site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tren Yolu Alt Geçidi Yenilendi

Tren Yolu Alt Geçidi Yenilendi
26.08.2013
A+
A-

abuhayat-gecit

Selçuk’ta Abuhayat Caddesi ve Kobuleti Caddesini birbirine bağlayan ve halk arasında Tren yolu alt geçidi olarak bilinen Abuhayat Geçidi’nin genişletilmesi ve yenilenmesi vatandaşların yüzünü güldürdü.

Abuhayat alt geçidinden geçen yağmur suyu ve kanalizasyon hattı iptal edilerek yapılan çalışmalar doğrultusunda Kobuleti Caddesi’ne taşındı. Daha önce alt geçitte bulunan bu hat geçidin dar olmasından dolayı Abuhayat yağmur sularına maruz kalıyordu. Belediye Fen İşleri ekipleri yağmursuyu hattını Kobuleti Caddesi’ne taşıyarak Abuhayat alt geçidini genişletti.

Daha modern bir geçide dönüştürülen Abuhayat alt geçidinin dış ışıklandırılması ve taşlarının da yenilenmesi  tamamlandı. İç ışıklandırılmasının da tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren yetkililer, engelliler için ise rampaların daha  kullanışlı hale getirildiğini söyledi.

YORUMLAR
  1. Derviş dedi ki:

    çok başarılı bir çalışma tebrik etmek gerek. 15 yıl boyunca selçukta çivisi olmuyan. sonunda alt geçidi yapmış.

  2. Anonim dedi ki:

    alt geçit çok güzel oldu tebrik ederim hergün o geçidi kullanana biri olarak yapılan hizmetten memnunum. birde ışıklandırma olsa oraya çok daha güzel olur.
    ayrıca halkımıza da demek istediğim var bu konuda gördüm ki büyük tuvaletini dahi yapan kişiler olmuş oraya ayıptır arkadaşlar bu kadar da olmaz. ufağı geçtik büyüğü de yapmak nesi.

  3. Anonim dedi ki:

    engellilere olimpiyat hazırlığı yaptırırsınız kesin oralarda 🙂

  4. Anonim dedi ki:

    kışın su dolmicana garanti veriyorlarmıııı ????

  5. anonim dedi ki:

    yeni hali sanırım ençok motosikletlilere yaradı

  6. anonim dedi ki:

    alt geçidi en çok kullananlardan biri olarak eksik bulduğum yanı daha önce kobuleti caddesinin güney yönüne çıkan merdivenlerin iptal edilmesidir. bu merdivenlerin yeni düzenlemede yer almaması alt geçidi güney yönünden kullanan vatandaşlar için önemli bir eksiklik olmuştur

  7. Anonim dedi ki:

    etrafına korkuluk yapılırsa gece aşağı düşme gibi bir sorun ortadan kalkar. ayrıca motorlular orayı motocross yapmak için kullnamaya başladılar…