site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

TRT radyo, Torbalı’dan iftar programları sunacak

TRT radyo, Torbalı’dan iftar programları sunacak
09.06.2016
A+
A-

TRT Kent Radyo, Ramazan ayı boyunca iftar programını canlı olarak Torbalı’dan yayınlayacak. Ramazan Sokağı’ndan yapılan yayının ilk konuğu Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ”İlçemizin marka değeriyle yaşam kalitesi arttıkça sosyal ve ekonomik açıdan zenginleşme de beraberinde oluşuyor” dedi.

99.1 frekansından yayın yapan TRT Kent Radyo, Ramazan ayı boyunca iftar programını canlı olarak Torbalı’dan yayınlayacak. Programın ilk konuğu olan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Bu sene üçüncü kez kapılarını açan Ramazan Sokağımız sadece ilçe çapında değil bölge genelinde de önemli bir eksikliği giderdi diye düşünüyorum. Torbalı İZBAN’nın gelmesiyle ulaşımda; 700 büyük ölçekli fabrikayla sanayide; Metropolis antik kentiyle turizmde; Türkiye’nin en büyük çevre yatırımı olan Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi projesiyle tarımda; 250 yataklı modern devlet hastanesiyle sağlıkta; onlarca özel okulu ve eğitim kurumlarıyla eğitimde; bunlara bağlı olarak konut sektöründe marka değeri yaşam kalitesi hızla artan bir ilçemizdir. Torbalı; İzmir’in geleceğine dair rotasını belirleyecek bir potansiyele ulaşıyor” diye konuştu.
Kaynak: torhaber.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.