site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Torkos Sahaya İndi

Torkos Sahaya İndi
15.08.2014
A+
A-

Torkos sahaya indi

Torbalıspor oyuncuları yeni sezon için Pamukyazı sahasında ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik ekip ve futbolcuların yüksek moralli olduğu gözlendi.

TORBALISPOR kulüp yöneticileri ve futbolcular önceki gün Pamukyazı sahasında bir araya geldi. Teknik kadro ve futbolcular saat 18.00’da sahaya girerek ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Futbolcular ilk olarak kondisyon ile başladı. Daha sonra açma ve germe ile çalışmalarını sürdürdü. Düz, ters ve çaprak koşularla çalışmasını sürdüren Torbalıspor takımı antrenmanını tamamladı. İlk çalışmasını başarılı bir şekilde tamamlayan sporcular, ilk günün yorgunluğu ile Pamukyazı tesislerinde duş alarak tesisten ayrıldı. Her gün aynı saatte Pamukyazı sahasında buluşacaklarını söyleyen Teknik Direktör Sezer Özçelik, ilk gün olmasına rağmen futbolcuların performansını beğendiğini ifade etti.

KONDİSYON OYUNCUNUN GÜCÜDÜR

Ekim ayında başlayacak Süper Amatör Ligi için çalışmalarına başlayan Torbalıspor, şampiyon olmak için çok çalışıyor. Yeni futbolcularla yola devam edecek olan kırmızı beyazlı takımda güçlü oyuncular yer alıyor. Antrenör Sezer Özçelik, antrenör yardımcısı Mustafa Çengel yönetimindeki yeni Torkos, sezona iyi bir başlangıç yapmak için kondisyona çok önem verdiklerini söyledi. Sporcuların 3 aydır kondisyonu olmadığını bu nedenle çalışmalara önem verdiklerini vurgulayan Özçelik, “Kondisyon sporcu için bir güçtür. Kondisyon bir sporcuda yoksa zayıf bir kişidir. Bizler sporcularımızın kondisyonlarını iyi bir dereceye getirerek sezona hazırlamak istiyoruz. İlk haftalarda kondisyon daha sonra taktiksel çalışma yapılacak.” dedi.

MOTİVASYON YÜKSEK

Son olarak Süper Amatör Lig’de top koşturan Torkos, geçen yıl Play Off’a katılamamıştı. Bu yıl yönetimin değişmesiyle adeta şaha kalkan kırmızı beyazlı ekip, transferlerde önemli adımlar attı. Birçok güçlü teknik ve oyun zekâsı iyi olan futbolcular takıma geldi. Bu yıl şampiyonluğa oynamak isteyen temsilcimiz antrenmanlarında disiplin çalışmasıyla göz dolduruyor. Ekim ayında başlayacak lig öncesi futbolculara büyük motivasyon desteği veriliyor.

HABER: BÜYÜK TORBALI GAZETESİ – Amede ALPAGUT

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.