinden beri Tuğba Kuruyemiş olarak meydanlardan çekilmeyeceğimizi aziz milletimizle tek vücut tek yürek olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.”
“HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDA YER ALDIK”
Gerek ferdi yaşamı gerekse yaklaşık 40 yıl önce faaliyetlerine başlayan kurumları Tuğba Kuruyemiş’in her zaman devletinin yanında olduğunu ve hep yanında olacağını belirten Tonkul, “Bu süreçte bizler de ifade verdik. Yüce Türk adaletine güveniyoruz. Bunun yanında Tuğba Kuruyemiş olarak şimdi daha çok çalışarak, ülkemizin ekonomik ve sosyal gelişimini destekleyen yatırımlara istihdama durmaksızın devam edeceğiz. Ülkemizin bu sıkıntılı süreci hızlı atlatacağına ve güçlü demokrasisiyle yoluna devam edeceğine inancımız tamdır” diyerek şehitlere rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diledi.
Kaynak: www.aydindenge.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.